« Върни се назад Публикувано на 07.11.2014 / 10:36

Позор! Цветановият МВР – Вучков ще отегли иска на МВР за получените неправомерно 50 бона от Орлин Тодоров!!

Веселин ВучковЕдно от първите неща, които ще направи „новият” вътрешен министър – човекът на Цветанов – Вучков, ще е да отегли иска на МВР срещу Цветанов във връзка с Орлин Тодоров /бивш шеф на БОП – Велико Търново/ заради неправомерно получените обезщетения от 50 000 лева от последния.

Орлин Тодоров бе арестуван като шеф на БОП – Велико Търново, девет месеца лежа в ареста и затвора в Ловеч, бе отстранен от длъжност, но благодарение на Цветан Цветанов през тези девет месеца продължаваше да взима заплата като началник сектор на БОП в Търново.
По времето на Цветлин Йовчев МВР предяви иск срещу неправомерно взетите от Орлин Тодоров 50 бона. Сега предстои човекът на Цветанов – Вучков да отегли иска на МВР срещу бившия си шеф – Цветан Цветанов и МВР-то му.
Както е известно „триото” Орлин Тодоров – Петър Христов – Стнамимир Флоров е тясно свързано с бившия вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов. А Вучков просто е „кадифено” продължение на Цветанов в МВР, който на практика ще коли и беси там в сянка.
Afera.bg

 

 

«