« Върни се назад Публикувано на 16.05.2024 / 11:54

ПОДПОЛКОВНИКЪТ, КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ПОЛКОВНИК, В УНИВЕРСИТЕТ НА „ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО“, КЪДЕТО Е АСИСТЕНТ, САМ СЕ Е ПИСАЛ „ПОДПОЛКОВНИК“

На 14.05.2024 АФЕРА публикува:

КОГАТО ЛЪЖЕШ И СЕ ОБЯВЯВАШ ЗА ПОЛКОВНИК, А СИ ПОДПОЛКОВНИК, ЗА КАКВО Е ПРИЗНАК ТОВА?!

На официалния сайт на Нов Български Университет, където Николай Марков е асисент, в помпозно описаната му биография черно на бяло пише също, че е „подполковник“.

ПОДполковникът обаче продължава да ЛЪЖЕ наивитетното ехале пред което дефилира, че е полковник. Така го изписват и в предизборните материали на партията им „величие“, удачно осмивана от някои във Фейсбук като „мания за величие“.

Защо продължава да ЛЪЖЕ ПОДполковникът? От „величие“ или „мания за величие“?!

След като АФЕРА постави въпрос на съмнение във внезапно секналото яростно русофилство на ПОДполковника Марков и дали това има съпричастност към американско влияние, ПОДполковник се възпали фиксирано и някак гузно, и натрапчиво пуска един след друг постове във Фейсбук на тема „американски шпионин“, демек, не съм…

ПОДполковникът Марков пищи, че бил викан в ДАНС, щото бил „руски шпионин“, а пък преди – докато подозрително брутално се правеше на русофил и путинофил, рязко впоследствие прекъснал тази „роля“, без проблеми е асистент баш в университет с отявлено проамериканско влияние.

По отношение на съпричастността на Нов Български Университет /където Марков е писан като асистент/ към Сорос и „дълбоката държава“ ето и линк от сайта на авера на ПОДполковника Марков – Карбовски:

„Как Сорос се „настани“ в България през 90-те години“

https://www.lentata.com/kak-soros-se-nastani-v-blgariia-prez-90-te-godini

afera.bg

«