« Върни се назад Публикувано на 24.06.2014 / 12:01

Победа на АФЕРА и нова катастрофа за Цветанов! ТРИ ОПРАВДАТЕЛНИ ПРИСЪДИ ПО ДЕЛОТО „ГРАНИТИ”!

Оповести току що Бургаския окръжен съд. След като повече от пет години години АФЕРА води неистова битка за да разкрие отвратителната поръчковост по делото „Гранити”, сътворена от Цветан Цветанов, Станимир Флоров, Валентин Цоновски и прокурор Ангел Георгиев, днес съдът на първа инстанция ОПРАВДА нароченият за поръчител на убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов – бивш варненски съдия Галин Костов.

Оправдателна присъда получава и Нено Стоянов, и Станислав Михайлов. По 18 години получават другите двама обвиняеми Стоян Петров и Стоян Колев.

От първия ден на ареста на бившия блестящ варненски съдия Галин Костов, направен при поредната поръчкова акция на Цветанов и кохорта, АФЕРА НАПИСА КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ ГАЛИН КОСТОВ Е НЕВИНЕН И Е ЖЕРТВА НА СМАЗВАЩАТА ПОРЪЧКОВА МАШИНА НА ЧЕНГЕТА И ПРОКУРОРИ.

Повече от пет години изнесохме купища разследвания за безобразното дело „Гранити”. ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГАЛИН КОСТОВ ЛЕЖА В ЗАТВОРА, ЗАРАДИ БЕЗУМИЕТО НА ЦВЕТАНОВ, ФЛОРОВ, ЦОНОВСКИ И АНГЕЛ ГЕОРГИЕВ! ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЛИ СЕГА ТЕ ЗА С АРЕСТ ЗАРАДИ СЪСИПВАНЕТО НА КАРИЕРАТА И ЖИВОТА МУ?!

Днес имаме повод да празнуваме заради тържеството на справедливостта, и заради крошето нанесено от съда върху поръчковите прокурорски и бопаджийски мутри.

Останалите медии, които лизаха задниците на Флоров, Цоновски и Цветанов, както и на прокурор Ангел Георгиев – нека съсипването на съдбите на невинни хора остане като воденичен камък на съвестта им. „Шокиращ обрат“ претърпяло делото „Гранити“ пишат сега медиите. Шокиращ ли? Шокиращ бе са само за онези от посраните от шубе журналя, които не смееха да гъкнат срещу Цветанов, Флоров и Цоновски, и пишеха, и внушаваха тъпотии под диктовка. И дори не си бяха направили труда да прочетат делото, което е за книгата на Гинес по цинично скалъпване.

Afera.bg

 

 

«