« Върни се назад Публикувано на 12.10.2014 / 9:07

Позицията на „омекналия ” Радан, пред която, дори тази на „плешивия бик” от Банкя днес изглежда ненаситно „секси”.

КОНСТАНТИН ПАРЧЕВВарненци! Днешната краткотрайна ретроспекция на съжалението, разчуствала по – сензитивната лява част от почти десет процентовата „менте” десница в България, ме провокира да споделя с Вас мое логично наблюдение, направено по отношение на ментетата в дясно днес. Позицията ми е от преди няколко месеца! Споделям я с Вас и днес! Вижте ги, бе! Позицията на „омекналия ” Радан, пред която, дори тази на „плешивия бик” от Банкя днес изглежда ненаситно „секси”. Бъдете горди!

„Защо не успя реформата в Реформаторския блок?
Бойко Борисов е скрития лидер на пишман десните
Константин Парчев | 27.08.2014 | 19:47
Да си с десни убеждения днес в България си е истинско изпитание.
Не е само въпрос на ценностна система и светоглед, а въобще се изисква добре тренирана психическа издържливост, за да бъдеш част от вечно недооценената и комплексирана българска десница.
Бившият й говорител и днешен полулидер Радан Кънев, хвърли високопарни обвинения срещу прецаканата на евровота по силата на преференцията си партньорка – другарката Кунева. Съмненията за това, че Мадам Йес тайно спохождала Бойко Борисов и заедно като истински, макар и бивши комунисти, плетели интриги и общи планове, поуплаши Радан и компания, че някой ще му открадне Бойковата любов.
Наложи се, по силата на обстоятелствата, да се създаде имитация на реформа при реформаторите чрез типичното за тях преследване на врага с партиен билет. Сценарият обаче не проработи, а признанието от страна на Радан Кънев на ноторно известния факт, че Бойко Борисов е скрития лидер на пишман десните по-скоро бетонира блока като патерица на ГЕРБ.
Иван Костов вече има сериозното основание да съжалява за избора си на лидер – някогашното му протеже, днес се опитва да го играе еманципирано, но окончателно доразби мита за живата десница.
Десните избиратели отново не случиха на лидер с ясна позиция – довчера уж против това да бъдат водени за носа от Генералисимус от Банкя, днес псевдодесните начело с мекия Радан клекнаха под тежестта на пожарникарския маркуч. Признанието от Зелените, че избираемото място в реформаторската листа струвало 100 000 лв., провокира въпроса и кой точно ги събира тези пари и срещу какво? Както е известно лично Меглена Кунева инвестира немалко средства от партийната субсидия в кампанията по евроизборите, а накрая бе реформаторски и преференциално прецакана от Светослав Малинов.
Вместо това тя бе обвинена от своите в двойна игра като за потвърждение на факта, че в способността си да търсят и вменяват чужда вина, днешните реформатори надминават и най-брадатите комунисти. Успокоението за излъганите за пореден път десни симпатизанти, е че поне покрай реформаторските интриги, най-накрая ще имат шанса да прогледнат и те самите.”

Константин Парчев

«