« Върни се назад Публикувано на 25.04.2024 / 12:05

ПОДЛЕЦЪТ, КОЙТО ВДИГАШЕ ЮМРУК ДА БОРИ КОРУПЦИЯТА, А САМ СЕ ПРЕВЪРНА В МАФИЯ. ТОЗИ РАЗБИРА ОТ СИГУРНОСТ, КОЛКОТО СЛОН ОТ БАЛЕТ

Всяко национално предателство е свързано с корупция, с хора, които са купени. Всяко национално предателство е свързано с безчинство и натиск да се покрива, скрива и представя за обратното на това, което всъщност е.

Радев изчакал да се види некомпетентното отношение към една сложна материя, каквато била енергийната сигурност и договора с БОТАШ! Некомпетентният говори за некомпетентност. Подлецът говори за спасение!

Подлецът, който обърна държавата с главата надолу.

Който вдигаше юмрук да бори корупцията, а сам се превърна в мафия. Този разбира от сигурност, колкото слон от балет.

В България предателствата са национален спорт, те са натюрел, естествено състояние. Даже не ми се пише да оборвам точка по точка позорното предателство на Радев. Да оборвам с документи патологичните лъжи на неговия министър в национален ефир.

Защото това не всеки го може! Да лъжеш по абсурден начин, да твърдиш, че един факт означава точно обратното на истината! Радев ще покрие сега предателството, което е извършил. И подчинява всичките си действия на това, да се спасява по най-грозен начин. Ще покрие предателството с помощта на ГЕРБ и ДПС, с помощта на сделка, с помощта на замесените.

Но историята винаги се ползва от истината. Истината е непроменяема в проекция на времето. Може да се гледа от различни ъгли, но тя остава истина.

В отговор на интерпретациите на Радев, че договорът с Боташ не функционирал заради това, че вземаме руски газ от Гърция, ще му подскажа, че договорите с гърците, търговете бяха направени от служебния кабинет на Радев. И няколко месеца след това той дублира нов маршрут през Турция. Защо?! При положение, че имаше излишък?! Подробности и числа няма да споделям, защото ми омръзна, защото съм омерзена от тази войнстваща посредственост и защото са смазващи за осветяването на истината, която явно са решили да замитат.

В България истината няма значение.

Няма значение умирането на държавата. Няма значение как си измамил държавността, как си я посякъл, как си смалил държавата ни. Има значение МАФИЯТА!

Тя е толкова могъща, толкова безцеремонна, толкова отвратително нагла, толкова груба и отблъскваща, че истината, журналистиката, човешкото достойнство не струват абсолютно нищо. Няма инструмент, с който да респектираш МАФИЯТА.

Мафията убива всичко здраво, което може да покълне като добро бъдеще в България. Мафията се разправя с нормалността, тя смазва интелигентността, защото интелигентност не й е нужна.

Интелигентността е пречка! Тя трябва да се изолира, отстрани, стъпче. За да може глупостта, бездарието и низостта да дефилират в чалга държавата, в която основна доктрина е предателството. Мафията се храни от разрушението, тя е неумиращ хищник, който се възпроизвежда. И от една нейна отрязана глава, излизат три нови.

Мафията поглъща всеки опит за вдигане на държавата нагоре. Мафията е робство! И всеки, който атакува мафията, бива унищожен или погълнат от нея.

Колкото по-прост, толкова по-велик си в България! Жалък елит, жалки схеми. Парите са вашата гилотина. Точно това, което считате, че ви спасява. То ви убива. Ама малко философия четете, много чалга слушате.

Калина Андролова

«