« Върни се назад Публикувано на 01.06.2024 / 23:42

ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ КАТО ОРБАН ЧЕРТАЯТ ЛИНИЯТА НА СЪПРОТИВАТА СРЕЩУ ЗЛОТО. АМЕРИКАНЦИТЕ С ФАРИСЕЙСКА ЛИЦЕМЕРНОСТ ТЛАСКАТ СВЕТА КЪМ САМОУНИЩОЖЕНИЕ. УНГАРИЯ Е С РУСИЯ И СРЕЩУ ЗАПАДА, КОЙТО ИСКА ДА И НАЛОЖИ ВУЛГАРНИЯ СИ ПОРНОГРАФСКИ ДУХ

Днес Унгария се държи така, както се държеше през 1956-а година. С характер и свобода срещу безумията на мейнстрийма – независимо дали е комунистически или неолиберален. Унгария е една от най-пострадалите страни от СССР, който се опита в една бивша и висококултурна империя да наложи примитивния си пролетарски дух. Днес Унгария е с Русия и срещу Запада, който иска да ѝ наложи вулгарния си порнографски дух.

Това е истинската последователност и отстояването на характер и принципи, независимо от това кой е на власт. Това не го разбраха умните и красивите, които днес се слагат на най-отвратителната власт след хитлеровата зима – властта на американците, които тласкат света към ядрена катастрофа. Комунистите свършиха окончателно след Чернобил, който бе трагедия от некадърността на този чукундурест строй. Моля се демократите да не свършат по същия начин, а с по-малко щети за околните.

Американците с фарисейска лицемерност тласкат света към самоунищожение. САЩ е фарисейска страна по дух, а клането в Газа, което подкрепя, я връща към нейните еврейски корени, преплетени с протестантската им етика, която е зла в дълбочината си, защото е безбожна. Щатите са страна, създадена от богоборчески дух. Написали са върху парите си, че вярват в Бога. Все едно да напишат върху Златния телец десетте Божи заповеди.

И САЩ, и Израел са дълбоко свързани с нарцистичната си патология. Ако си позволиш да им покажеш, че не са изключителни, след като са избили близките ти, с демонична ярост те обявяват за антисемит, терорист и прочие, заличавайки цели градове, избивайки жени и деца и говорейки за морал. Израел изби 15 000 деца в Газа за осем месеца. Давате ли си сметка за какви злодеи става дума?!

И САЩ, и Израел са болни от погрешно разбрана богоизбраност, лицемерно отношение към правото и справедливостта, което в дълбочина е фарисейско – най-големите моралисти и пазители на закона са разпнали Христос. Служат на Мамона – парите са техният бог. Не познават Живия Бог. По парадокс евреите не познават собствения си Яхве. Това е ужасяваща пустиня, колкото и красиви неща да са вдигнали в този свят с амбицията да станат като богове. Свят, от който трябва да се бяга, а не да му се подражава. Надявам се, че демократите няма да свършат по същия начин като комунистите с атомна катастрофа, каквато беше Чернобил, а с по-малко щети за околните. Но мисля, че бесовският им устрем да унищожат света заради собствения си нарцисизъм, е неудържим.

Не е по техните сили да свършат с този свят, защото само Този, Който го е създал, може да го направи. Но циничното им отношение към света, може съвсем реално да ни донесе смърт, защото конфликтът в Украйна, който беше предизвикан от САЩ, се развива на няколко стотин километра от нас. А американците, които го подклаждат, са на няколко хиляди километра през океана, и са решени да употребят Европа до нейния безславен край.

Политически лидери като Орбан в този оглупял европейски елит са много важни, защото чертаят линията на съпротивата срещу злото. В миналото такива за Европа бяха Чърчил и Де Гол. А Сталин победи нацизма.

Явор Дачков

На снимката: Будапеща днес в подкрепа на лидера си Орбан

«