« Върни се назад Публикувано на 08.12.2021 / 22:23

ПЛАНЪТ НИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НАПРАВЕН НА КАЙМА ОТ ЕК. И К’ВА СТАНА ТЯ С ПРЕХВАЛЕНИТЕ РАДЕВИ РЕЦИТАЦИИ?! СЕГА СЛЕДВА – КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ

Мика Зайкова от „Има такъв народ“ пред БНТ:

„Нали разчитахме на Плана за възстановяване и устойчивост, и ето – макар, че още властите мълчат, но аз ще кажа – вече дойдоха бележките по плана от ЕК. Планът е с 43 забележки, а енергетиката е направена на кайма“.

То бяха прехвалени рецитации на Радев и службашите му какъв прекрасен „План“ направили, то бе чудо, то бе рецитации. И каква стана тя? Същата като електромобилите на Радевия измамник Кирчо.

И сега следва – кой ми сра в гащите.

Afera.bg

П.П. Стоил Рошкев:

Пълно фиаско за служебния кабинет на Радев.

Планът с приоритетите му – върнат като шамар от Брюксел. Радев е единственият президент в Европа, който лиши народа си от европейските средства за възстановяване от Ковид кризата – 12 милиарда ни струва едноличното му управление само за 8 месеца. Тотален провал за Радев в началото на зимата. И нека се знае: Планът беше лобистки преработен, особено частта енергетика, от самия Радев, вицето му Пеканов и съветите на С. Безуханова.

Даниел Божилов:

След дълго мислене и правене на Плана за въстановяване, като се почне от Киро и Асан, па се мине през Печения на Радефф и всякакви пря-добре платени калинки, ЕК ни каза, че тоя план за нищо не става.

А сега кво праим? Вероятно вдигаме бюджетния дефицит на 30% щото от Брюксел пари и догодина няма да има.

Борислав Цеков:

Ето това, а не бравурната пропаганда, е истинската оценка за капацитета и компетентността на двете служебни правителства. Брюксел връща изготвения от тях План за възстановяване. При това с цели 43 забележки. България пак е рекордьор по некадърност. Заради тези некадърници. Дъно!

«