« Върни се назад Публикувано на 30.06.2017 / 14:38

ПОЗОРЪТ НА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР КАРАКАЧАНОВ: ПРИЗНАВА „МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК“ И ПРАЩА БЪЛГАРСКА ВОЙСКА НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВВече втора седмица ръководството на ВМРО, неговите депутати в 43-то Народно събрание и евродепутатът им Джамбазки гузно мълчат за позорната позиция на външния министър Екатерина Захариева, която обяви, че България ще признае т. нар. македонски език.

    Членове и симпатизанти на тази патриотична организация, ще се примирите ли с капитулацията на военния министър Красимир Каракачанов пред македонистите в Скопие? Точно в този момент министърът на отбраната трябва да порицае дилетантското отношение на външния министър към свещената кауза на македонските българи, заради която дадоха живота си над 200 000 български воини в Балканската, Междусъюзническата и Първата световна война.

    Отказът на вицепремиера Каракачанов да изрази позицията си по този въпрос е израз на политическо малодушие и е поредно доказателство за фалшивия му патриотизъм, който подведе хиляди гласоподаватели.

     Обръщам се към хората, които носят в сърцата си идеалите на ВМРО: Защо не потърсите сметка от вашите депутати в Народното събрание? Нима не виждате, че те се отричат от свещените идеи на Иван Михайлов и Тодор Александров заради депутатската заплата, че са готови на всичко, за да угодят на новия си господар Бойко Борисов, сляпо изпълняващ инструкциите на Ангела Меркел за признаване на македонска нация и македонски език в името на фалшивото европейско единство?

     С бездействието си Каракачанов се отрече от българите във Вардарска Македония, а на днешната среща на НАТО в Брюксел обеща България да се ангажира „със засиленото предно присъствие на сили на НАТО по източния фланг“. Така България се изправя срещу братския руски народ, на когото дължим освобождението от петвековното турско робство. За първи път обаче български политик обещава да изпрати българска войска на Източния фронт, за да воюва срещу Русия.

     И за да е пълно падението на т.нар. патриоти, този срамен акт на Красимир Каракачанов е с одобрението на коалиционния му партньор Волен Сидеров, който от креслив русофил се прероди в НАТО-вец и радетел за евроатлантическа интеграция. В случая е излишно да коментираме ролята на вицепремиера Валери Симеонов, защото той е откровен русофоб и многократно доказан лъжепатриот.

      Сега или никога трябва да осъдим предателството на лидерите на ВМРО, НФСБ и „Атака“, защото под въпрос е националната ни история и националната сигурност на Република България.

 ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ

Председател на Движение за радикална промяна „Българската пролет“

30 юни 2017 г.

«