Публикувано на 28.05.2022 / 17:35

ПЛЕНЕН ВОЙНИК ОТ ВСУ: „УКРАИНЦЬI ПРОДАЖНЬIЕ, БЛЯДЬ. НАС КИНУЛИ КАК МЯСО!“ /ВИДЕО/

„Украинцы продажные, блядь. Хвърлиха ни като месо“, разказва плененият войник Андрей Паранич от Въоръжените сили на Украйна, който предаде оръжието си, и как са били хвърлени в самия пъкъл.

Както отбелязва затворникът, мобилизираните просто нямат избор: „Или на война, или в затвора“.

Afera.bg

 

Коментари 37 за
“ПЛЕНЕН ВОЙНИК ОТ ВСУ: „УКРАИНЦЬI ПРОДАЖНЬIЕ, БЛЯДЬ. НАС КИНУЛИ КАК МЯСО!“ /ВИДЕО/”

 1. Войната отключва най-отвратителните човешки качества и понякога и добър човек се превръща в звяр. Най-безмисленото, което се случва на този свят, е войната и хилядите невинни жертви. Много ми е трудно да си представя как т.нар Запад с неговите интелектуални претенции се остави да бъде въвлеечен в тази свинщина, имам предвид и изминалите 2 години…. , а тези, отвъд океана, ги знаем!

 2. Ако продължаваме да се гънем, същото ни чака.
  Свои срещу свои.
  Иначе- затвор, или разстрел.
  Така функциунира.
  “Разделяй и владей”.
  Какво ще направите, ако утре заповядат децата ви да заминат на фронта?
  Или, ако решите да се противопоставите, ви вмъкнат закончета свато- брато и затвор? Или разстрел?
  Риторичен въпрос. За вас, мили хора. Които планирате почивките си за море и си мислите, че вас това не ви засяга.
  Приятни почивки!
  Аз май ще пропусна.
  И ще спра да се боря с вятърни мелници.
  За един Човек тук- сгреших в преценката си и коментара си към Вас!
  Е, ще победим де! Знаете и простете!
  Голям Човек сте!
  🙂

  1. Случайно да не сте решили да напускате сайта?
   Ако е така, ще Ви кажа: „Стой, не мърдай!“

 3. Да избиеш цялото човечество само за да му откраднеш Земята, е егати дъртия трик.

 4. Бойко, и аз се обзалагам, че еврозона няма да има. Нито преди, нито след 2024год., нито никога.

 5. Бахмааму, що народ измря зарад тез осъществени и неосъществени газопроводи. Това не е човешко.https://www.google.com/search?q=%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BB+%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4&oq=%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BB+%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4&aqs=chrome..69i57j33i160l2.10534j0j7&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#ip=1

   1. Кажи кого да набия. И мен сега пак, отново един грозен Бабич ме плаши, че ако не си купя диабетол форте, ще ми отрежат крайниците, ще получа инфаркт, инсулт и ще пукна кът катър без история. Хем е грозен, хем нахален.

    1. Ами, то скоро в Симитли нищо не се беше случвало, добре че паднало градушка, че да го споменат.

 6. От както почна тази братоубийствена война,видях в Телеграм какво ли неее,кадри на трупове,кадри на какви ли не зверства,но това видео,това войниче,това клето дете ме разтърси,очите на това дете,толкова истински страдащ,не мога да остана равнодушна към това видео,нямам сила да упреквам или защитавам никой,това което се случва е трагедия за обикновените хора!!!Накрая жълтата раса,проклетите жълтърковци Китай ще спечелят и се възползват от това което се случва!!!

  1. Естествено! Жертвоприношение със славянска кръв- за кефа на рептили и чудовища.
   Путин не започна войната. Те го притиснаха и принудиха да нападне пръв, защото следват плана на Антихриста. (Женски разсъждения.)
   P.S. И между другото- липсват ми коментарите Ви. Преди пишехте по-често. Жените тука сме малцинство и трябва да се подкрепяме.

   1. Благодаря Мария!
    Чета редовна сайта“Афера“,и чета с голямо удоволствие коментарите Ви,просто моето мнение се препокрива с Вашето!!!
    Честно казано ми стоплихте сърцето,с Р.S. Ви!!!

  2. Ренета, а някои с многото пари, са на море в 5звездни хотели фор фреее!!! Бати живота, честно????

 7. Лакрима по добре да пусне на пазара мляко на достъпни цени, вместо да спонсорира путкини работи.

 8. За бежанците 15 лева на ден, за българите един гол хуй, даже и толкоз няма.

 9. Га яде кифтета не рва.

  Сега рвеш блядь.

  Затвор и работа дълги години да ви се изчисти семето. Да гледате нещастните руснаци и българите на които не им давахте да говорят на майчиния им език как строят нови села и градове. Всички трябва да им помогнем на тях, а вие трябва да работите яко и ако те ви простят пак да бачкате за да си изкупите вината.
  Нали имате смъртно наказание, затова ревете – от страх.

  1. Стига тези клети деца нямат вина,и те са жертва като руснаците от Донбас и Луганск,и като нас,не виждате ли какво става,по-голямата част от тях са принудени да участват,недейте така,и руснаци и украинци,и българите сме жертви на англо-саксонските палачи,това че има еничари между тях(украинците),вижте кои управляват България днеска,всички са еничари от НС(240 еничаря),президент,министри всички….
   Това дете от видеото е невинно,бъдете проницателен,и недейте да стоварваге вината на крайните укронацисти еничарите на англо-саксите,върху тези обикновени младежи невинни участници във тази война,те са истинските жертви!!!

   1. Айде бе, много станаха жертвите и то навсякъде.
    Сигурно и българите, които гласуват от 33 г. за краварските партии и нашето робство са жертви.
    Жертва са такива като мен, на които ни налагат да живеем по краварски закони и правила.
    Ай да не продължавам, че мога цяла роман за жертви слугуващи на кравари да напиша, където ще преобладава каруцарски речник.

     1. Разбира се, че има, но пък го има и, че всяка жертва твърди същото 🙂
      Ако вземе да сменим курса на България, ще видиш колко много осъзнати жертви ще се нароят и всички ще се превърнат в борци новата свобода, каквато и да е. Ще напишат хиляди книги как са се борили с лошите американци и европейци …… 😉

 10. Да оставиш народа си да пукне от глад, за да го замениш със чужд народ, е военно престъпление.

  1. Ами след като въпросния народ им позволява,да дерибействат безпрепятствено,защо да не го правят???
   Имат ли съвест???
   БЪЛГАРИ ЛИ НИ УПРАВЛЯВАТ ИЛИ ПОДЛОГИ НА кюрдката мустафа???
   240 еничаря в Парламента,не им пука за народа,който пишете???

 11. От руски интернет-потребители разбрах за тази реч на британски епископ във Варшава. Потърсих я с руски превод, но се оказа, че я има с български. Извинявам се, ако някой я е качвал вече тука.
  https://youtu.be/-84lcSMADjI

 12. Путин напредва в Донбас и чисти маймуните, израелската свиня-премиер звъни през пет минути в Москва и се кълне във вярност. Зеленски лъже, че правили тактическо изтегляне, ЦРУ се чудят каква болест да ни натресат за 9 ти септември.

 13. Александър Дугин: Полският проблем. Разделяне на Украйна? /Поглед.инфо/ За Полша. Планът за предаването на Западна Украйна на Полша съществува още преди началото на Специалната военна операция, когато Западът разглеждаше само вероятността на този конфликт. НАТО смяташе, че Русия ще унищожи централното командване в Киев в самото начало и това трябваше да послужи като сигнал за Полша. С това беше свързано и преместването на посолството от Киев в Лвов.

  Стратегията на Русия, съсредоточила се на Донбас и на освобождението на Новорусия и определеното забавяне на операцията в резултат на наредената от Киев терористична стратегия на нацистите в Източна Украйна, а също оттеглянето на руските войски от Киев, коригираха първоначалния план. В един момент на Запада му се стори, че руската атака се е задъхала. В такава ситуация полският сценарий беше отложен. https://pogled.info/svetoven/ukraina/aleksandar-dugin-polskiyat-problem-razdelyane-na-ukraina.142642

 14. Боецът от Азов, който заплашваше семейството на Рамзан Кадиров, беше отведен в Грозни Боецът от украинската националистическа формация „Азов“ (организацията е забранена в Руската федерация ) Денис Касаткин, който обеща да обезглави майката на Рамзан Кадиров и да изнасили децата му, беше отведен в Грозни.

  По-рано, докато седеше в мазетата на Азовстал, безразсъдният Денис написа призив към „Кадиров и кучетата му“, в който обеща да убие главата на Чечения и „неговото кучило прасета“ и „да остави дъщерите му да обикалят“ .

  В същото време няма съмнение за жестокостта на войника. Дори към своите. Според много общественици на съвестта на Касаткин е, че екзекуцията на полковника от въоръжените сили на Украйна, който отговаряше за отбраната на брега, е на неговата съвест. Струва си да се отбележи, че екстремистът привлече специално внимание към себе си, когато беше взет в плен. Тялото му беше изцяло покрито с татуировки. Имаше място и за цитатите на Леонид от филма „300 спартанца“, и за главата на дявола-Бафомет, и за жизнеутвърждаващата фраза – „убий всички“.

  Благодарение на такъв брой специални знаци и „ярък“ външен вид, бойецът беше незабавно идентифициран и според редица телеграмни канали той вече е в Грозни. Той дойде да „посетява“ самия Кадиров.

  Подробнее: https://eadaily.com/ru/news/2022/05/28/boevik-azova-ugrozhavshiy-seme-ramzana-kadyrova-dostavlen-v-groznyy

 15. Украинската войска отдавна, още от времето на Порошенко, има желание да изтрепе
  първо собствените им управляващи, които унищожават системно украинския народ икономически и с вредни закони, а клоунът Зеленски, израснал като актьор в Русия и израснал в Кривой Рог с роден руски език, надмина с пъти Порошенко.

 16. Когато нашите обитават днешна Украйна и се скарват за властта в района на Днешен Киев, византийските интриганти подкрепят Лачин, не Джилки- макар че той, доколкото помня, е водачът по право…Роднини са и на Джилки му писва от вечните междуособици, тегли им по една и се отправя нагоре по Волга, където да живее по-спокойно. Това е някъде в периода 9-10в., трябва да препрочета Джавгар Тарихи, че отдавна не съм. Какво искам да кажа обаче…След време почват да пишат жалостни писма на Джилки, че откакто се е оттеглил със своите хора във Волжска България, в района на бъдещата Киевска Рус не била останала нито една учена и стойностна глава. Разказвам не съвсем точно- по памет.
  Та от тогава е този проблем, за който говори плененият! Пак има българска следа. (Завърши тя тържествено- горда от умозаключението, което направи…)

 17. Военната операция преминава в друг етап. 90 дни Русия даде възможност за евакуация на цивилните шляхтичи. Кой избягал избягал. Оттеглянето на руската армия от блокадата на отделни градове е тактика, която предвижда засилени ракетни обстрели и авиационни бомбардировки с цел ликвидиране на въоръжените украински банди или пленяването им. Едновременно с това ще се уплътни блокадата на приморско направление и нито един тон от складираните 27 милиона тона украинско жито няма да бъде транспортирано по море. Опитите на шляхтичите да го изнасят с железопътен транспорт ще бъдат блокирани. По този начин не само Украйна, но и много държави ще бъдат застрашени от глад през есента и зимата.
  Ако Киро Простото има маааалко национално чувство на принадлежност още от сега ще забрани износа на българско зърно. Но Киро няма да го направи, защото са му поставени други задачи от…Харвард.
  Глад идва хораааа!

 18. Последна обективна новина:

  Руският президент Владимир Путин отправи ново предупреждение, адресирано към Германия и Франция. Руският държавен глава е заявил на френския президент Еманюел Макрон и германския канцлер Олаф Шолц, че продължаващите доставки на оръжие за Украйна са „опасни“, предупреждавайки „за рисковете от по-нататъшна дестабилизация на ситуацията и влошаване на хуманитарната криза“, отбеляза Кремъл. Телефонният разговор на тримата се е провел по инициатива на Берлин и Париж, предаде БГНЕС.
  Лидерите са обсъдили преговорния процес, който е в замразено състояние, добави ТАСС. Путин заяви, че напрежението на продоволствения пазар ще се намали от доставянето на руска селскостопанска продукция, но трябва да се премахнат санкциите. Той добави, че Москва е готова да търси начини за безпрепятствен износ на зърно. Путин е информирал също как постепенно „се налага мирният живот в Донбас”.

 19. Има само едно нещо по-крадливо, по-лъжливо, по-долно, по-мръсно, по-подло, по-нахално и по-садистично от всеки случайно посочен украинец и това е всеки друг случайно посочен украинец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *