« Върни се назад Публикувано на 27.10.2021 / 14:30

ПЛЮ СИ НА СУРАТА, РАДЕВ! ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ПРИЗНАВАТ ВИНАТА СИ, А НЕ СЕ КРИЯТ ЗАД КЛИШЕТА!

„Решенията на Конституционния съд не се коментират“, коментирал Румен Радев решението на КС от което стана официално ясно очевадното – че президентът е потъпкал Конституцията с назначаването на Кирил Петков като министър, а Кирил Петков е подал декларация с невярно съдържание и е измамил.

С това клише се измъква Радев.

Решенията на Конституционния съд може и да не се коментират, Румен Радев, но ако си мъж, си длъжен поне да признаеш вината си!

Наричаше всички, които ти казваха и написаха, че си нарушил конституцията с епитета „корупционери“, говореше пълни глупости, че едно било „правния казус“ друго било „личността“ на Кирил Петков.

И лъжеше! И се измъкваше недостойно!

Само защото си се напъхал под полата на американския посланик и изпълняваш безропотно всичко онова, което ти диктуват!

Плю си на сурата, както казват старите хора, заради личния си конформизъм!

Мъжете не се гънат като мишки, Радев, ако изобщо са мъже! Застават и признават вината си.

Колкото повече си се вкопчил в тези продуктово позиционирани „американски“ измамници, толкова повече затъваш! Дори и след решението на КС Кирил Петков продължава с безпрецедентната си  наглост. А всъщност всичките ти думички за „връщане на държавността“ и прочие се срутиха, когато стана категорично и официално ясно, че си газил закона заради други цели!

Най-страшното е, че с всичките си действия, с порочния си Кръг и нефелните си правителства – връщаш Боко и кохортата му на власт. Това е единствения резултат от „управлението ти“.

И накрая: „Бих се радвал, ако България имаше повече министри като Кирил Петков“, каза още Радев.“

E НЯМА ТАКИВА НАГЛЕЦИ!

Толкова за „почтените“.

Afera.bg

 

«