« Върни се назад Публикувано на 25.10.2019 / 14:10

ПЛАТЕНО КОПЧЕ НА ЯНКО И ГУЦАНА ДВА ДНИ ДРАПА ДА ПРЕДИЗВИКА „АФЕРА“ ЗА ПОРТНИХ – ХАЙФА! КАК НЕ ВКАРА КЪРО И ТАКИ В ИГРАТА, ЧЕ НА КРАЛЕВ ДА МУ ВЛЕЗЕ ОТЗАД!

ПЛАТЕНО КОПЧЕ НА ЯНКО И ГУЦАНА ДВА ДНИ ДРАПА ДА ПРЕДИЗВИКА „АФЕРА“ ЗА ПОРТНИХ – ХАЙФА! КАК НЕ ВКАРА КЪРО И ТАКИ В ИГРАТА, ЧЕ НА КРАЛЕВ ДА МУ ВЛЕЗЕ ОТЗАД!През цялото време на кампанията, едно платено копче на Янко и Гуцана не смееше да пръдне по темата с пиянския скандал на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних.

От вчера се „разписа“, че чак пушек се вдига, днес върти педалите, ама натиска, щото може да изтърве смешните кинти от Янко и Гуцана, а от Крал/ев/ леко бонусче.

Целта на смешното упражнение е – да се разбере, аджеба, кой информира АФЕРА за пиянските изстъпления на ГЕРБ Иван Портних и Веселина Томова, и АФЕРА, да бъдат предизвикани да влязат в „дърварския капан“ и да … обадят.

Платеното копче на Янко и Гуцана е известен с безумните си тюрлюгювечи – конспирации. Върти, суче, милото копче на Янко и Гуцана, да докара от десет кладенци води, че уж информацията дошла от Красен Кралев, пък сега Бойко Борисов щял да сдобрява Красен Кралев и Портних в Бояна: „заформили проблема, а сетне щели да го решат...“, защото Портних се бил заиграл със Сарая и Берлин, и пиниза бил по СИК-аджийски.

Как така драгото копче на Янко и Гуцана не турна и Маджо в манджата, как се задоволи само с „Ачо“, който е Ангел Дерменджиев, ама копчето на Янко и Гуцана е толкова „смел“, че се насира от шубе да спомене някого изобщо с пълното му име.

АФЕРА искрено се забавлява с кретенизма и налудността както на копчето на Янко и Гуцана, така и на истеричната паника у тия, начело с Боко Тиквата, които мълчат като след диария за скандала в Хайфа с ГЕРБ Портних.

Копчето на Янко и Гуцана, както и менторите му – Янко, Гуцана, Кралев и Портних, хабер нямат от това, което се развива РЕАЛНО НА ТЕРЕНА.

И че изобщо няма никакво значение от тези избори за ОНОВА, КОЕТО ИДЕ.

И след което, нито Янко, нито Гуцана, нито Портних, нито Кралев – ще ги има.

АФЕРА от месеци пише, че Портних ще си е кмет още мъничко, и това и Борисов го знае, същият Борисов, който не смее да шукне за Хайфа – скандала, и същият Борисов, който прекрасно знае колко малко му остава.

Копчето на Янко и Гуцана как тъй не забърка и Таки и Къро в хафата, че на Кралев да му влезе отзад, а?

Ама не смее да гъкне милото копче.

И срещу жълти стотинки играе малоумната си задачка да разбере аджеба кой дал информацията на АФЕРА, че и интрига форми между Кралев и Портних.

Няма такива идиоти, като във Варна.

Що се отнася до онова, което иде, и за което няма никакво значение „победата“ на Портних, отсега копчето на Янко и Гуцана може да се надява да го назначат да обира стотинките пред кенефите на увеселителната зона на Пристанище – Варна.

Красен Кралев пръв ще се изпикае. Портних последен ще се насере. А Боко ще измие плочките. И на излизане от Кенефа на Властта няма да платят и стотинка ресто на копчето на Янко и на Гуцана.

Смехурковци на каишка.

Веселина Томова

«