« Върни се назад Публикувано на 26.01.2022 / 19:12

ПОДМЯНАТА ИМ ЩЕ УСПЕЕ И ТОЗИ ПЪТ

Другарят Паси продължава да ни спуска отвисоко плановете на чичо Сам.

Най-доброто за България и Румъния било да станат ядрен щит срещу Китай и всички ядрени мощности на НАТО от Европа да се пренесат тук. Така сме щели да станем големи и силни, вероятно също здрави и много богати граждани на ЕС. Ако същото това нещо като цел скрита на САЩ не го говорим публично поне от 5 години насам, сигурно щяхме да се изненадаме или шокираме. Друг е въпроса, че тези планове не са от вчера и са причината за приемането ни в НАТО. Трябва им територията ни, не хората, които живеят в нея.

И ако някой вижда причина България да става не само токсичното, но и ядреното бунище на Европа, нека слуша другаря Паси. Ако пък искате да живеем без да сме денонощна мишена на далеч по-развити от нас цивилизации, които имат способностите да ни приключат точно за 1 минута като ядрена страна от НАТО, продължавайте да живеете само с надежди и да слушате обещанията за добър живот тук. Под американски военен ботуш.

Не разполагаме с много време да решаваме.

===

Другарят Борисов става все по-настъпателен!

Това означава все по убеден в личната си неприкосновеност. И докато едни си раздират ризите, като борци срещу него, кучият им син пак е намерил пътеките до американското посолство. Правилните пътеки. Дори знам името на едната пътека.

Какво да ви кажа, подмяната им ще успее и този път.

Николай Марков

«