« Върни се назад Публикувано на 17.08.2022 / 20:34

ПОЗОРНОТО ФИАСКО НА СТЕФАН ЯНЕВ! ДА СЕ НАБУТАШ НА „БЕЛО“ И ПУЙЧЕТО, ТРЯБВА ДА СИ ИСТИНСКИ БАСТУН!

Един от мандатоносителите на партията на Стефан Янев „Български Възход“ е … партия „Свобода“ с „лидер“ небеизвестният във Варна Генадий Атанасов.

Като натиснеш в Гугъл срещу името на Генадий Атанасов се вият купища „бели магистрали“ и „бело“.

Във Варна Генадий Атанасов е ШИРОКО известен, точно както е известен и аверът му Румен Широков – Широката, криминално проявен за разпространение на наркотици /двамата на снимката/:

Генадий Атанасов мина през всички лупинги на политиката за кратко време – през „Атака“, през Коцето Костадинов, вика „ура“ за ГЕРБ, после спря да вика „ура“, набута и се като общински съветник, че и зам-председател на Общинския съвет Варна стана за потрес на всички, които знаят кой точно е Генадий Атанасов, а кой е знаят най-добре на улицата и ченгетата, и хоп-троп – „изкласи“ и до „Български възход“ на Стефан Янев. Нищо чудно и депутат да стане, то след идиотите на Простото Киро – „белото“ си е направо сертификат за парламента.

Трябва да си наистина Бастун, като Стефан Янев, за да заложиш като мандатоносител точно на партията на Генадий Атанасов – „Свобода“.

Освен Генадий Атанасов, Стефан Янев е заложил във Варна и на един печално известен с тъпотата си и некадърността си бивш директор на ОДП – Варна Николай Калчев – Пуйчето, който му движи хавите из морската столицата.

Пуйчето бе назначен за шеф на ОДП – Варна от Цветлин Йовчев, който пък бе персонален виновник за аферата „Червеи“ и източването на масивите на МВР. Директорствуването на Пуйчето бе пълен потрес и пълна катастрофа, напълно предизвестена впрочем.

И сега „Пуйчето“ и то с юнак като Генадий Атанасов хвърчи и той по „белите магистрали“ на „Българския Възход“.

Редица повярвали на Стефан Янев са потресени от това „Български Възход“ да ползва точно Генадий и „Свобода“ за мандатоносител, че барабар и с „Пуйчето“, и напускат партията на Мистър „България е НАТО, НАТО е България“.

„Политик“, който може да заложи на такива типове не го чака нищо друго освен позорно фиаско. И така трябва да бъде!

Afera.bg

«