Публикувано на 20.09.2020 / 9:01

ПЛАШИЛОТО НА БОКО

ПЛАШИЛОТО НА БОКО

Вчера началникът на Военномедицинската академия ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски бе удостоен с почетното научно звание доктор хонорис кауза на Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ – Варна.

Питам се защо – и отговор не чакам.

Валери Станков

Коментари 59 за
“ПЛАШИЛОТО НА БОКО”

 1. Медникарчето(шефа на Морското) още като курсант беше мазмантия, мазмантия си и остана.Нещо повече – през годините претърпя метаморфоза и се изяви и като гъзомийник, ибрикчия и натегач.Намърда се и в масонските среди.
  Не случайно вече сума ти години е непоклатим на поста шеф на Морското.Каквато и нова власт да дойде Медникарчето оцелява, като вечната Амбър е.
  В последните десетина години Медникарчето започна да раздава титли(и дипломи) направо на килограм.Преди 3-4 години с почетната титла ‘доктор онорис кауза’ се обзаведе и т.нар. цар Монито Саксофонски.Върха на цинизма – да дадеш такава почетна титла на сина на убиеца на патрона на Морското училище – Никола Вапцаров!!!
  Медникаров, ти сера фостата мръснишка!

 2. „Чеда сме ние на морето,
  калени в бури ветрове, ветрове.
  Ний любиме от дън сърцето
  тез скъпи родни брегове,“/Химн на Морско училище/
  Погребалният агент Муфтаджийски – чедо на морето … ПОЗОР !

 3. Най-после България зае едно първо място в света и то е „ЗА НАЙ-ГОЛЯМ БРОЙ ПРОФЕСОРИ, ДОЦЕНТИ И КАНДИДАТИ НА РАЗЛИЧНИ НАУКИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО“. Оказва се, че броя на тъй наречените носителите на научни титли е по-голям от броя на студентите. БРАВО!

  1. Глашатаят МУ на смъртта е с войнско звание ген.-майор и на негово подчинение са не повече от стотина медицински „офицери“, полoвината от които са женуря, преминали през casting coach с военно-медицинска подготовка на нивото на санитарен инструктор на рота от времената, когато имахме и армия.

 4. Липсваму са мо качулката, куклосклан могат само да се учат от светилото което тероризира цял един народ.Чучело от ГЕРП,плаши путарник и тнт….

 5. Питаш се,.. ЗАЩО ли ???.;)..Ами, за ПАРИ ..раздадоха им пари за да говорят „ПЛАШАТ“ хората за да си осъществят Пъклените планове …за ваксиниране… за Пари, за следене , подслушване , чипиране, маркиране на хората като добитък !! Защото шепа ИЗВРАТЕНИ мозъци от „ИЛЮМИНАТИТЕ“ които се считат за Глобално,… Световно правителство са решили, че Света бил ПРЕНАСЕЛЕН вече със над 7 милиарда и се стремят да го намалят !! В Америка дори има Паметник каменен Монумент на които пише, че света трябвало да бъде с 500 милиона жители (НЕ повече)!!;)) Нъпълно Извратени изчадия …ТЕЗИ ,Алчни ХИЕНИ ..ако МОГАТ,…. ще угасят СЛЪНЦЕТО за ПАРИ !!;))

  1. Батька Лукашенко вече проговори в Беларус. Той лично в ефир заяви, че от МВФ са му предложили 940 милиона долара за да въведе карантина и там. Той ги е отказал. Явно нашите не са ги отказали а са решили да си ги разпределят. Ако не ми вярвате, ето думите на Лукашенко:
   „А МВФ продолжает требовать от нас: вы давайте карантин, давайте изоляцию, давайте комендансткий час! Слушайте что за глупость!“ http://nad60.from-bulgaria.eu/index.php/bg/
   Буквално на български думите са ‘А МВФ продължава да ни натиска с наложете карантина, наложете изолации, въведете комендантски час! Чуйте ме: що за глупост!“.

 6. Боко,благодарим ти за пика,
  благодарим ти за платото,
  благодарим ти за тинята,
  и за живота в блатото!!!

  Благодарим ти,Боко за чувалите с трупове,
  за хладилните камиони и фурмите,
  за „ада“ по Цветница и ВЕЛИКДЕН,
  и за „моргите“ по детските площадки!!

