« Върни се назад Публикувано на 17.11.2021 / 14:48

ПОД НАДЗОРА НА ХЕРО МУСТАФА, РАДЕВ И „КАПИТАЛ“-ЦИ ПРАВЯТ БЪЛГАРСКО ГЕСТАПО. БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ПРОТЕКОРАТ НА НЕОЛИБЕРАЛНИЯ РЕЖИМ НА САЩ С АКТИВНАТА ПОДКРЕПА НА РАДЕВ, ОСТАПБЕНДЕРОВСКИТЕ ХАРВАРДЦИ, С ПОСЛУШАНИЕТО НА СЛАВИ, БСП И ПРОЧИЕ

Идват мракобесни времена за бизнесмени и политици, докато българите се радвате на sugar face и „големите топки“.

Неолибералният режим в Щатите вече една година унищожава исторически паметници и преследва всички, които са дръзнали да се противопоставят на диктатурата на новата власт. Нищо свято няма да остане и тук в бедна България. Задават се истински мракобесни времена, които ще доведат до фалит много български компании, собственост на родни бизнесмени, а клетите политици ще са принудени да предадат собствените си избиратели и съпартийци, за да спасяват себе си.

Докато българите се радват на sugar face Кирил Петков и „големите топки“ Асен Василев, под надзора на Херо Мустафа, предателят Румен Радев и близките му „Капитал“-ци готвят създаването на българско Гестапо.

Бившият прокурор и щатен служител на финансирано от „Америка за България“ лобистко НПО – Андрей Янкулов от няколко месеца е назначен като съветник в политическия кабинет на министъра на правосъдието. Първо е бил съветник на Янаки Стоилов, сега е съветник на Иван Демерджиев, чийто инициали фигурират в списъка с пловдивски масони.

Янкулов и още няколко адвоката вече са подготвили законопроект, с който да се ликвидира Антикорупционната комисия в настоящия й вид. Целта е освен елиминирането на председателя й – Сотир Цацаров, КПКОНПИ да получи нови разширени правомощия, включително и разследващи функции, с които да дублират работата на прокуратурата. Това е причината от няколко дни в поредица от интервюта Кирил Петков и Асен Василев да говорят повече за смяната на Цацаров, отколкото за Гешев.

Радев и новите му неолиберални партньори – „Капитал“-ците, очевидно най-накрая са осъзнали, че прокуратурата за пореден път се оказва костелив орех, а превземането й е невъзможно без промяна на Конституцията.

Не, че за Радев и Петков основният закон има някаква стойност. Още по-малко за онези от „Козяк“.

Заради това, за да шунтират прокуратурата, готвят още в началото на 2022-ра година да направят българско Гестапо. Забележително е, че според плановете на „синергичните“ трябва да се създаде такава мега-структура, каквато правителството „Орешарски“ планираше да направи с ДАНС, когато през 2013 г. за неин председател бе избран Делян Пеевски.

Макар и да е абсурдно и противоречащо на правото на Европейския съюз, Радев и „Капитал“-ци искат тяхното Гестапо да започне поголовно обезглавяване на конкурентните бизнеси и мракобесен шантаж на политици. Така много български компании, за да не фалират, ще бъдат принудени да преотстъпят активите си на „чуждестранни фондове“, а политици ще гласуват безропотно всякакви законови и дори конституционни поправки, каквито Херо Мустафа им спусне.

Примерът от вторник със Слави Трифонов е показателен. Допреди три месеца Тошко на Учиндолеца атакуваше Кирчо и Асен, а сега цялото ИТП е отдадено на концесия в името на „синергията със САЩ.“

Куриозното е, че така Слави ще обяви, че България трябва незабавно да подкрепи присъединяването на Македония към Европейския съюз, БСП ще поиска ново конституционно решение за ратифициране на Истанбулската конвенция, а всички вкупом, заедно с „Възраждане“, ще подкрепят създаването на американски военни бази у нас.

България се превръща в протекторат на неолибералния режим на САЩ, с активната подкрепа на предателя Радев, измамниците от Харвард и техните ментори „Капитал“-ците, но и послушанието на Слави Трифонов, БСП и прочие.

Калин Спасов

«