« Върни се назад Публикувано на 23.12.2014 / 14:21

ПОЗОР! АЛО, ЛАЗАРОВ, ДА НЕ БИ ОТ СТОЛИЧНИЯ „КАСТЕЛО” ДО ГРЪЦКИЯ „НАНА” СЕРТОВ ДА СТЕ ГО МЪКНАЛИ НА „ВЪНШНО”?!

Светлозар ЛазаровПрогнозираното от АФЕРА „ПРЕЗЕНТИРАНЕ” на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров по аферата „Петко Сертов” се случи в нова потресна серия. Лазаров изрече следното, без никаква съвест, свян и чувство за грях, точно преди Бъдни вечер:

Установено е, че на 20 декември Петко Сертов се е регистрирал в хотел „Нана“, в район Лариса в Атина. На 21 декември е обикалял и вечерял видимо спокоен, а на 22 декември в 8 ч. сутринта е напуснал хотела.
След активна комуникация с гръцките служби, са установени тези факти.
Чрез българските медии Лазаров се обърна с молба към Петко Сертов, „като към човек от нашите редици“, при първа възможност да си покаже личната карта в полицейско управление на територията на ЕС. Това ще даде възможност на родните служби да прекратят издирвателните мероприятия и да се спрат да се ровят в личния му живот. Лазаров подчерта, че Сертов не е извършил престъпление, няма данни за насилие върху него и изрази надежди ако Сертов следи процесите в страната, да направи този жест към българските служби, за да спрат да го издирват.
Към настоящия момент няма данни в каква посока се е отправил Петко Сертов след напускането на хотела вчера сутринта, каза Лазаров. Според данните на МВР в него той е пребивавал сам.
Докато Сертов не се обади процедурата по неговото издирване не може да бъде прекратена, дори жена му да пожелае това, стана ясно от думите на главния секретар на МВР. Ако той представи своята лична карта в някое полицейско управление, издирването приключва и Петко Сертов няма по никакъв начин да бъде принудително придвижван, подчерта Лазаров. Запитан дали счита, че Сертов по-скоро не е разбрал, че се издирва или по-скоро се крие, Лазаров отвърна, че не желае да гадае, а причина за брифинга е просто публично да призове Сертов да извърши тази процедура.
На практика Лазаров, като дърварски изпълнител, ПРИКЛЮЧИ СЛУЧАЯТ СЕРТОВ, ГАВРЕЙКИ СЕ СЪС СЕРТОВ, ЖИВОТА МУ, СЪПРУГАТА МУ И БЛИЗКИТЕ МУ.
Лазаров не показа НИКАКЪВ ЗАПИС. Описа „локализирането” на Сертов така, като че „Външното” от ресторант „Кастело”, където бе Сертов в София, за което писа единствена АФЕРА, се е мотало около него ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ И В … ГЪРЦИЯ. И хоп – изтървало го от вчера.
Вчера вътрешният министър Вучков в ефир изрече, че няма „нищо ново” по случая Сертов. Днес Лазаров, спешен от чорбаджиите си, вади „инфо” от „гръцките служби”. Това „инфо” да не е „оперативно”, подобно на българско от типа на някой „агент” като Близнака?
Лазаров се обръща към Сертов „като към човек от нашите редици” да си покажел личната карта, където и да е в ЕС, че да спрели да го търсят.
Лазаров, по поръчка на чорбаджиите си, мерзавски ВНУШИ, ЧЕ ТЪРСЕНЕТО ПО СЕРТОВ Е ОКОНЧАТЕЛНО ПРИКЛЮЧЕНО. ИЗГАВРИХА СЕ С ЖИВОТА НА СЕРТОВ, НАПРАВИХА СЪЩОТО С ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ МУ и пласираха „УСПЕШНИЯ” ФИНАЛ НА „РАЗСЛЕДВАНЕТО СИ”.
Лазаров, Сертов няма как да е от „твоите редици”, защото ти си от „редицата” на АЛЧНИТЕ.
Всъщност, главният секретар на МВР извади от ръкавчето хартиено гълъбче, или по –скоро бяло знаменце.
С което показа, че покрай Сертов им е МНОГО, АМА МНОГО „ВЪТРЕШНО”.
И ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ГО ПРИКЛЮЧИХА.
В държава като нашата, с такива МВР и служби, и да изчезнещ, и да умреш – все тая – винаги ще има един Лазаров, който кретенски ще ти занули живота. Дали си Петко от Лясковец, дали си Сертов – почеркът е един и същ.

Afera.bg

 

«