« Върни се назад Публикувано на 21.01.2011 / 17:59

Политическа нОмерология

44% от българите явно са не само изключително прости, късогледи и късопаметни, но и толкова наивни, че наистина си заслужават съдбата да бъдат тъпкани от хора с нулев коефициент на интелигентност.

И ако повече от 30 години ни тъпка Тодор Живков, после дойде ред на "назначените за милионери" БКП-антуражи, забогателите демократи след тях, ДПС-агентури и най-сетне дойде ред да се изредят на рулетката и техните ТЕЛОХРАНИТЕЛИ и ШОФЪОРИ. Мерзка история!

И сега какво? Къде отиде, ББ, онази оставка дето ни плашеше с нея, едва ли ще имаш по-добър момент от този да си я подадеш, да излезеш с поне малко достойнство, поне в този случай, иначе другото е просто удължаване на политическата агония – собствената и на държавата.

Ако на някой не му е ясно – това беше препъни камъка на ББ, от тук е все надолу, бавно, славно и драматично сриване. Кътилският инат на ББ обаче ще вкара в дупката не само себе си, но и нас, цялата държава.

Ако на някой също не му е ясно – у нас всичко е замряло – няма бизнес, няма движение, всички стоят и чакат, никой нищо не прави. Така е в страна, където ББ става сутрин и решава накъде ще тръгне политиката. А, то и политика няма, само хаотични парламентарно-министерски ходове в затворен кръг. ББ трябва да върви с личната си хвърлячка на боб, за да предугажда ежедневните му настроения. Жена да беше, по-мъжки щеше да се държи.

http://xn--80apaicrg1a.blogspot.com

«