« Върни се назад Публикувано на 20.04.2024 / 20:48

ПОДЛЕЦ! НЕВИЖДАН ПОДЛЕЦ. ЗАТРИ БЪЛГАРИЯ. ЮМРУК ЩЕ ВДИГА! МИСТЪР КЕШ! КОРУМПИРАХА ГО ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ. И СЕГА ГО ДЪРЖАТ. И КАТО МУ КАЖАТ МИСТЪР КЕШ И СИ ВРЪТВА ОПАШКАТА И СЕ СКРИВА

Гледам упорития кризисен пиар в медиите на едни нагли, арогантни крадци и предатели на националния интерес на България! Не стига, че са осъществили огромна грешка и погром с последствия, които няма да са само финансови, но и дори не си признават! Нямат честта и достойнството да си признаят, че са сгрешили.

Отвратена съм от тези твари!

Предателството не е диверсификация, низък генерале! А спомняш ли си като ти пуснаха записа с корупционните заявки на Копринков и ти вдигна глава и каза: „Аз нищо не чувам!“

Не чуваш, да. Но по-лошото е, че си толкова невеж, че вкарваш България в спирала, която я отвежда на най-лошото възможно място.

Ти си най-голямата политическа грешка в историята на България след края на комунизма. По-голям предател от теб няма. Толкова си невеж, че даже не го разбираш. Не разбираш какво си надробил. И считаш, че като пратиш Малинов да се разправя в американското посолство и да излъже посланика, че този договор е диверсификация, ще скриеш истината.

Не, няма да я скриеш, предателю! За никаква диверсификация не става дума. Защото от 2026 година по договор има съвместни доставки и не ние ще избираме източника на газ.

Жалка, корумирана, евтина, невежа твар. Толкова далеч си от държавничеството, че свят ни се завива!

Подлец! Невиждан подлец. Затри България. Ама така я затри, че дълги години ще страдат всички. Семпъл, та семпъл.

Юмрук ще вдига! Мистър Кеш! Корумпираха го за отрицателно време. И сега го държат. И като му кажат мистър КЕШ и си врътва опашката и се скрива.

Калина Андролова

«