« Върни се назад Публикувано на 25.10.2019 / 14:58

ПОЗОРЪТ НА БЕГЛЕЦЪТ ПОРТНИХ! ТЪРЧИ В НОВА ПРИ БОРИСОВ! А ПЛОЧКИТЕ ЕДНИ И СЪЩИ!

ПОЗОРЪТ НА БЕГЛЕЦЪТ ПОРТНИХ! ТЪРЧИ В НОВА ПРИ БОРИСОВ! А ПЛОЧКИТЕ ЕДНИ И СЪЩИ!След публикацията на АФЕРА „Лъжецът Иван Портних се изгаври с Бойко Борисов“ последна поредната кретенска реакция на пиарите му.

Ето каква: За да не участва в сутрешния дебат, е изпратен писмен отговор до БТВ, че на 25.10.2019 г., Портних има среща с Борисов.

Обаче по същото време Бойко Борисов беше гост в сутрешния блог на „Здравей България“.

А Портних, за да избяга от дебата вчера си е уредил среща в МОСВ (министерство на околната среда и водите). След като НЕ Е КМЕТ, А ИМА НАЗНАЧЕН ВР.И.Д. КМЕТ НА ВАРНА!!!

Сутринта след публикацията на АФЕРА Портних хуква към сградата на Нова и изчаква да приключи предаването и да си направи снимка с Борисов, във фоайето на Нова Телевизия.

След, което пресцентъра на ГЕРБ се погрижили да скалъпят едно прессъобщение до медиите, че Портних запознал премиера с развитието на проекта за нова индустриална зона.

Ето и доказателство, двете снимки. И плочките на Нова тв – едни и същи!!!

Първата снимка „социология“, как сутринта Бойко Борисов след предаването, първо се снима с чистачката на Нова и след това се снима „социология“ с Портних.

ААФЕРА какво да каже за двете снимки „СОЦИОЛОГИЯ“… В коридора на Нова, беглецът Портних за да замаже лъжите си, че има среща с Борисов, сгащва Борисов, да го запознава с проект. В Бояна щял да го приема Боко, пищят манипулативно медийните копчета на герб. Да, бе, да, направо го „прие“ на плочките в Нова. А с безобразното си мълчание за скандала в Хайфа на Портних, Бойко Борисов стигна тотално позорното дъно.

Жалки лъжливи нещастници!

ПОЗОРЪТ НА БЕГЛЕЦЪТ ПОРТНИХ! ТЪРЧИ В НОВА ПРИ БОРИСОВ! А ПЛОЧКИТЕ ЕДНИ И СЪЩИ!

«