« Върни се назад Публикувано на 23.02.2023 / 11:02

ПОЛИТИЧЕСКИ БРОКЕР №1 У НАС & С НАЙ-СЕРИОЗНИЯ КОНКУРЕНТ НА БОРИСОВ В БЕЗОЧЛИВИТЕ ЛЪЖИ. НА ЕДИНИЯ ВЕЧЕ НЕ МУ ПУКА ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ РАЗКАРАН, А ДРУГИЯТ ЛЪЖЕ, ЧЕ ЩЕ ГО РАЗКАРА ПРЕД СВИДЕТЕЛИ ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА

Тъй като АФЕРА притежава „невидим дрон“, който може да се носи навсякъде, включително и да минава под масата, без никой да го усети, притежаваме информация, която обикновено докарва до бяс онези, които има какво да крият.

Тъй като напоследък президентът на България Румен Радев е зает единствено да се изживява като „глобален политик“ и да търчи из света, зает със „световните тегоби“ и „оръжия“, напълно „забравил“ и оставил катастрофалното ВЪТРЕШНО положение на самотек /пардон, на Копринков!/ на държавата, която управлява, сме длъжни да открехнем малко от незабележимото тихо жужене на „невидимия дрон“.

Не за друго, а защото снощи докато гледахме поредния абсурдиняк министър радев – Никола Стоянов, какви безпомощни лъжи реди, вместо да се хванем за кобура, свалихме незабавно информация от „невидимия дрон“.

Бууууум!, Радев, от упор!

Преди година и половина, малко преди да спечелиш президентските избори и да яхнеш така лелеяния от теб втори мандат, в коя соба беше и с кого?!

Помниш ли там какво изрече ПРЕД СВИДЕТЕЛИ?!

Помниш ли, Радев, или да ти припомни „невидимия дрон“!

„Сега още не може да стане – да го разкарам Копринков, но първата заповед, която ще издам, когато встъпя във втория мандат е да освободя Николай Копринков!“

Цитат.

От датата на това изявление, мина година и половина.

Впрочем, изречено и в контекста на … Евангелието, ама за това – друг път.

Година и половина по-късно.

„Невидимият дрон“ на АФЕРА тихичко жужи. Добре, че Копринков е глух.

Буууум!, Копринков, от упор! Помниш ли какво изрече ПРЕД СВИДЕТЕЛИ?!

Помниш ли, Копринков, или да ти припомни „невидимия дрон“?!

„Вече не ми пука изобщо дали Румен Радев ще ме освободи…“.

Цитат.

Няма и как да му пука. Отговорност той не носи за нищо. Чувалите претъпкани – знаете с какво. Всичко се пише на задника на Радев. Всичко, което извърши Копринков и „четата му“ от „пътя на копринката“ – поголовното безумно некадърно кадруване НАВСЯКЪДЕ докара държавата до трагедия, щавене поголовно – знаете с какво и заради какво, вече преминало тотално по схемата на Боко – направо вече се искат проценти – и то какви! – от – знаете от какво.

И така:

Копринков се хвали, че вече не му пукало дали ще го разкара Радев, а пък Радев обещава пред свидетели, че веднага след края на първия мандат ще го разкара.

Към днешна дата обаче Копринков все още си е най – влиятелният политически брокер у нас, а Радев пък – най – сериозният конкурент на Борисов в безочливите лъжи.

Иначе „оправят света“ и „борят корупцията“ тия двамата – закачени на „златарските“ везни вече така – че на единия, завързал другия, му е през оная работа оттатък дали ще го разкарат, а другият – кьорав за народа си, безочливо лъже, защото е завързан вече необратимо за … пълната бохча на Брокера – „Златния“.

НИЩЕТА.

Веселина Томова

«