« Върни се назад Публикувано на 12.12.2014 / 10:16

ПЛАСМЕНТЪТ ЗА БРАТЯ ГАЛЕВИ И СЕРТОВ НЕ МИНА ПРЕЗ „АФЕРА”, НАБУТАХА ГО НА ЖЪЛТАКАВИТЕ!

Петко СертовПреди два дни към АФЕРА бе направен опит за пласмент, за да бъде отклонено вниманието от истинските причини за изчезването на Петко Сертов, и бе изпратен СМС на Веселина Томова, в който пишеше: „Това е отмъщението на братя Галеви. Следващият е Алексей Петров”. Някой упорито се пънеше да накара АФЕРА да се отклони от посоката на анализите си и да омъгли Сертов с братя Галеви.

След като АФЕРА освети СМС-а, ден по-късно „контролирано” към АФЕРА навалиха „източници”, които напоително ни сугестираха на тема братя Галеви и как те били в Европа на разположение на чужди специални служби, и щели да проговорят, за да си осигурят „чадър”.
АФЕРА пак не се върза и днес пласмента грейна в жълтакав сайт, който изобщо, ама изобщо няма нищо с Пеевски и Борисов. Там, „гръмна”, че, ах, видите ли, братя Галеви издали „смъртна присъда” на Петко Сертов, а пък, о, Боже, Бойко Борисов го спасил.
Междувременно главният секретар на МВР Светлозар Лазаров се произнесе, че вероятно колата на Сертов била катастрофирала в тежка гориста местност.
Сега е време да бъдат изпратени хеликоптери на връх Мусала. Там сигурно е катастрофирал Сертов, а жълтакавата агенция с Михнева да бъдат спуснати с парашути за да вземат първото интервю със „самоубития” бивш шеф на ДАНС.
Братя Галеви ще обезпечат района.

Afera.bg

 

«