« Върни се назад Публикувано на 07.09.2017 / 19:39

ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА НА ДИРИГЕНТКАТА НЕЛИ ПИНТЕВА – БАНС, КОЯТО СЕ ПОТРОШИ ЗАРАДИ БЕЗУМИЕТО И КРАДЕНЕТО НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА!

НЕЛИ ПИНТЕВА БАНСФренско-българската диригентка Нели Пинтева-Банс, изпълнителка и на виола д’аморе, пострада злокобно на 19 юли т.г. след като се спъва на разбития тротоар на ул. „Московска“ до църквата „Света София“ в столицата. Нели Пинтева – Банс пада, счупва носа и левия си лакът. Следват две тежки операции, както продължителен рехабилитационен период. Заради безумието на българската родна картинка, която не е само в столицата, свързана с разбитите тротоари и улици, които иначе са най-голямото перо за КРАДЕНЕ от страна властващите общинари, Банс няма да може да упражнява професията си дълго време.

Впрочем, стърчащата плочка на тротоара, в която се е спънала диригентката, се намира точно пред кметството в столицата. След двете вече осъществени операции, се очакват поне още две операции.

Стотици, вероятно и хиляди хора са пострадали от безхаберието на Софийска общината и прочутата й кметица Фандъкова, която освен да каканижи пред щедро заплатените медии, засега остава недосегаема за прокуратура и служби, които най-после да си заврат носовете в ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ в Столична община.

АФЕРА призовава всички да се подпишат под Петиция, инициирана от Нели Пинтева – Банс. Ако питате нас, на Столична община трябва да и бъде заведено и дело с огромен граждански иск, но да го плати ЛИЧНО каканижещата Фандъкова!:

Петиция за искане на ремонт на тротоарите на София

На 19 юли 2017 г. Нели Пинтева-Банс – френско-българска диригентка, позната на българската публика като изпълнителка на виола д’аморе, се спъва на една плочка на тротоара на ул. „Московска“ до църквата „Света София“, пада и си счупва носа и левия лакът. Налагат се две доста сложни операции, следвани от дълъг период на рехабилитация, което ще я отстрани от прфесионалния й живот за дълго време.

Нейният случай не е единичен. Всеки ден в софийските болници и клиники постъпват жертви на софийските тротоари с по-малки или по-големи травми, понякога с тежки последствия. Голяма част от пострадалите са възрастни пенсионери, които едва могат да си платят лечението и възстановяването.

Поставяме си въпроса дали НОИ не изразходва повече пари за лечение на пострадалите, отколкото би струвал ремонта на тротоарите.

Нели Пинтева-Банс се обръща към всички граждани на София с молба да подпишат тази ПЕТИЦИЯ, която ще бъде представена на столична община. Тя вярва, че с ваша помощ ремонтът на софийските тротоари ще стане приоритет в бюджета на столицата.

Р.S. Ако сте един от пострадалите можете да опишете вашия случай и да го изпратите по e-mail на [email protected]  или по пощата на Акад. Проф. Емил Янев, ул. „Марин Дринов“ № 26, 1504 София.

Тук може да се подпишете: https://www.peticiq.com/nelly_bance

Afera.bg

«