« Върни се назад Публикувано на 12.11.2014 / 13:18

ПЛЕВНЕЛИЕВ, Я СЕ РАЗКАРАЙ НА „ПАРКИНЗИТЕ”, ЧЕ НИ Е СРАМ ОТ „СМЕЛОСТТА” ТИ!

ПлевнелиевПрезидентът Плевнелиев, който подгъзурва на Бойко Борисов като министър и впоследствие бе изстрелян за президент на държавата, продължава да се излага като кифладжия. В профила си в Туитър Плевнелиев продължава да твърди, че бил голям „смелчага” и на 10 ноември 1989 година развявал плакати на „митинг”:

Имах смелостта да изляза с ясна гражданска позиция, днес някои се опитват да обърнат тази истина срещу мен. 10 ноември е възприемана като символична дата за началото на прехода, а не просто квадратче от календара. След новината за промените с моя приятел направихме плакати. И спонтанно, без да е нужно някой да ни организира, отидохме пред парламента. Отидохме, за да изразим публично реакция и позиция! С нашите плакати! И не бяхме сами! Тогава аз имах смелостта да изляза с ясна гражданска позиция. Това е историята ми, която днес се опитват да обърнат срещу мен, както се опитват да подменят и истината за 25-те години преход. И нека тези, които сега иронизират, да кажат как са реагирали на тази новина”.
Плевнелиев, който ментално идиотски разказваше как бил ирландска пастирка в предния си живот, и хилейки олигофренски обясняваше как спял по „паркинЗите” в Германия и така станал милионер, продължава да се подлага на публичен резил. Защото в социалните мрежи стотици хиляди българи смазаха президента с презрението си. А иначе, ако беше изобщо „смело“ това недоразумение, нямаше да се държи като ембицилен слуга на Борисов, Прокопиев и който още се сетите.
Afera.bg

 

«