« Върни се назад Публикувано на 16.03.2022 / 9:10

ПОМНИТЕ ЛИ БРЕНДО? И В КРАЙНА СМЕТКА ЗАЩО ЗЕЛЕНСКИ ЛИЧНО ГО ПРОТЕКТИРА?

Ама моля ви се, българските /небългарски/ национални медии имали „редакционна политика“. Те били независими и свободни да правят каквото и както сами решат. Е колко да е свободен и независим един редактор или журналист, след като  получава заплатата си от работодател, разбирайте собствениците на тези медии? Не решава ли този, който плаща, а не този, който е негов работник? Да не би икономическата логика да се е сменила без да съм разбрал и работниците да определят на шефовете какво и как трябва да се случва?

Все повече грантаджии, чантаджии и други всеядни плъхове ни убеждават, че живеем в демократична и правова страна, част от свободния свят. Това били плодовете на членството ни в Европейския съюз. Ама сериозно ли да мислим, че един подписан договор, който отдавна премина в друго измерение и поставя страната ни в пълна икономическа зависимост на тотална бедност, в едно с последващ абсолютен политически контрол е вселенското спасение?

Така излиза, че Великобритания, която открито ритна в задниците корумпетата-бюрократи от ЕС е по-глупава от всички нас. Ние сме умните, англичани са глупаци!? Излиза, че хилядолетната английската аристокрация, бизнес и поданици са малоумни същества, които не разбират от европейски ценности, свобода, върховенство на закона и прочее алабализми, затова решиха категорично и твърдо да нямат нищо общо с разлагащата се от некадърно управление, политическо лицемерие, икономическа подлост и хронифицирана лъжа Европа. Дали британците не знаят нещо, което ние ще разберем като стигнем на дъното на Океана?

Напълно разбирам страстите на единия товарен вагон наши храненици от всички професии, които се нагушиха с милиони и милиарди от нашия уреден евроатлантически грабеж. За по-ниските нива на подлогите няма да говорим, защото не заслужават особено внимание. Те са ясни, имената им се знаят, както и всичко свързано с тях. Само че те представляват под един процент от българските граждани, а ако отчетем, че повечето от тях имат и друго гражданство, картината придобива зловещ вид.

99% от българите са отвлечени от света роби на 1% овластени евроатлантически престъпници. Сами виждате, че лидерите, бюрократите и всички вътрешни и външни институции са със затворени очи за техните престъпления, а от САЩ направо ги поощряват да ограбват.

И понеже ще има някои които ще осъмнят в думите ми, ще дам един пример. Помните ли Евелин Банев-Брендо? Кокаинов крал, който е ключов играч от световна величина. Българин. С присъда от три европейски държави, но в крайна сметка с пълно политическо убежище в…Украйна. Кой според вас има способностите да разпъне този титанов защитен чадър над главата на Брендо, в противоречие с европейското законодателство и в крайна сметка Зеленски лично да го протектира? При това до такава степен, че държавата Украйна да откаже на всички държави в ЕС да бъде екстрадиран?

Няма да влизам в подробности, аз зная кавото трябва да знам. Вие мислете, но не забравяйте, че терористичните организации по света се финансират най-често от търговия с наркотици и всякакви други престъпни дейности. Когато всичко това се случва под закрилата на официалната държавна власт, нещата вече имат други имена. Ще спра до тук, нататък става много опасно.

Все повече не разбирам кой е свободния свят! Но вярвам, че в него няма пари.

Николай Марков

«