Публикувано на 28.07.2022 / 20:22

ПОМОГНЕТЕ НА МАЛКИЯ ЕМО! НЯМА ВРЕМЕ! НУЖНИ СА 27 000 ЛВ. ЗА ВТОРА ОПЕРАЦИЯ В ТУРЦИЯ!

Казвам се Силвия Ронкова от гр.Варна! Молим Ви за помощ на детенцето ми.

Емо няма време! Две седмици! Само месец! Нужна е сумата от 27000 лв! Операцията ще е в Турция, болница Медикана!

Телефон за връзка с мен: 0877774320!

Моля Ви спешно! Благодаря Ви!

Готови сме за вторият етап на операцията! Дебелото черво също вече е готово, заяви проф.д-р Мелих Тугай! /на снимката с малкия Емо/

ДОЙДЕ МОМЕНТА ДА ЗАПОЧНЕМ БОРБАТА СЪС СЪБИРАНЕТО НА СРЕДСТВАТА ПО ВТОРАТА ОПЕРАЦИЯ НА ЕМО И ПОСЛЕДНИЯТ ЕТАП НА НЕГОВОТО ЛЕЧЕНИЕ!

Цената на операцията е 13600 евро (27200 лв)!

Предоставяме Ви проформа-фактура и договора ни със фирма „Последна надежда“!

Операцията е назначена за 5.09.2022г!

МОЖЕТЕ ДА ДАРИТЕ ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:

Дарителска сметка в банка ДСК с  IBAN: BG48STSA93000026548514

BIC: STSABGSF

С титуляр: Емилиян Красенов Стефанов

*** PayPall:[email protected]

Коментари 9 за
“ПОМОГНЕТЕ НА МАЛКИЯ ЕМО! НЯМА ВРЕМЕ! НУЖНИ СА 27 000 ЛВ. ЗА ВТОРА ОПЕРАЦИЯ В ТУРЦИЯ!”

 1. В България се скапа всичко, в това число и медицинското обслужване. Стигнахме до там да събираме капачки и да плащаме операции в Турция. Пропадането е историческо, станахме най-бедната страна в Европа, с най-голям коефициент на Джини, т.е. с най-голяма разлика между бедните и богатите. Това са отровните плодове на 30 годишната демокрация, на нашето капиталистическо пропадане и на позорния ни слугинаж на Щатите и на васална Европа. Позор бе хора, срам ме е да чета такива неща в нашите медии, това е ПРОСИЯ за здравето на едно дете, тогава, когато нашите изроди хвърлят милиарди за американски изтребители на чертеж., когато изваждат от земята ни злато за милиарди, когато чуждият банков капитал и концесиите исмукват последните ни жизнени сили с 20% ДДС и с многобройни концесионерски капани и нескрита корупция. Слушайте бе хора, гледайте бе , добитък ли сме или разумни същества, то идобитъка се обича, но защо и докога.

 2. На детенцето пожелавам изцеление! Власт над живота и смъртта има само Бог. За мен „гадното“ е, че парите за лечение на десетки българи се дават в Турция. В Турция са безспорно специалисти, вежливи и любезни. И болниците са им хубави. Но мисля, че колкото лекуват рака в България, толкова го лекуват и в Турция. Или може би с една идея чисто психологически да са по-напред. Но това, че парите изтичат в Турция не е добре. Защото парите са важни! Парите са по-добри практики, по- добри методи на лечение, по-добри специалисти, по добра методология. Колкото повече пари отиват към Турция, толкова повече ще има нужда да ходим на лечение там.

 3. Котков,ето нещо наистина цинично –
  Емо няма нужда нито от твоите,нито от моите дълги словоизлияния.
  Нито пък най-малко от сценарии и съвети за ,,фотосесиите“ му !
  Емо има нужда от ПАРИ !!!
  Разбира се и от Божията помощ!
  Толкоз.

  П.Пис
  Искренно и от сърце ти желая успех в борбата с болеста !

 4. Котков,ти добре ли си,бе ?!

  Децата играят,шумни са, понякога даже досадни,плезят се,но са много готини като деца !
  ,,Училищни и професионални успехи,“ казваш…

  Как го искаш детето,като на стенвестник,ли ???
  Бах ти хората сте,бе…

  Вместо да се бръкнеш 100 лева ,акъл даваш ,а ????!!!
  Че и си циник -,,…АКО СТАНЕ ще доведа моите синове да се запознаем…“ !?
  Кое ако стане,бе ?
  ЧУДО без никой да се бръкне ли ?