  И поздрав от муфтата за герберопитеците..“Яко да измрат“!!
  С най-лоши чувства от:
  -„Диванната армия“
  -негодниците,
  -тулупите,
  -шибаняците,
  -маргиналите,
  -главанаците,
  -гадовете,

 7. Какъвто и да си професионалист и мислиш само за пари и власт си пълен нещастник дори и да си доктор хонорис кауза

  1. ..na,,tozi ..ako mu,,probijat,,Vibera..Aoo..za,,lichnijat mu givot,,..aouu.kakvi chatove shte ima..ama Batce,,go pazi,,..za sega..

 8. началникът…. на Военномедицинската академия….. ген.-майор…… проф…… д-р …..доктор ХОРЪР кауза…от филма…В ИМЕТО на КОРОНАТА…

 9. Брюксел. Тази сутрин евродепутатът Андрей Слабаков се събуди за пореден път трудно. Махмурлук. С подпухнали очи седеше неподвижен на леглото, почеса си гърба и запали третата си цигара. Главата му тежеше. „Мъка! – изпъшка той. Вече една година се опитваше да научи наизуст английският текст на изказването му пред европарламента подготвено от експертите, но не успяваше. „Мамо му да еб@, не ми влиза чужд език в главата и това е. Ще си доспя в европарламента, докато другите ломотят. И без това не ги рабирам” – отново изпъшка той, отпи голяма глътка от попривършената снощи бутилка уиски и се отправи към тоалетната.

 10. Компанията „Банкя пикчърс” представя екшън-комедията „Доктор Жиголо”. Сценарист тъй нареченият генерал Мутафчийски, режисьор Боко Тиквата, продуцент Манфред Вебер и Европейската народна партия. В главната роля е пак тъй нареченият генерал Мутафчийски.

 11. Добре ще е ГЕРБ да го издигнат за президент, защото никой няма да гласува за него. Боклук!

 12. Хявлията на гологлавия теляк е синя за да неличат охапванията по задната кожа по време на среднощни и срамни анални радости

 13. Венцислав Мутафчийски претърпял тежка катастрофа и починал , минал през тунела и на оня свят го посреща Свети Петър – подава му маска и му казва : тук ще трябва да с нея постоянно без да я сваляш ! Озадачен Мутафчииски попитал – но защо ? нали тук на небето няма коронавирус ? а Свети Петър му отговорил – ми то и долу на земята нямаше

 14. Тиквеният медал му седи добре само расото трябваше да е оранжево

 15. Британски учени откриха поредният тъпанар(по професия даскал), който се оказа „специалист“ по Корона-вирус! Същият сложи в малкия си джоб доц. Мангъров. С блеснал от ентусиазъм поглед(мамо, мамо при Геори Любенов съм), „специалистът“ ни обясни колко гнусен е Мангъров като се изказва неподготвен. Малка подробност се оказва това, че бил доброволец във ВМА и пътеводната му звезда е „светилото“ Кунчев!? И понеже бил любител на числата, малко ми заприлича на едно друго светило – шеф на Информационно обслужване. Та някои неща започват да светят с отразена светлина и стават прозрачни.

  1. Професори и „доктор хонорис кауза“ на конвеир произвеждат! В цивилизованите държави произвеждат в доктор хонорис кауза за значими постижения в науката и хуманизма, този ще остане в историята със „Очаквам да измрат много хора, ама яко да измрат“ и „Ей ше видиш“.

 16. По препоръка на жена му, но не като съпруга, а професионална, в следствие обостряне комплекса му, след липсата на медийно присъствие. Уважена от Тулупа. За това.

 17. Преди около 10 дни, този псевдо доктор, а всъщност поръчков инквизитор обяви официално, че ще се кандидатира за президент. Просто това е началото на предизборната му кампания. Явно от мафията са решили да импийчнат Радев и затова се лансира усилено този отвратителен кариерист.

   1. Аз го прочетох някъде преди около 10 дни, но май го е казал пред репортер на БНР още в края на август месец. Тъй като не го намирам на сайта на БНР, може и да е поредната фалшива новина, но нали знаете – където има дим има и огън. Пък и тази идея съвсем открито се коментираше още през май месец, когато всички умирахме.

    1. Че някой го лансира преди време е вярно, но ако плазмодият си е повярвал, че това е възможно, сигурно е носител на вируса. И тоя е от групата на Цецка Ц.. Благодаря за инфото.

 18. Малко му е широчък тоя шлифер,има място за още двама от новоизлюпените плюфесори и дори един подобен ъкъдемик:)))))

 19. Лъжците и послушковците в България са на почит. При един Народен съд, мястото в общите ями на този дебил, предсказал с извратено задоволство как народа “яко ще мре”, е гарантирано…

 20. Поредният майтап с Майтапчийски!Нещо като удостояването с демонстрация на „умения“ на висш наш политик с 10,а може и да греша- с 20 дан по карате!!!

 21. Жалко, че именно тозиР ВУЗ трябва да стане за подигравка с този си акт.

 22. Остава и на наметалото или аксесоарите за него да пише: „Яко ще се мре!“. Влечуго на два крака е рядък екземпляр на планетата ни.

 23. Плащещ е има НЕприятно ДЯВОЛИТО излъчване, класически енергиен „вампир“ хранещ се със СТРАХА на тълпата („думите на Плазмодичийски“ Есента яко ще се мре“ са доказателство за“ вампирската“ му същност
  Рязане на човешки органи, карантии кървища, рани, остра миризма на желязо(кръв), марли и тампони с кръв, слуз са ежедневие за главния касап на Републиката

 24. …ВИЖТЕ САМО
  КАК МАТРОСИТЕ
  ОТКРИТО МУ СЕ ПРИСМИВАТ…
  …А ТОЯ ГЬОНСУРАТ ГЕРБЕРАСТКИ
  СИ МИСЛИ, ЧЕ МУ СЕ РАДВАТ…

 25. Боже,боже! И този резил в училище с името на Вапцаров!? Наистина по- неуместно място за тези „парадни“ изхвърляния не може да се намери! Някой началник в тарапаната спечелил наградата за най-бърз слагач! Сега преписва някоя статийка и става академик – професор по военни науки без да е гръмнал един път в живота си дори и с патлангач!

 26. Венци Мутафчийски е плазмодий от рода на фалоскефалните.
  Смърт за Тиквата, курвите му и Шайката му !

 27. Какъв ли принос има за развитието на образованието във флота?
  Ако е това, което си мисля, сега трябва да мине пред сухопътни войски, авиация.
  Да стане доктор хонорис на всички военни училището, по всичките земни кълбета…

 28. С тези напудрени изяви шефът на ВМА тъй нареченият генерал Мутафчийски, по прякор „Плазмодия“, се напъва да става министър на здравеопазването. Колегите му го определят като най-бруталния кариерист във военномедицинските среди. От една страна се тресе за опасността от коронавируса, опитвайки се да си изгради образа на спасител на нацията, а от друга с лиги на устата покорно навежда глава пред Боко Тиквата с изразите „Слушам г-н министър-председател“, „Тъй вярно г-н министър-председател“, „Указанията ви са ценни и ще бъдат изпълнени г-н министър-председател“ и т.н. ИСТИНСКИ ПЛАЗМОДИЙ! Но има БОГ!

 29. Като випускник на това училище си задавам въпроса: Кога то се превърна в подлога на властта и „награждава“ един от най-мразените хора в България?

  1. И,аз като випусник отговарям: когато тулупите овладяха държавата,вкл. и флота!Или,както казвахме някога: „шушляците“ се оляха!

 30. Сигурно защото едно младо момче негов кръвен роднина е студент първи курс във Варна 😉

 31. Зашеметяващ,величествен ! Кой измисли нещото,което е навлякъл-напомнящо мантията на тамплиерите,минало около хоспиталиерите,откраднало пелеринката на папата обаче много по-красиво,пък и цветът грабва окото. Ами увесеното на врата отличие с размер на чаена чинийка ? Браво на курсантите-подсмихват се ама не се смеят с глас.
  А шефът на Ковид 19 в РБ сияе, защото знае,че каквото и отличие да получи все е заслужено и все му е малко.

  Имаше един виц,че ако сложиш на полето особено страховито плашило свраките ще върнат и миналогодишното жито,което са изкълвали. Та добре е Мутафчийски да не сваля одеждите,ами да мине по нивите,че реколтата тази година не била добра.

 32. И докато ние се занимаваме с тъпоумните маневри на банкянския ТУЛУП, че и клетвите за вярност към стратегическия ни „покровител“, картинката на отношенията между агресивните Щати и Русия става все по напрегната. Щатите продължават нагли тренировки около границата на Русия с бомбардиробачи , които могат да носят ядрено оръжие. https://www.youtube.com/watch?v=-DGCxk2qams

 33. Какво прави този СМЕШНИК пред военният строй?! Какво????????!!!?!!!????!!!???!!!

 34. Със сигурност Бойко ще направи рокади в Министерския съвет. Мутафчийски ще стане министър на отбраната, а ВМРО-то ще стане министър на вътрешните работи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *