« Върни се назад Публикувано на 30.11.2021 / 20:17

ПОЗОР, ВЕСТНИК ДУМА!

Журналистите, също като лекарите, копаят дъното на антиморала. Велина беше име, но това мнение я захвърля на бунището. И не защото иска за мен съд и затвор. Не!

А защото смята, че ПЛЕЩЯ ИЗМИШЛЬОТИНИ И ГЛУПОСТИ.

Защото нарича ИЗМИШЛЬОТИНИ мнението на десетки хиляди лекари по цял свят, научните аргументи на стотици авторитети и най-вече, нарича ИЗМИШЛЬОТИНИ всички окултни постановки от пампивека, които за гледащия човек са ясни и категорични знания!!!

Ето заради това своеволно изплющяване я захвърлям!

Засрамете се журналисти!

Огледайте се и се ослушайте, ако не виждате да идва влак, това означава, че най-вероятно сте слепи и глухи. И престанете с това ПО-РАЗВИТИ НАЦИИ ОТ НАС правят това или онова. Що за прости доводи?

Позор, вестник Дума!!!!

Анастасия Гешева

Бележка на Веселина Томова: И „Дума“ в хора на зеленосертификатните кречетала, „в синергия с дневния ред на САЩ“, обули зелените военни чорапи. Съд за антиваксъри? Аре, бе! А Белене ще отворите ли, а? Разбираемо е да си невротичен хипохондрик, но да си зомбиран кретен и да се пишеш журналист, си е пагубно. Вадете шмайзерите, вие от „Дума“! И без това военнохунтовите са ви авери, ама като гледаме точно вие ваксираните падате като круши, а ние – неваксинираните сме си топ. И по -полека, че не се знае кой кого.

«