« Върни се назад Публикувано на 18.03.2022 / 23:59

ПОЛУНОЩЕН КИРО&РАШКОВ БРИФИНГ „КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ“. ВЧЕРА СЕ ИЗФУКАХА ТАКА, ВСЕ ЕДНО СА ХВАНАЛИ ЕСКОБАР. ДНЕС ГО ПУСНАХА КАТО МАНДЕЛА

Малко преди полунощ журналистите бяха спешени на извънреден брифинг на Просто/то/ Киро и Бойко Рашков. С тема, общо взето, „кой ми сра в гащите“.

Естествено прокуратурата им е виновна за всичко. А „всичкото“ е изумяващите идиотски тъпотии, които сътвориха непрофесионално, дърварски, пропагандно, бъкащи от процесуални нарушения, с които вместо да извадят очите на Боко му изписаха вежди.

Има проекти за повдигане на обвинения“, вика „корифея на полицейската мисъл“ Бойко Рашков.

Просто/то/ Киро пък вика – „Изправени сме пред абсолютен саботаж в лицето на прокуратурата и г-н Гешев“.

Абе, тъпак, нали уж ти рече вчера, че Европейската прокуратура била тая под чийто надзор е делото, а? Нали точно вие държахте българската прокуратура извън „операцията“ си? Какъв саботаж, какви пет лева?

Точно вашето е саботаж на очакванията за справедливост, но обоснована по закон, от хората!

„Провеждана е проверка, която има за цел да се съберат – евентуално, достатъчно данни, за да се реши да се образува ли или не досъдебно производство“ вика Рашков.

Е? Евентуално, ако бяхте евентуално истински професионалисти, щяхте ли да правите целия тоя идиотски цирк, без да сте си бетонирали преди това всичко? Щяхте ли, ако евентуално не сте тъпи като гьон, или ако евентуално не направихте кризисен пиар, мислейки, че това ще спаси безобразното ви управление?

По никакъв начин няма да има доказателства, след като разследването е започнало вчера. Трябва да се разпита и Божков, който е в Дубай, дали е бил оказван натиск върху него от Борисов, Горанов и Арнаудова. Може заради този натиск да е търсил възможности да продаде своя бизнес, включително и на чужденци. От днес нататък ще търсим доказателства.“, продължава Рашков.

Рашков: “Документите нямат входящи номера, защото са копия“.

Вие разбирате ли що за малоумие е това?!!!

Ако не ни е работата такава, че да трябва да ги слушаме и гледаме тия кретени, досега да сме сменили канала.

„Съжалявам, че прокуратурата се изложи по толкова очеваден начин тази вечер“, се изцепи Просто/то/ Киро. Те се насраха, прокуратурата им крива.

Потресаваща наглост.

Това правителство незабавно трябва да бъде изхърлено от власт.

Единственото, което на шест направиха е да постелят на Боко и компания червен килим за връщане на власт.

Идиоти без никакво извинение.

Afera.bg

Богомил Бонев:

Вчера се изфукаха така, все едно са хванали Ескобар.

Днес го пуснаха като Мандела.

Това благодарение на правния нихилизм на Киро Манделата.

Всичко това е поради липсата на правен реализъм.

Явор Дачков:

Това е пълно безобразие. Долнопробни демагози. Измамници от централна гара.

Маргарит Мицев:

Недоумявам! Та колегата Рашков е хабилитиран университетски преподавател и разследващ магистрат, а говори като недоучил си човек!

Емил Попов:

„Мога да кажа само, че ако България имаше повече министри като господин Кирил Петков, щеше да изглежда по друг начин.“

– Румен Радев, 27.10.2021. Ппо повод решението на Конституционния съд, с което указът за назначението на Кирил Петков за длъжностен министър на стопанската система беше разгласен за противоконституционен.

?

Андрей Янкулов:

Имам огромен логически проблем след като изслушах брифинга в Министерски съвет.

Не мога да разбера: имало ли е достатъчно доказателства за привличането на лицата в качеството на обвиняеми, или тепърва те трябва да се събират, защото това е началото на разследването?

Понеже бяха изказани и двете твърдения, а те са взаимно изключващи се.

Да се поставя в центъра на правния проблем имало ли е предложения на разследващите до прокурора за привличането на лицата в качеството на обвиняеми просто не е сериозно. И да е имало, и да е нямало, това нищо не променя по същество.

Важното е наличието или липсата на достатъчно доказателства за извършено престъпление, а не кой какво предложение направил. Ако доказателства няма и трябва тепърва да се събират, правно основание за задържане във връзка с извършено престъпление няма.

«