« Върни се назад Публикувано на 18.03.2014 / 18:59

ПЛАТЕНИ ПИАР-ЖУРНАЛЯ НА ИВАН ПОРТНИХ ПАК ГО КАЧИХА ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТА С ДЕЗИНФОРМАЦИЯ КАК ЩЕ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ

 

Изумителна е некадърната пиар – машина на ГЕРБ в морската столица. Що общински пари се изляха към маргинални сайтчета, журналя и дакелови невчасници, а няма и един що годе читав, че белким завърже една дописка – „анализ” като за свят. Медийните капии на Иван Портних и лицето с влошено психично състояние Янко Станев, контролирано финансово активирани, сътвориха поредното авто-напомпване на мускулите на гербаджийския кмет на Варна.

Пак щял да стане кмет, „кръга „При Тъста” редял пасианса, че чак стигнал до … Сараите. Понеже гербаджийските дописници са храбри, колкото мишки, дори и не смеят да напишат целите имена на „Тъста” Красимир Маринов и на „Сарая” Ахмед Доган. Бойко Борисов много се бил постарал да „представи” Портних в Дъблин.

От което варненци направо си го преместиха в другия крачол.

Някой си употребен Чавдар Трифонов бил голяма заплаха за кметските избори, о, небеса. Трифонов си свърши добре финансово платената роля като кампания на предишните избори и оттук нататък ще бъде кмет на Варна колкото Максим Мазута може да се върне от Оня свят.

Бареков тупкал топката с Христо Бозов.

Айде бе! От ГЕРБ очевидно информационно са далдисали на Първа буна и здраво гълтат вода.

Целта на всички уж аналитични материали в полза на Портних е просто да подгряват публиката, /колко публика ги чете е друг въпрос/ и да въздигат „чутовната” роля на варненския кмет, не слязъл и до днес Горе от черешата, което тепърва ще бъде онагледено с пунктоален видео – материал.

Красимир Маринов изобщо не може и да припари до Сараите, камо ли до Доган. А като се има предвид, че зет му си търка гърба с лицето с влошено психично състояние Янко Станев, първо кръга „При Тъста” и самият Портних ще има да преодоляват тежки НАП-аджийски препятствия за да се пънат да изчисляват отсега участието си в бъдещите местни избори.

Чавдар Трифонов го пишете „бегал”, или по-точното „оттеглили го”.

Христо Бозов изобщо няма да се кандидатира за кмет на Варна и това го запомнете отсега, защото що е рекла АФЕРА все е вярно.

Виж, за Данаил Папазов не може да се каже същото – именно той ще е зловещия кошмар както на Портних, така и на Борисов, и Цветанов на предстоящите местни избори. Запишете си това име, което ви казва отсега АФЕРА. То ще бъде кошмара на човека на Борисов – Портних. И няма да е кандидат на БСП.

До местните избори обаче има още много време.

Я камилата, я камиларя, я ареста, я ДАНС…

Afera.bg

 

 

 

 

 

«