« Върни се назад Публикувано на 08.01.2014 / 14:20

ПОДНАСЯМ ИЗВИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО ЗАРАЗИХ С ИДЕЯТА – АТАКА! СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ПОВЯРВАХ И БЯХ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ПОЗОРНА И ИЗМАМНА ПАРТИЯ С ЛЪЖОВЕН ЛИДЕР!

 

Гласувах за него 2005г. и друг не припознах, сгреших !Значи имам вина и искам да се извиня !Поднасям ИЗВИНЕНИЕ на всички хора, които заразих с идеята – АТАКА !Извинявам се на тези близо 34 000, гласували за мен – мажоритарно 2009г.Съжалявам, че повярвах и бях част от тази позорна и измамна партия с лъжовен и продажен лидер !

Възмутен съм от посегателството срещу български полицай и поредната демонстрация на дерибейство и безнаказаност на едно самозабравило се КОМПЛЕКСАРЧЕ и неговата шайка от платени МАЛОУМНИЦИ !

Тези, които някога събирахме от улиците и около казаните за смет, обличахме и отглеждахме, тези, които някога сядаха на масата след нас и оглозгваха остатъците, тези на които хвърляхме левчета за да преживяват, сега са ЕНИЧАРИТЕ на побеснелия БАШИБУЗУК, нападат, бият и се гаврят с всеки един намерил смелост да им се опълчи и след поредния подобен агресивен и просташки акт стават все по нагли и уверени, че за тях няма закони, няма правосъдие, те са над всичко и над всеки !
Срамувам се и ще продължа само с това: Господи, Боже, слез и си прибери версиите !

ДИМИТЪР КАРБОВ

бивш депутат от „Атака“

«