« Върни се назад Публикувано на 27.10.2014 / 9:52

Помогнете на ген. Нейко Ненов, жълтите медии го докараха до инсулт!

Ген. Нейко НеновЗам.-началникът на отбраната получи инсулт заради обявено досие, което по отвратителен начин бе стоварено върху репутацията му. Заместник-началникът на отбраната ген. Нейко Ненов е в тежко състояние. Генералът е зле, след като комисията на Евтим Костадинов миналия четвъртък вечерта оповести досието му в Държавна сигурност. В петък генералът получил инсулт. Бил е много зле, във ВМА са успели да го стабилизират.

„Няколко сайта веднага го подиграха грозно и това го разстрои още повече. А той е точен и свестен човек. С него се работи прекрасно. Като командир на Сухопътните войски бе принципен и честен началник. Започнал е службата си като лейтенант в един от най-тежките гарнизони на турската граница – Болярово“, казаха негови колеги.
Лекарите открили и опасен тумор в главата му. Налага се операция чрез отваряне на черепа. В Германия може да го оперират без тази тежка процедура с кибернож. Там операцията ще струва близо 40 000 евро. Затова в пехотата смятат да открият сметка за дарения.
Желаещите да помогнат могат да го направят в урна, която се намира в административната сграда на Община Карлово, на адрес ул. „Петко Събев” №1 или по банкова сметка:
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД BG30UNCR70001522091132
BIC: UNCRBGSF Титуляр: Нейко Ненов Ненов
Afera.bg

 

«