« Върни се назад Публикувано на 15.02.2011 / 14:31

Политиците се движат като мутри, нов инцидент с кортежа на Борисов

В непосредствена близост до мястото на инцидента има пътна табела с надпис "Внимание", която предупреждава за опасност от пътни инциденти, като в този участък водачите нямат право да изпреварват и трябва да се движат с максимално разрешена скорост от 30 км/ч. Това обаче не важи за джигитите, охраняващи родния ни политически елит и тежко му на този, който ги срещне по пътя си.

Автомобилът на НСО БМВ X5 е със спукана лява задна гума. Доста повредени са и двете леви врати на автомобила, металът е силно нагънат, а лявото странично огледало за задно виждане е счупено.

Другият автомобил, който е с монтанска регистрация е с повреди също по лявата му част. Двете коли са се сблъскали странично, като автомобилът на НСО буквално е избутал другата кола от пътя. При инцидента няма пострадали. Водачът на цивилния автомобила, движещ се в посока Берковица, твърди, че колата на НСО се е движела по средата на пътното платно. В този район непрекъснатата осева линия, която разделя пътното платно на две, не се вижда.

На 21 януари на път за Плевен автомобилите на Националната служба за охрана от кортежа на премиера Бойко Борисов причиниха леко пътнотранспортно произшествие. Заради неправилно изпреварване от колите на НСО, автомобил изхвърча от пътя.

afera.bg

«