« Върни се назад Публикувано на 11.04.2014 / 12:27

ПОД НОСА НА ВАРНЕНСКИТЕ ЧЕНГЕТА ОТКРАДНАХА БУС НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ БУРСА, ИСКАТ ОТКУП ОТ 5 000 ЕВРО

 

След като нарко-монопола в морската столица се завърна с пълна сила, след като през ден се палят автомобили за наказания на шанаджии, дойде ред да се завърнат началото на 90-те години, когато автоджамбазите вилнееха из Варна. И всичко това, заради „вещото” ръководство на любимците на вътрешния министър Цветлин Йовчев – директори на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков – „Чавката”/”Барби” и Валентин Тренев – „Ебати”. През отминалия уикенд във Варна пристига делегация от Бурса с представители на здравеопазването, видни лекари и професори. Отсядат в хотел „Сплендид” в центъра на Варна, срещу Катедралата.

Микробусът, с който пристига делегацията е с турска регистрация. Вчера, на 10 април 2014 г. сутринта гостите от Бурса стават и виждат, че микробуса им го няма. Кражбата става в нощта на 9-ти срещу 10 април. Микробусът е бил паркиран до хотел „Сплендид”.

Полицията във Варна е уведомена за кражбата.

С човека от Варна, който е поканил гостите от Бурса, на следващия ден се свързва лице, което иска 5000 евро откуп за микробуса и така той щял да бъде върнат. През това време варненските ченгета си чоплят в носа.

Турските лекари – гости на Варна потресени казват: „Халал да ви буса!” и отказват какъвто и да е откуп, а от Община – Бурса на пожар звънят на приятели във Варна, с молба да бъде осигурен превоз на делегацията до границата, откъдето превоз на Бурсенската община ще поеме връщането лекарите по домовете им.

Делегацията от Бурса се води от професор доктор – главен лекар на болница „Медика билд” в Бурса.

В БЮЛЕТИНА НА МВР – ВАРНА УМИШЛЕНО НЕ Е ВКЛЮЧЕНА ТАЗИ КРАЖБА!

МИКРОБУСЪТ ЕСТЕСТВЕНО НЕ Е ОТКРИТ!

За сметка на това „корифеите” на стъкмистиката от ОД на МВР – Варна, начело с директора им Чавдар Нанков – „Барби”/”Чавката”, са включили в бюлетина „разкриване” на престъпление на 9 април – кражба на слънчеви очила от автомобил.

Afera.bg

На снимката: директорът на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков

 

 

 

 

 

 

 

«