Публикувано на 29.01.2021 / 11:24

ПОЗОРЕН СКАНДАЛ! КАРАКАЧАНОВ /МС/ ПРЕДИЗБОРНО ПРОБУТА ОТБРАНАТА И НАЦ. СИГУРНОСТ ДА СЕ ДАДЕ НА КОНЦЕСИЯ!

Огромен и позорен скандал завихри Министерски съвет на Бойко Методиев Борисов днес в парламента, внасяйки промяна в Закона за концесиите, според която военни обекти и дейности по отбрана и национална сигурност могат да бъдат давани на концесия.

Предложението е внесено от „министерски съвет“, но със сигурност и без съмнение министърът на отбраната Красимир Каракачанов е в час за каква гранде корупция става въпрос и без негово съгласие няма как да бъде внесена тази позорна безобразна промяна!

На практика с тази промяна в закона за концесиите се пускат военни обекти и дейности свързани с отбраната и националната сигурност, като те ще могат да бъдат давани на концесия!

Първо, става дума за огромни пари и мащабна корупция.

Второ, става дума за национална сигурност на държавата, като оттук ще изскачат и летища, пристанища, военни производителни мощности, обекти, съоръжения, земя, бойна техника, радари, честоти…

Така МС, разбирай Красимир Каракачанов, узаконяват мащабна корупция свързана с отбраната и националната сигурност, давайки я на … концесия!

Няма дори да отваряме дума за класифицираната информация и „чувствителните услуги“ в сферата на отбраната, които също влизат в … концесия!

Безумието на МС /Каракачанов/ лъсна в пленарна зала след като даже от ГЕРБ изрекоха, че са склонни да отеглят тази промяна в закона за концесиите. ДПС и БСП категорично се възпротивиха на това безобразие, никой обаче не можа да отговори на въпроса кой, аджеба, точно е внесъл тази продажническа и предателска промяна в закона за концесиите, слагайки отбраната и националната сигурност на тезгяха.

Ясно като бял ден е обаче, че очевидно Красимир Каракачанов е в час и съвсем съзнателно е дал добро отбраната ни и националната сигурност да бъде давана на концесия.

Толкова се бързаше, че от ГЕРБ даже предложиха удължаване на работното време до приемане на законопроекта.

И в крайна сметка той беше гласуван на първо четене.

Така предизборно сега ще си раздадат на концесия купища военни обекти и дейности от сферата на отбраната и националната сигурност, сещате се срещу какви огромни кинти, наречени КОРУПЦИЯ!

Afera.bg

Коментари 28 за
“ПОЗОРЕН СКАНДАЛ! КАРАКАЧАНОВ /МС/ ПРЕДИЗБОРНО ПРОБУТА ОТБРАНАТА И НАЦ. СИГУРНОСТ ДА СЕ ДАДЕ НА КОНЦЕСИЯ!”

 1. „Има едно усещане за корупция“ – както каза „вихрената“ Сачева.
  …и малко ми напомня на „периода с куфарчетата“ при краха на соца.
  Раздават се тлъсти резени от баницата за последно – „да захлебят“ – че да има да връщат.
  Интересно дали са си купили вече билети за Парагвай или друга подобна страна?

 2. Много си приличат по жестовете със среден пръст „патреота“ с каракачанска фамилия и „патреота“ с циганска кръв и българска фамилия. И този среден пръст и двамата го показват не на друг, а на нас!
  Днеска изкочи поредното 20-ет от машинациите на Тиквата. Поканил Винкела в обща коалиция за изборите, заедно със СДС-рето и Гергьовден-чето Дилов (общ играч с Каракачанина преди 20-на години). Тактиката „разделяй и владей“, а сетне „преластен и изоставен“! Важното е да се внася раздор и разбъркват фекалиите, до пръкването на новото лайняно правителство. На Винкела хем не му се ще, щото ще обезличи партията си с гласоподаватели работещи в ТВ СКАТ, хем няма избор ако иска да остане още малко в София. Каракачанина пък му е ясно, че всички разбраха за „патрЕотизма“ им и без Винкела, няма да е в Парламента(Парламата), а и с него хич не е сигурно. Направо му се плаче. Вече се чуди как да се продаде на Сокола, та му продава националната ни сигурност. Тези уроди вече не са за затвор, а за смъртна присъда изпълненя веднага и публично!!!!

 3. >>>>>>>>>>
  Продавам мицел за ядрени гъби.

  Добре де ,за къф чеп ви е тая армия ,след като утре, в други ден така и така ,всички ставаме джендъри-зомбита-биороботи ?

  Извинявайте ,ама днеска мислих ,мислих и не можах да измисля какво да поискам на концесия ,нещо така останало в калабълъка…
  Маамудеба,няма бе,само един два парламента останали и малко жълти павета.
  За ко ми са ?!

  Туй да знайте,България ако беше канибалска държава ,Каракачана първи щеше да замине курбан…

  Айде и Военния парад на 6 май го дали галиба на концесия.
  Щял да става гейпарад.

  Венсеремос.

 4. Тодор Живков не си позволи да вземе района на В.Училище в Шумен защото е дарен с ферман от султана и преподписан от Батенберг. Много от имотите на армията са дарени през времето но прехода със своите мафиотски закони се изхитри да овладее имотите на армията на безценица.

 5. Преди избори строяват циганската мафия, съд – разследване – затвор, нещо друго, ако не осигурят достатъчно цигански гласа и контрол на комисиите, със свои пари. Ще си върнат парите, само ако ГЕРБ е отново на власт.. Гласуване и по 10 пъти, ако се налага, има регистрации на различни адреси. Схема прилагана и с евреите преди 100 години и преди 200 години. Дизраели е кучето на кралицата, и така оцелява монархията. Има морков и камшик – расизмът – антисиметизмът.. АНТИЦИГАНИЗМЪТ.. ПАТРИОТИЗЪМ И ФАШИЗЪМ. ето защо ЦВ.ЦВ. иска ротация на мвр-шефовете.

 6. България няма нужда от армия. Достатъчно е Каракачанов да бъде изведен на фронтовата линия с платформа. Ако се изпърди само веднъж, противникът ще бъде разгромен!

 7. Ердоган веднага проявил интерес към евентуалнато отдаване на концесия на военния обект „Воеводски пърдялник“ в местността „Чевермето“.

 8. Шкембевойвода колкото и МИЛИОНИ да открадне и усвои от комисиони едва ли ЩЕ доживее да ги ХАРЧИ и да им се радва имай ки предвид НАДнорменото си тегло и прекомерното тегло (предпоставка за ИНФАРКТ, инсулт и диабет 1и 2тип,хипертония ,омазнен черен дроб,нисък имунитет,запушени артерии и кръвоносни съдове)
  Ако перафразираме една известна тв реклама
  ПРАСИМИРЕ спри се не си ти когато си ГЛАДЕН

 9. Уважаеми г-не Петре Коритаров,

  Прочетох обстойно какво сте написали по повод сайта на Веселина Томова и съдържанието му .

  Онзи ден един виден комунист я заплаши , че щял да спре да посещава този сайт Афера, ако аз продължавам да пиша „глупости“ в нето , ако тя била продължавала да дава право на израз на такива „ненормални” като мен .

  (Аз правя сайтове много години отпреди да съществуват и Фейсбук, и Афера) .

  Не ми харесва съдържанието на комунистическите постове в Афера, писани от отявлени комунисти , чиято партия бе обявена за престъпна .

  Но никога не съм написал : Веселино, ако продължаваш да даваш право на комунистите да пускат постове в твоя сайт повече няма да влизам в него .

  Това е „малката”, но точно коренно-противоположната разлика между мен и комунистите .

  Тези бандити вече се кълнят, че частната собственост е свещена ! Да, да, свещена е само тяхната , която откраднаха от нас .

  АМИ ТОЗИ САЙТ Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ НА ВЕСЕЛИНА, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ГО ВЛАДЕЕ И ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С НЕГО , КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ.

  И НЕ МОГА СЪС ЗАПЛАХИ, КЛЕТВИ И ЗАКЛИНАНИЯ ДА Й ПРЕЧА НА СПОКОЙНОТО Й ВЛАДЕНИЕ !

  Това го могат само курво-мунистите от първия до последния ден , лъжците, крадците и измамниците, създателите на 14 – те едновременно, действащи различки начина за приложението на законите .

  Питате, с какво се издържала ?

  А, вие който толкова често, по Вашите признания използвате услугите й И ЧАСТНАТА Й СОБСТВЕНОСТ, какво направихте за нейната издръжка ?

  Ами може и тя, да си прави и биткойни на офшорните съдийски острови , защо да не си прави ! ОТКАКТО МНОГОКРАТНО МЕ ОКРАДОХА ТАЗИ КУРВО-МУНИСТИЧЕСКИ БАНДИ, АЗ ТАКА ПРАВЯ, ДА ИДАТ ТАМ И ДА МИ ГИ ОТКРАДНАТ , ама да не стане този път обратното !

  И понеже не могат вече да ме окрадат, вият и крещят !

  Обърнете се към тези въпроси към курво-мунистическата власт-ползваща измет .Тя измисли закони за укриване (защита) на личните данни на властващите .

  Те знаят всичко за нас, ние – нищо за тях. В Швеция всеки има достъп до данъчните декларации на всички, без заличени данни, така, че въпросите ви трябва да ги отправите към други !

 10. Сега вече Ипон ще пазят границата официално. А след като приеха, че охранители могат да стават и осъдени…. всичко е ясно.

 11. Целта на Боко Тиквата е една и само една и тя е ДА ДАДЕ НА КОНЦЕСИЯ ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ и да избяга при дъщеря си в САЩ. И ще го постигне през следващия си мандат. Сбогом Българийо! Напразно загиваха героите, които Тиквата нито веднъж не почете по време на своето 11-годишно властване и грабеж, Това е ИСТИНАТА.

  1. Комуниста Бойко Борисов ПРОДАДЕ и отдаде за 600 милиона за 35 год. концесия Софийското летище на австрийски консорциум “ЩРАБАГ“ собственост на руския гражданин милиардер ОЛЕГ ДЕРИПАСКХА 1 от НАЙ-приближените РУСКИ ОЛИГАРСИ до ПУТИН

 12. Няма и един приятен в правителството, но тоя е най гадният от гадните.

 13. Днес за съжаление официално закривам копането на тунела за Сомалия и се връщам тука на терен !

  Ще създавам Първа Инклузивна Частна Корпоративна Армия /съкр. ПИЧКА … ……………………………………………………………………
  ви матерна…/

  1. И правилно закриваш копаенето на тунела към Сомалия. Техните пирати иначе ще дойдат по него на обучение тук. Те не ограбват собствената си държава както нашите тарикати и вся остальная сволоч.

   1. То, в сравнение с тука ,там си е пионерски лагер,приятелю.
    Пиратчета -пионерчета.
    А са дошли ,а са станали комсомолци и комунисти за 2-3 седмици…

 14. Обединените американски и турски патриоти от ВМРО и НФСБ се справят много добре с разпродажбата и разрушаването на държавата. Достойни партньори са на ГЕРБ!

 15. >Ох ,как ги чакам ония Ф16 така, ле е е е екичко да ги лепна на една концесийка…

  Край,реших- ставам частен Генерал- концесионер !

  Ами подводниците давате ли ги,щото имам една работа във Варненското езеро изотдолу… ?

  А бе ,що не дадете на концесия и на баба си фърчилото ?

  Никой да не е посмял да играе на концесионния търг за оркестъра на армията,щото съм се уговорил с Брегович да му го преотдам към неговия ,,Оркестър за сватби и погребения“
  Амин.

 16. Това е ТОТАЛНА ПРОДАЖБА НА ДЪРЖАВНОСТТА!
  Аз съм живял в 9 /девет/ държави, а на 8 /осем/ познавам законодателството в тази сфера. Ако се създаде /Само теоретично предположение, защото иначе там няма как!/ такава ситуация в тези държави, реакцията ще бъде твърде категорична и еднопосочна – СЪД ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!
  Вие съдете сами…

 17. За всички тия НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, дълъг, много дълъг поздрав от другаря Калашников !

  Красимир Дончев Каракачанов ,
  Категория сътрудник : Агент ,
  Псевдоним : „ИВАН” ,
  Структура : Шесто управление на ДС, отдел 03 ,
  Дата на привличане/назначаване : 11 май 1989 г. ,
  Дата на регистрация : 16 май 1989 г. ,
  Шесто !!!

  Агент „ИВАН”
  Подготовка : Подготвя и предава на Шесто управление на ДС собственоръчно написани донесения още докато е проучван в качеството си на кандидат агент под псевдонима „ДОНЧО”. Спазване на конспирацията и определяне на начин за бърза връзка .

  Документи за принадлежност :
  Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководилия го щатен служител;
  рег. дневник; лично дело ІА-36244 .

  Колко доноса е написал, колко семейства е почернил , на колко човека живота е съсипал !
  Той ВИП Мършата, която от лазене има мазоли по коленете и от дупене задника му е заприличал на заводски комин .

 18. Ебаси разбойниците педераси , прав е бил Буров като казва,че българите са крадливи и ебливи.

 19. Лев Толстой за „държавата“, оглавявана от такива ИЗРОДИ:

  „За пръв път ясно разбрах какво е това държава. А колко, струва ми се, просто и лесно би било да се разбере това.
  Без да се страхувам да бъда смешен, ще си призная повода, който ми разкри цялата работа. Връщах се тази сутрин от разходка и ме настигна с шейна охранителят, който живееше у нас. Бях уморен, седнах до него и се разговорихме. Попитах, защо служи на отвратителната си длъжност. Той много просто ми каза, че чувства и знае, че длъжността е гадна, но пък къде ще получи 35-те рубли на месец, които получава.
  И изведнъж всичко ми стана ясно. Ами че всичко е заради това. Цялото това велико държавно устройство се гради само върху това, че охранителят получава 35 рубли, а ако не беше охранител, цената му щеше да бъде 8.
  И аз за пръв път ясно разбрах каква е цялата работа. А колко, струва ми се, просто и лесно би било да се разбере. Не говоря за онези поразителни глупости, които с важен вид се пишат във философията на държавното право с имената на всички философи, внушаващи уважение към тази гнусна измама и удивителна глупост, а всъщност, въпросът е само в следното.
  Хора въоръжени, груби, жестоки, грабят трудолюбиви, безобидни, уседнали люде. Понякога грабят с набези – ограбят и си тръгнат – понякога се заселват сред трудещите се и устройват постоянен грабеж, тоест отнемат част от труда им и го използват, пазейки се с оръжие. За по-широкото разпространение на своя грабеж и неговото укрепване те със заплахи, а най-вече с подкуп, а понякога и с едното, и с другото заедно, си подбират помощници за грабежа измежду ограбваните.
  Върху това, само и единствено върху това се гради цялото държавно устройство, различните отечества, включващи в себе си народи от едно или различни потекла; върху това се основават всевъзможните държавни институции: разни сенати, съвети, парламенти, императори и крале.
  Колко лесно, като че ли, е да се разбере. Очевидно е, че, обяснявайки неговата същност, е неудобно да се говори за тази измама като за нещо ново, не известно на никого: та то просто се набива на очи със своята очевидност. И, чудна работа: мислейки за нещата, свързани с държавата, съзнавайки цялата й пагубност, аз до 80-годишна възраст не можех напълно да разбера, в какво се състои това просто и ясно нещо, и – смешно е да се каже – чак сега то ми се разкри като нещо ново вследствие на думите на охранителя.
  Наистина всичко, което се прави в тази признавана за толкова възвишена и тържествена институция, наречена държава, всичко това се прави само в името на мотивите, поради които служи охранителят, и наистина всички тези царе, министри, архиереи и генерали правят същото, което прави и охранителят. Разликата е само в това и в полза на охранителя, че той, като загуби длъжността си, все пак ще изкара поне 8 рубли на месец, докато царете, митрополитите и сенаторите, като напуснат длъжностите си, няма да могат да изкарат пари дори и за хляба си. Другата разлика, при това огромна и пак в полза на охранителя е, че той, бедният, наивно ми говореше, че знае, че, служейки на тази длъжност, постъпва лошо, но какво да се прави. Докато министрите и разните генерали и митрополити, постъпвайки зле, правейки само лоши неща, се стараят да убедят себе си, че не само не постъпват лошо, но и вършат велики дела.
  Та те, нещастните, не бива и да мислят другояче: кралят, императорът, изобщо така нареченият глава на държавата не може да не се старае да вярва в необходимостта, даже светостта на своето положение, защото той, макар и дълбоко в душата си да знае, че, правейки това, което прави, постъпва зле, то къде ли ще вземе вече не 35-те рубли и не само дворците и целия безумен разкош, с който вече е свикнал и в който се е родил, но и задоволяващата го суета, онова външно почитание, с което е заобиколен. Както и всички министри, архиереи, членове на камари и до последния чиновник. На всички тях освен задоволената суета и честолюбие преди всичко са им нужни онези огромни пари, които те получават от държавата, все пак това, което се пише и говори за необходимостта, полезността на държавата, за благото на народа, за патриотизма и т. н., се пише и говори само, за да скрият от излъганите, отчасти и от самите себе си, истинските мотиви за своята дейност. А древността и външното величие и хитрите софизми на учените, оправдаващи тази държавна измама, така умело скриват същността на нещата, че не само излъганите, но и лъжещите не виждат цялата зловредност на измамата.
  Да, всичко изглежда необикновено просто и ясно, когато намериш ключа за привидната тайна.
  „Но какво ще стане, ако хората не се поддават на измама и ако няма да има държава?“
  Никой не може да знае какво ще стане и как ще потръгне животът, след като хората се отърват от лъжата, в която живеят сега. Едно може да се каже със сигурност, и то е, че, както и да се развие животът на хората, свободни от измама и развращаване, то този живот не може да не бъде по-добър от живота на хората, които са подчинени на измамата и развращаването и не разбират своето положение.“

 20. Това нищожество се изживява и като актьор, диктор на тъпото рекламно филмче за армията, издържано в мутренско-метълски стил. Заради него се забатачиха така отношенията с Македония и цяла Европа ни се чуди на акъла. Този не е никакъв македонист, както не е такъв и джуджето Джамбазки. Нито пък са патриоти вкупом с Валерко. Опичайте си акъла, избиратели на ВМРО! Истинските поборници се обръщат в гроба от срам и гняв, като гледат тези изродчета как се секнат в знамето им.

 21. Ако това мине и президента не реагира по някакъв категоричен начин-ще бъде позорно за него и за тези ,които му вярваме

  1. Ами дано тогава наистина станете обективни.
   Че тоя пуяк може само да дърдори и да маха юмруци.
   Същият като шкембе войода, който несъмнено е ужасно гаден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *