Публикувано на 23.02.2021 / 8:25

ПОГРЕБАХА КОРУПЦИЯТА С ВАКСИНИ ПО СТАХАНОВСКИ

Кеф! Ваксини по стахановски!

От сутрин до вечер, от вечер до сутрин, мазните, слугински телевизии, облизващи задниците на Боко и Хунтата МУ, единственото с което промиват мозъците е… ваксините.

Ваксини – тук, ваксини – там, ваксинирахте ли се, аууу, не се ваксинирахте?, ама може ли да се прави секс, като сте ваксинирани, ама ако мъжа ми се е ваксинирал с друга ваксина, ще може ли да ме чука, ама ако си боядисам косата, може ли да се ваксинирам, и така нататък, и така нататък, тъпота до откат, колкото може да поеме слугинажа на така наречени „журналисти“ и малоумните им медийни чорбаджии със заврени глави в задниците на Боко и Хунтата МУ.

Корупцията я погребаха.

Няма я. Кеф голям.

Куцо, кьораво и сакато се изказва по телевизиите за ваксините, защото така се погребва корупцията. И защото така е удобно на Боко Тиквата.

Така ще е. Поне до 4 април. Когато овцете, тоя път в битността си на ваксинирани овце, ще получат поредната ваксина „предначертана Схема“, иначе наречена „свободни демократични избори“.

А ще я получат, тъй като и така наречената „опозиция“ първа се реди на опашка да се ваксинира и вика: „браааавоооо“ на Хунтата.

Нали не сте забравили, че тия продажници спряха и протестите в утода на Боко Тиквата, за да „опазват здравето ни“?!

Afera.bg

Коментари 27 за
“ПОГРЕБАХА КОРУПЦИЯТА С ВАКСИНИ ПО СТАХАНОВСКИ”

 1. Обръщам се към вас ,за да ви уведомя,че във фейсбук цари тотален контрол .От днес 24.02.2021г съм блокирана за седем дни ,за да не мога да пиша и анализирам политическите събития ,идиотската ваксинация и противочовешките мерки против ковид19. Вече във фейсбук нямаме право на собствено мнение ,а нашето мнение трябва да съвпада с мнението на Големият брат зад завесите и Националния здравен оперативен щаб. Вече живеем в света на Оруел. Войната е мир ,свободата робство ,а невежеството е сила .Ако пишете срещу психодесните и гробарите това се нарича език на омразата и всяка истина отсега нататък ще бъде обявявана за конспирация от фейсбук -Бил Гейтс.

 2. Този напълно е изтрещал ,това не може да бъде изказ препоръка на лекар българин , аз за кой ли път се убеждавам че помаците сме истински българи. В Чакаларово село което се намира в подножието на връх Вейката живеят помаци истински българи.

 3. Когато се ваксинирам:
  1. Мога ли да спра да нося маска?
  Правителството – Не!
  2. Ресторанти, кръчми, барове и т.н. може да отворят отново и всички да заработим нормално?
  Правителството – Не!
  3. Ковид устойчив ли съм?
  Правителството – Може би, но не знаем факт…
  4. Поне вече не съм заразен за другите?
  Правителството – Не, все още можеш да го предадеш, никой не знае.
  5. Ако ваксинираме всички деца , училището ще продължи ли нормално?
  Правителството – Не!
  6. Ако се имунизирам, мога ли да спра социалното дистанциране?
  Правителството – Не!
  7. Ако се имунизиран, мога ли да спра да дезинфекцирам ръцете си?
  Правителството – Не!
  8. Ако се ваксинираме с дядо може ли да се прегърнем?
  Правителството – Не!
  9. Дали кината и стадионите ще отворят наново благодарение на ваксините?
  Правителството – Не!
  10. Нека поне ваксинираните да могат да се събират (събития, партита…)
  Правителството – Не!
  11. Кое е истинското предимство на ваксинацията?
  Правителството – Вирусът няма да ви убие!
  12. Сигурно ли е, че няма да ме убие?
  Правителството – Не!
  13. Ако статистически погледнато, вирусът така или иначе не ме убива, защо трябва да се ваксинирам?
  Правителството – Да пазите другите!
  14. Значи, ако се ваксинирам, останалита сто процента ще са сигурни, че няма да ги заразя?
  Правителството – Не, никой не ви го гарантира!
  Така да обобщим ваксината ковид 19 !
  Не дава имунитет.
  Не елиминира вируса.
  Не спира смъртта.
  Не гарантира, че няма да заразите други.
  Не изключва нуждите от забрани за събирания, пътувания и др.
  Не премахва нуждата от закриване на бизнеси.
  Не премахва нуждата от заключване.
  Не изключва нуждата от носене на маска.
  И ТАКА , ЗАЩО ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ???
  Спас Радивоев

  1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

   «Имеющаяся сегодня информация свидетельствует, что для граждан 65 лет и старше не было достаточно исследований безопасности и эффективности вакцины AstraZeneca. Таким образом, ее можно рекомендовать только для граждан моложе 65 лет», – заявили в министерстве здравоохранения Франции.
   Несмотря на то, что регулирующие органы Евросоюза одобрили эту вакцину для всех совершеннолетних, ранее президент Франции Эммануэль Макрон назвал ее «квази-неэффективной» для пожилых.
   Медицинские власти Швеции также издали рекомендации, не предусматривающие вакцину AZ для граждан 65+, что ранее сделала и Германия. А поляки пошли еще дальше, ограничив возраст ее использования до 60 лет. Самыми осторожными оказались власти Италии, запретив прививаться коктейлем от AZ гражданам старше 55, сообщает politico.eu .
   Начали демонстрировать осведомленность и нежелание входить в число обколотых граждане, от которых в высшей степени зависит наше здоровье – врачи и медсестры.
   ,,,А вот свежая новость от 18 февраля – из 1,3 млн. военных США, которые сейчас проходят службу, более трети отказались вакцинироваться от коронавируса. Представители военного ведомства в комитете Палаты представителей Конгресса США по делам вооруженных сил сообщили, что первую из двух доз вакцины получили около 212 тыс. военных, 147 тыс. получили уже обе дозы. Всего же Пентагон к настоящему моменту сделал 916575 прививок своим военнослужащим и членам их семей, гражданским сотрудникам и подрядчикам. К концу лета собираются вакцинировать большинство военных. В Пентагоне не знают, почему некоторые военные отказываются от прививок, передает ТАСС.

 4. Корупцията е изкуството на простаците и мерзавците… Гледам как в България се проституира на дребно и на едро от кой ли не за парите, които ГЕРБ и ДПС раздават, ако “слушкаш” или си им нужен.
  Проституират за тези пари всякакви хора. Образовани и не, умни и глупави, българи и чужденци, журналисти, хора от съдебната система, политически лица, дипломати от големи и малки държави, хора с положение и такива без, толкова много корупционна проституция и… никакво човешко и професионално достойнство.

  България е един бардак, а съдържателите му се смеят, колко всъщност са евтини толкова много хора и готови на всичко за малко пари от плячката на диктатурата…

  С. Гамизов

  1. „Проблемът е, че тези на власт по принцип обслужват само себе си и близките кръгове, затова дори да направят нещо в полза за останалите, нормалните хора не им вярват.
   Строи се, за да може близки приятели на вожда да вземат поръчките (Валентин Златен, кръгът около Пеевски, Трейс). Големите енергийни проекти, за да може вожда да се изкара приятел на всички (Турски Поток – Путин, газификацията – американците, ТЕЦ-вете – местния електорат). Еврофондовете се усвояват директно от хора свързани с властта (Десислава Танева и Делян Добрев, примерно).

   Затова държавата е в някакъв тотален хаос и корупция, а ваксинацията е само някакъв страничен ефект от генералния проблем.“ Дневник

 5. Вирусът и зелените човечета са едно и също. Ако вярваш, че ги има, значи ги има… в главата ти. По-долу господинът пише- „Един ден приятелката ми си дойде и каза, че е позитивна…“ А на нея кой й каза- да попитам аз? Навярно тестът „шменти-капели“, който не е за такива цели…
  Почва много да ми писва от този затворен, шизофренен кръг, в който вкараха хората, ей Богу! Ето затова ковидизмът и ковидианството са новите религии. Никой не е виждал Бога, но вярва и се уповава на него. Никой не е виждал и Ковида, но пак вярва сляпо в съществуването му.
  Ангини и настинки е имало и ще има. В детството ми и до ден днешен ги карам постоянно. Никога и никой няма да ме накара да ги прекръстя на „ковид“, чакайки нелепия тест да ми каже, че съм болна. Болният е болен, а здравият е здрав. Има си симптоми, не тестове.
  А това за секса майтап ли е или Кунчев го е казал? Да се умилиш от щедростта на Швабистите и на Гейтсовете! Първо те скопяват, а после ти разрешават щедро да правиш секс на воля…Душици и хуманисти!
  С неваксинирани разрешават ли секс?

  1. Щом са затворени кръчмите и не можем да пием и да ядем ,се разрешава да се Ибем.
   След туй обратното…

   Венсеремос.

 6. тук трябвадали Агенцита, али Министерството да споедели кф секс можеда се практикува, Истамбулски или обикновен, щото маята на целата далавера си „кънтрол ъф попюлейшън“, „бърд кънтрол“, „поп-ридъкшън“ ет сетера, та дали е ойро-хатлантическо, или комунетата действат подривно, требе да се спущи Директива, предполагам цвинокио и партньора му ще ни осветлят на пресконференция/уебинар при Хероин Мустафа кат се завърнат от Меката на Демокрацията (тиквоча да взима бележки и да подкарва щаба с 200 на некоя симитлийска поляна).
  Венсеромос дами и другарки, както казва Бай Кольо!

 7. Живея в чужбина вече 12 години. Около Коледа се заразих от партньорката ми. Не я обвинявам! Тя работи в болница и един ден си дойде преждевременно и каза че е позитивна. Аз бях нелегално при нея, а тя живее в служебо жилище. Реших, че за да няма проблеми и евентуални обвинения не бива да се откривам като контактен. Представете се, че мен ме обвинят за заразяването на персонала(около 10…12души ) И така на лекар не мога да ида, лекарствата се продават само с рецепта, денонощно те облъчват с фалшива инфо(така е на запад-90%фалшива инфо). Тя се оправи за около 3 дена, а аз за повече от три седмици. Дойде ми идея, че не е само короната. Преди година ми изписаха опипрамол за туширане на стрес, особено по време на сън. Кръвното ми скачаше над 200/130 само през нощта. Взех само едно хапче и на сутринта симптомите на вируса изчезнаха.Ама изведнъж! Продължих още три дни и край с вируса. Останах с впечатление, че не вируса създава проблема, а фалшивото нагнетяване на страх. Съвет към всички. Не слушайте какво ви говорят официалните власти. Живейте спокойно, хранете се природно, не се ваксинирайте в никакъв случай и да не ви пука. Мюнхен, Германия

 8. Житейска мъдрост:“Надявай се на чудо, но не разчитай само на него.“

 9. Живея в чужбина вече 12 години. Около Коледа се заразих от партньорката ми. Не я обвинявам! Тя работи в болница и един ден си дойде преждевременно и каза че е позитивна. Аз бях нелегално при нея, а тя живее в служебо жилище. Реших, че за да няма проблеми и евентуални обвинения не бива да се откривам като контактен. Представете се, че мен ме обвинят за заразяването на персонала(около 10…12души ) И така на лекар не мога да ида, лекарствата се продават само с рецепта, денонощно те облъчват с фалшива инфо(така е на запад-90%фалшива инфо). Тя се оправи за около 3 дена, а аз за повече от три седмици. Дойде ми идея, че не е само короната. Преди година ми изписаха опипрамол за туширане на стрес, особено по време на сън. Кръвното ми скачаше над 200/130 само през нощта. Взех само едно хапче и на сутринта симптомите на вируса изчезнаха.Ама изведнъж! Продължих още три дни и край с вируса. Останах с впечатление, че не вируса създава проблема, а фалшивото нагнетяване на страх. Съвет към всички. Не слушайте какво ви говорят официалните власти. Живейте спокойно, хранете се природно, не се ваксинирайте в никакъв случай и да не ви пука. Мюнхен, Германия

 10. Упорито ни убеждават, че ваксините са ефективни срещу вируса и безобидни за здравето ни, напротив.
  Бих повярвала, ако са създадени и изпитани преди пет или десет години.
  Всички ние от бебета и деца сме ваксинирани срещу разни болести.
  Но сега няма и няколко месеца, откакто тези нови новенички ваксини ги „хвърлиха“ сред хората.
  Може да са безобидни, може.
  Може създателите им да са супер професионалисти.
  Може ваксините да действат на 100%.
  Но липсва този времеви изпитателен срок, липсва.
  Май сме на принципа проба, грешка.
  Пробата е при управляващите, грешката остава за нас.

 11. Що трябва и двамата да се ваксинират след като се ваксинира единия опъва другия и готово ваксината е предаена

 12. Този Лайняр е един от Топ Идиотите, ама пък е мазало а пък е тъпак !

 13. ..MOGE LI ,,DA VAKSINIRAM,,NJAKOLKO,,PO/MLADI SLUGITELKI,,NA TIKVATA,CHE…NESHTO ..NE PIE REDOVNO,,VIAGRA,,I TE,,SE NUGDAJAT,,..

 14. Аз ви казах ,че тея ваксини са за шибане,ама няма кой да чува…

  Ковида усмърти грипа,а ваксините туриха края на виаграта и Началото на лубрикантите!
  Етти Новото време,алсана…

  В тая работа има дълбок смисъл що се отнася до пенсионерите – стига сте се жалвали по дернеците, айде в къщи да се изкъртите от секс…
  Може и на къра,ко толкоз…

  Бабата скочи през балкона от радост и се завтече към ваксинациония пункт…

  Мойта тънка проницателност обаче ме води към мисълта ,че пак ни измислиха !
  Стремителното увеличаване на чукането неминуемо ще доведе до сърдечно -съдови проблеми на и без това болната ни армия от ебачи…
  Т.е. лекичко така ни прехвърлят от лапите на епидемиолозите в тези на кардиолозите !
  Демек пак докторите са на кирия !!!

  Нищо бе ,по-добре сабя на кръст ,отколкото уй в гъz .
  Като ше се мре,нека поне да е с чест !

  Венсеремос.

  П Пис
  Ето идва времето за узаконяване на еднополовите бракове,стига са се крили по храстите.

  По тоя случай не е лошо да се организира един тридневен гей парад ,ама ежемесечно.

  1. ..I TOZI/PROVANS/DOKTOR,,ZABOGATJA ,OT SLUGINAG NA TIKVATA…,,SVALI,,OCHILAT,PUSNA BRADA,,KATO HEMINGWEY,,.SAMO OSTAVA,,DA IZPRAVI,,DIALEKTA I..AKO NE SI E ,,SMENIL,,CARVULITE ,S KOITO HODESHE DO,,COVID/19….

   1. Абе ГЛУПАК, който пише с главни букви е абдал, а който не знае кирилицата е простак !

    Ама ДЕБЕЛ глупак !

 15. Цяла вагон с глупости и простотии, само и само да шашнат съвсем народа. За Ковида вече никой не ще да слуша. Опашките по пунктовете за ваксинации са от млади хора, кандидат гурбетчии. Хаосът е обичайно явление за БГ, но този път избиха рибата. А като капак на всичко парцалът 24часа не спира да ни залива ката ден с „прогнозите“ на Дантеленото Гоше за изборите, та да ти се отще живота. Телевизиите на Слави+Тошко и Сашо+Люба също са си поставили за цел да ни побъркат от липса на обективност и на професионализъм. Е, как да не хукнеш за гъби…

  1. Адаш, мани гъбите! Обади се на Бачо Кольо и да вървим! Щото, ако вчера не сме можели, като ударим по една ваксина, ще сме като жребци! Слушай доктора от щаба и се не бой!

 16. -Веси,Горемият БУМ“ на ВАКСИНОМАНИТЕ,е предизвикан от 75 000 членове на ЦИК,РИК и Най-вече СИК…След седмица,пак ще има ГЛАШАТАЙ пред „Бюрата по Ваксини“….;-)))

 17. Ваксината скопява младите и връща половата активност на старите. Напред набори! Вашето време дойде!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *