« Върни се назад Публикувано на 01.10.2019 / 8:10

ПОЗОРНАТА ПРОКУРОРСКА КУРВЕНСКА ИГРА С МАРЕШКИ – ИЛЮСТРАЦИЯ КАК ЦАЦАРОВ & ГЕШЕВ ПОДГЪЗУВАТ НА БОРИСОВ И БАНДА

ПОЗОРНАТА ПРОКУРОРСКА КУРВЕНСКА ИГРА С МАРЕШКИ – ИЛЮСТРАЦИЯ КАК ЦАЦАРОВ @ ГЕШЕВ ПОДГЪЗУВАТ НА БОРИСОВ И БАНДАВчера АФЕРА публикува:
ВАЛЯ АХЧИЕВА СПЕЧЕЛИ И ДЕЛОТО С МАРЕШКИ!

Съдия Стою Згуров от Софийския районен съд, който е председател на 90-ти състав, отхвърли исковете на ищците по делото – Веселин Марешки, Веска Марешка и семейните им фирми „Фармнет“ и „Варнафарма“. Техните искове срещу Ахчиева са на стойност общо за 20 000 лв. за претърпени неимуществени вреди, в резултат на 7 издания на предаването „Открито с Валя Ахчиева“, излъчени по БНТ през 2017 год. и 2018 год.

Мегаразследването на Валя Ахчиева бе за паралелния износ на скъпоструващи лекарства, реимбурсирани от НЗОК и които липсват в аптеките в България, лишавайки пациентите от лечение и схемата на т.нар. „контрабандна Хумира“.

Съдията заявява в своето решение, че: „.…Ответницата Ахчиева успява да установи в предаването си, че фирмата „Трейднет България“ ЕАД е една от големите износители на лекарства от България, както и че тя е свързана с Веселин Марешки, доколкото до 2012 година, едноличен неин собственик е била неговата майка и ищца Веска Марешка, а след това тя е пълномощник на едноличният собственик и управител Нина Катченко, която от своя страна живее на съпружески начала / в Русия/ с бащата на неговата съпруга Светлана Марешка. Чрез официални документи се установява, че тази фирма е изнасяла голямо количество лекарства в чужбина, част от тях от позитивния списък, включително и препарата „Хумира“, както и че го е продавала на немската фирма „Колфарма“. Всички тези факти са изнесени в предаването в резултат на добросъвестно проверена информация от журналиста, поради което за разгласяването на тези данни, последната не може да носи деликтна отговорност. Съдът счита, че Валя Ахчиева не следва да носи отговорност за своите оценъчни съждения в 7-те предавания „Открито“ по БНТ, защото, те представляват част от упражненото право на свобода на словото, допустима критика спрямо публична фигура, каквато е ищецът Веселин Марешки и свързаните с него фирми. Оценъчните съждения на Ахчиева са базирани на точна и проверена информация, касаеща въпрос от изключителен обществен интерес…“

А сега, драги ми читатели, опреснете паметта си!

ГОДИНИ НАРЕД прокуратурата и лично главният прокурор Сотир Цацаров ДЪРЖАТ НА ТРУПЧЕТА, РАЗБИРАЙ, ДЪРЖАТ ЗА ТОПКИТЕ лицето Веселин Марешки В УГОДА И ЗАРАДИ ИНТЕРЕСА НА ВЛАСТТА В ЛИЦЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ И БАНДА – за да е зависим Марешки, управляем и винаги на разположение като патерица на същата тая власт.

Нали помните, че по разследването на Валя Ахчиева същата тая ТАКА НАРЕЧЕНА ПРОКУРАТУРА УЖ поведе разследване?

Е, и?

НИЩО!

ГОДИНИ НАРЕД безпрецедентно се води и делото срещу Марешки, като обвиняем, във Варна, дело заради което същата тая така наречена слугинажна прокуратура изгори душите на де, който и се изпречи на пътя, само и само Марешки да „мине метър“ и да продължава да бъде държан за топките за да е в ръчичките на управляващата власт.

Само заради ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ делото още се точи и точно заради Марешки беше ударен и варненският съдия Светлозар Георгиев, покрай същото дело бе шамаросан и бившият заместник председател на Бюрото за контрол върху СРС Георги Гатев, че и мен – Веселина Томова и сайта ми АФЕРА също ни вкараха в мракобесния прокурорско – „спец“ миксер.

За Марешки „правосъдието“ никога не стига докрая, защото на Цацаров & Гешев е нужно проверките, досъдебните и делата да „тупат топката“, и така Марешки да бъде държан, за да му се натиска копчето в тая или оная посока, угодна на авера на Цацаров – Бойко Методиев Борисов.

И какво сега?

Валя Ахчиева, която понесе на гърба си разследванията за аферите и далаверите на Марешки, впрочем, разследвания готови като доказателства за същата тая ТАКА НАРЕЧЕНА прокуратура, се пържи и на съдийската скамейка, поради това, че Марешки бил понесъл болки и страдания, а майка му даже спряла да пее, направо се потресохме, че дала и музикална фира, заради … разследванията на Ахчиева.

В същото време махащия милиционерските гащи „спец“ Гешев „твори“ кретения след кретения, наречени „акции“, но Марешки е табу, щото, нали се сещате, Марешки трябва на Борисов.

Същите тия цацаровци и гешевци се попикават да си правят пиар заради нам си коя дюна на плажа, но за къщата на Марешки върху пясъка на плажа – незаконна!, мълчат като насрани.

Изобщо – Марешки да се казваш. Заради него цацаровата компания сготвиха де когото се сетят, само и само да опазят Аптекаря от онова, заради което всеки иначе друг българин, нямаше да излезе от ареста.

И така – една Валя Ахчиева остана сама на амбразурата, че и да се влачи по съдилищата. Ами ако беше попаднала на съдия поръчкаджия? Както ние сме я яли тая манджа? Щеше да плаща на всичкото отгоре на тоя, дето отдавна прокуратурата трябваше да го сложи там, където му е мястото.

Това е мръсната истина за Кочината, наречена „държава“, на тази територия.

С прокуратура – слугиня на Онзи, който ръководи кочината като ъндърграунд групировка – когато се налага „изпира“ онези виновни, които ни трябват „невинни“, когато се налага – държи години наред в „изчакване“ онези, които трябват да бъдат зависими, когато се налага – сготвя от раз с безумия, наречени „доказателства“, онези, които са „неправилни“ за Хунтата, която управлява.

На целия този мафиотски фон – тук таме – мърцина журналисти като Валя Ахчиева.

Които бяха изгонени и сготвени – в името на ОМЕРТАТА между Борисов и компания и прокуратурата.

Закривай!

Веселина Томова

«