« Върни се назад Публикувано на 08.09.2022 / 10:23

ПОЗОРНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ НА ВСИЧКИ СЛУГИНСКИ МЕДИИ! УКРАИНКИ ДОВЕДОХА ДО СМЪРТТА НА СПАСИТЕЛЯ НА ПЛАЖА НА „СЛЪНЧЕВ БРЯГ“! ВСИЧКИ МЕДИИ КРИЯТ НАЦИОНАЛНОСТТА ИМ, ЗАЩОТО У НАС УКРАИНЦИТЕ СА „СВЕЩЕНИ КРАВИ“, ДОРИ И ДА ВЛЯЗАТ В ДОМА ТИ И ДА ТЕ ПРЕБИЯТ! АНАДЪНМО, КАКВО Е „ДЕЗИНФОРМАЦИЯ“, ДРАГА НИ ЛЕЛКО ОТ ДЕПАРТАМЕНТА НА САЩ?!

Днес АФЕРА публикува:

„ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА“ ЗА ТЯХ Е ИСТИНАТА. НА ИСТИНАТА ТЕ ПРОТИВОДЕЙСТВАТ С ЛЪЖИ. ЛЪЖИ НИ ЗАЛИВАТ ОТ ПОЧТИ ВСИЧКИ СМИ. НПО СА ЦРУ 2

https://afera.bg/%d0%b4%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%82%d1%8f%d1%85-%d0%b5-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0/

Някаква лелка … от Департамента на САЩ идвала в България да дискутира как да се противодействало на дезинформацията, ти да видиш, мръсни манипулатори и лъжци американски!

В същото време вчера ВСИЧКИ СЛУГИНСКИ МЕДИИ – ДО ЕДНА!!!!!!!, отразявайки трагичния инцидент с починалия спасител на „Слънчев бряг“, който умира след като ЧЕТИРИ ПЪТИ спасителите на плажа спасяват „две чужденки“, НЕ ПИШАТ !!! какви са по националност тези чужденки, разигравали цял ден спасителите – пияни ли са били, дрогирани ли са били…

В други случаи същите СЛУГИНСКИ МЕДИИ ще се изпотрепят да ни обясняват цялото потекло на участващите в даден инцидент, ще търчат с микрофоните да питат „как се чуствате“, но този път МЪЛЧАТ КАТО П…И!

А мълчат като п…и, защото ТАКА ИМ Е НАРЕДЕНО В НАЛОЖЕНАТА ЦЕНЗУРА И ТОТАЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!

АФЕРА прегледа целия информационен поток по отразяването на трагичния случай в Слънчев бряг и не откри НИТО ЕДНА МЕДИЯ, която да информира кои са тия „две чужденки“, аджеба.

Моментално ни светна под шапката, че Властта умишлено укрива националността на двете безотговорни „чужденки“. Готови бяхме да се хванем на бас, че са украинки и че УМИШЛЕНО крият, че са украинки, защото отвратително и позорно в България украинците са богопомазани, дори и да влязат в къщата ти и да те пребият.

И не сгрешихме!

АФЕРА разкри, че въпросните „две чужденки“, довели смъртта на спасителя в Слънчев бряг – СА УКРАИНКИ!

АФЕРА разкри и че четири пъти въпросните украинки, които умишлено са укривани от медиите и Властта, че са украинки и ги наричат „две чужденки“, четири пъти са разигравали буквално спасителите и от други постове на плажа. Дали са били пияни, дрогирани или нагло безпардонни, всички медии мълчат, защото в България „дезинформация“ е ако напишеш истината за украинци, например.

Това е толкова скандално и безобразно, че тая, дето идва от Департамента да дискутирала „дезинформацията“ в България, трябва да се гръмне насред центъра на София.

Защото точно заради такива като нея журналистиката в България е стигнала такова ДЪНО, че ти идва да псуваш всички така наречени журналя – тъпи като галоши и безсъвестни като курви.

Ето това е дезинформация, драги ни Департаментке, да криеш умишлено народността на две разпасани украинки, които доведоха до смъртта на български спасител!

П.П. ООООО, каква „изненада“! След публикуване на този материал, телевизите „се сетиха“ да изрекат, че украинки са „двете чужденки“! Ашколсун на АФЕРА, че ако не сме ние, щяха да мълчат още като п….и непоръбени!

Afera.bg

 

«