Публикувано на 10.04.2021 / 20:10

ПОМНИТЕ ЛИ ГЕРБ ТОРТАДЖИЯТА С ПАЧКИТЕ? Е, РАЗМИГ ЧАКЪРЯН – АМИ МУ ИЗБАЧКА БЛИЗО 14 000 ПРЕФЕРЕНЦИИ, ЧЕ МИНА И ДЕЛЯН ДОБРЕВ!

Помните ли ГЕРБ депутатът Георги Станков, дето се пусна с отвратително кичозна снимка, обградена с банкноти от 500 евро? Помните ли тоз въпиющ мозъчен капацитет на ГЕРБ, иначе ветеринар и бивш шеф на Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково?

Ей го на! Да си припомните стила и класата му!

На отминалите парламентарни избори същият тоя Георги Станков, известен и като Пъската, което като изключим местния диалект означава Семката, е получил най-много преференции от всички кандидати за народни представители в Хасковския избирателен район.

За него има 13 655 преференции и така той измества и Делян Добрев.

АФЕРА разкри, че това ударно „комплиментиране“ към Георги Станков е дошло откъм лицето Размиг Чакърян – Ами, който вършее в тоя район, а и не само там.

Обществена тайна е, че Ами държи под контрол митницата на ГКПП Капитан Андреево. Спец.източници на АФЕРА информират и че ровят и около преплетка на Ами около последното убийство в столицата, когато бе разстрелян в джипа си собственик на автокъща Николо – Антонио по отношение на внос на коли и схема с ДДС.

Любопитен детайл е и това, че когато Георги Станков пуска снимките си от рожденния си ден с кичозната торта с пачки от по 500 евро, вбесен Бойко Борисов му се обажда по телефона и го вика моментално да пристигне в София. „Ама аз израждам крава!“, възкликнал Станков.

Та сега, Бойко Борисов да отговори на Делян Добрев и ГЕРБ – Размиг Чакърян – Ами за него ли работи или персонално за „израждащия крава“. Тия неща още отсега да се уточняват, че като дойде време да се разследват ГЕРБ зулумите да се знае кой кой е, за кого купува, за кого бачка и кой ще плаща рестото.

Afera.bg

Коментари 7 за
“ПОМНИТЕ ЛИ ГЕРБ ТОРТАДЖИЯТА С ПАЧКИТЕ? Е, РАЗМИГ ЧАКЪРЯН – АМИ МУ ИЗБАЧКА БЛИЗО 14 000 ПРЕФЕРЕНЦИИ, ЧЕ МИНА И ДЕЛЯН ДОБРЕВ!”

  1. Само като им видиш на орките тортата и си отговаряш в каква държава живеем.

  2. >>Ако България беше дърво,досега червеите да го бяха изяли…
    Ако беше желязо ,ръждата щеше да го изяде…
    Или е пластмаса или диамант … накацан от мухи ?!

  3. Никога не съм му ставала защитник и никакъв клип не съм получавала. Като сте толкова отворен, пратете клипчето! Да видим дали няма да го публикувам. Другото е селски интриги и тъпотии, ако някой ви подвежда. Ако не ви подвежда и пишете глупости ей така просто, значи сте тъпак, без извинение!

  4. А Сашо Савов и той с поне 3000 преференции, задминава Делян Делчев и Стефан Димитров. Най-интересното е, че са гласували за него предимно по селата !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *