« Върни се назад Публикувано на 14.04.2022 / 20:15

ПОЗОРНО, ФИРМАТА, СОБСТВЕНОСТ НА ФУНКЦИОНЕР НА „ПП“, ПЕРЕ КРИЗИСНО ЛЪЖИТЕ НА ВЛАСТТА! „БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, А НЕ РУСНАЦИТЕ СТОИ ЗАД ЕВАКУАЦИЯТА! ЕДИН ОТ МОРЯЦИТЕ НЕ ИЗДЪРЖА ПСИХИЧЕСКИ И ТРЪГНА…“! ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ ПЛЕЩЯТ! /ВИДЕО!/

Веднага след брифинга на съпругите на моряци от кораба „Царевна“ от фирмата, менажираща моряците от „Царевна“ побързаха да дадат и те изявления – от смешни по-смешни. Чуйте ги във видеото!

Единият моряк не издържал психически и слязъл на сушата и това провокирало евакуацията „извън предвидения план“.

Какъв план, какви пет лева, като стана пределно ясно, че наша спец.група изобщо е нямало там и че авера на собственика на фирмата – Простото Киро нагло лъга!!!

Даниел Стефанов бе категоричен, че зад евакуацията стои българското, а не руското правителство. Той разказа, че самата операция е продължила близо три седмици в тясно сътрудничество с МВнР, но е имала изненадваща развръзка.

Един от моряците не издържа психически и слезе от кораба, като според нас така изложи на риск и другите. Той стигна до чекпоийнта, където са му казали да извика и другите от кораба. Там ги чакаше автобус. На пристанището както се сещате автобусна спирка няма, както и няма случайни автобуси. Не бих казал, че морякът е стигнал безопасно до пункта, разстоянието е между 500 метра и един километър“, допълни Стефанов.

Просто не е истина какво изпиране на лъжите на Властта „творят“ и тия мениджъри „мериджейн“! 

Сега на Простокироваталорерова власт и на тия им дойде на акъла и моряк луд да изкарат, че да си вържат „геройството“ на „българското правителство“, само за да не признаят, че руснаците и ДНР спасиха моряците!

На 10.04.2022 АФЕРА публикува:

ФИРМАТА, МЕНАЖИРАЩА КОРАБА „ЦАРЕВНА“ С БЪЛГАРСКИТЕ МОРЯЦИ В УКРАЙНА – НА КООРДИНАТОР НА „ПП“, КОЙТО КАДРУВА С ЛОРЕР ВЪВ ВАРНА!

https://afera.bg/%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d0%b6%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%89%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%b0-%d1%86%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%bd%d0%b0/

Публикацията за фирмата, допълваме и с коментар, публикуван в сайта АФЕРА от днес от лице с псевдоним „Овърсийз Маритайм ЕООД – най-корумпираната хайдушка фирма в Европа“:

Фирмата собственик и оператор на кораб „Царевна“ се казва „Овърсийз Маритайм ЕООД“. Бивша „Ахилеос Шипинг ЕООД“. Истинският собственик на тази фирма е Рубин Коцев и неговият син Благомир Коцев. /б.р. – областен управител на Варна, назначен от Кирил Петков/. Николайчо Стефанов Стефанов, който се води за собственик и управител на тази фирма, е сложен там само за ФАСАДА – истинските собственици са Коцевците, баща и син.

Николай Стефанов Стефанов е зет на Рубин Коцев (женен е за дъщерята на Коцев) и шурей на Благомир Коцев – брат на жената на Николай Стефанов Стефанов. Яки семейни връзки и далавери в семейната фирма „Овърсийз Маритайм ЕООД“. Просто чудно.

Дерат моряците с по 1000 евро за всяко качване за работа на кораб за каквато и да е длъжност – ако не си платиш ще гледаш работа на техен кораб през много крив макарон!

Рубин Коцев е и истинския собственик на потъналия през февруари 2004 г. кораб „Хера“. Корабът беше умишлено потопен, за да се прикрие превозът на забранени субстанции – каквото и да означава това.

За последните 20 години Рубин Коцев работи с украинската и турските мафии.

Отделно от това „Овърсийз Маритайм ЕООД“ дължи дълг от 21 милиона евро (без лихвите) на „Дойче Банк“ (Deutsche Bank). Вече трета поред година банката не може да си вземе парите, защото Николайчо Стефанов има грижата за това – банката да не си получи отпуснатия кредит!

И тези хора са лицето на кирчовата „промяна“…

Afera.bg

П.П. А ТОВА Е ПРОСТОТО КИРО, АВЕРЪТ НА ТИЯ ФИРМАДЖИИ – ВИЖТЕ ЛЪЖИТЕ ИМ!

«