  Афера,ако позволите един съвет –
  Щом има такива случаи( наскоро имаше такъв),застанете с името си зад идеята,защото хората се съмняват поради зачестилите измами!
  Мисля,че е възможно ,още повече когато става дума за Варна.

  1. Обидно и гадно по мой адрес. За да спиш спокойно само ще ти кажа че ми остават месеци. Рак на дробовете и разсейки по костите- показа пoзитрония скенер. Аз не се плезя. Аз не съм дете. Деца имам. Те са във възрастта на Емо. Защо нецитира моето изречение че съм разпратил този линк на много приятели. Това са хора които ми предлагаха пари. Преди година и половина казах по добре си пазете парите и ги пратете на дете с подобни проблеми. Звучиш като акнивист възмутителник. Хора които те надскачат в подобието са отвратително плоски. Неспасяемо ялови. Съвършенно стерилни. Перфектно безплодни. Всичките които са те надскочили звучат като маниполативни узорпатори на Емовата сметка. Това което много си желаех бе да се свържем с Емо и лично да предадем на неговото семейство нашата помощ. Може да не си като тези които те прескачат. Дано е така, но звучиш като финасовия играч, като себеизгоден счетоводител. Ти си лесен за разгадаване защото ти реагира единктвенно в посока на парите . . 100 лева. . Останалите ти коментари са обидни и са като изрезки от текезесарски стенен вестник. Но най печално звучиш в думите за снимката. Сякаш ти се иска да поведеш сценария разпоредайки се Емо да се плези и да има конфузия с лявото рамо на жената която придружава изплезения Емо.
   Знаеш ли, много е вероятно да си се пазил да не звучиш подло и алчно. Но ти така си писал с/у мен сякаш си искал Емо да те прочете колко си печен. А сега за Емо. Мило дете. Попаднал си на добри лекари. Аз нямах този шанс. Но дори и без шанс ето аз ще живея цели две години. Вярно с проблеми. За да победиш вярвай в победата. Ако се видим на есен ще ти разкажа още много неща. Прощавай че те притесних с това дъъъълго и не леко за четене писмо. Вярвай в победата.

  2. След като АФЕРА е публикувала този апел, това означава, че заствата с името си зад него. Това, че хората не вярвали, си е проблем на дебилите, които не са се научили на кого да вярват и на кого не.

   1. Благодаря за отговора ,Афера !

    На времето имаше един филм –
    ,,Проверено,мини няма !“

  3. Никола, как да ти повярвам.
   в 1:42 пишеш
   „Как го искаш детето,като на стенвестник,ли ???
   Бах ти хората сте,бе…“

   Ти дирекно или как някак си „Бахняриш“ това псувня ли е?

   в 9:38 , след 8 часа ставаш честен.
   „П.Пис
   Искренно и от сърце ти желая успех в борбата с болеста !“ и то след като 9:07 те подкрепиха с думите за всикиТЕ за хораТА, „Това, че хораТА не вярвали, си е проблем на дебилиТЕ,“ С това хораТА не аз а някой друг те е нарекъл дебил.

   Ще се опитам в край на Септември да издиря семейството на Емо. Каквото е събрано единственно лично ще бъде предадено на неговото семейство.

   каквито и да бяха обидите – ако те помогнаха за по интензивно събиране на пари: Псувал/не псувал; дебил/не дебил, аз от даааавна съм далеко от тези неща които са важни за здравите.

   И на мен ми е криво , както по-нагоре някой написа коментар защо децата не се лекуват от български лекари. криво ама какво да правим.

   От опит знам че понякога целите са трудни до нереализиране. Моят съвет е правете всичко само и само да помогнете. Какво че си псувал, какво че сте наричали хора(та) дебили – ако това води до по голяма и по навремнна помощ -Всичко е наред.

   Та и за това не се кахъря след псувнята и квалификацията за хораТА че са дебили.
   Сега е важен Емо.

   Илинден иде- здраве желая.

 5. Емо, със сигурност ако не бе сложена снимката, на която се плезиш, много повече хора щяха да откликнат на молбата отправена от твоето семейство. Ние нямаме такива средства, но изпратихме твоя линк на много наши приятели които живеят и работят извън България. Не съм психолог, но ми се струва че ако снимките изразяваха борбата ти за здраве, твоите мечтида постигнеш училищни и професионални успехи – биха действали по силно на хора които могат да помогнат защото ще видят в теб боеца, човекът който се бори. Със силно сърдечно чувство и пожелания да успеете. Иначе си голям симпатяга. Ако стане че се запознаем ще доведа и моите синове да направим планове за победата. Успех Емо. Пази се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *