« Върни се назад Публикувано на 13.03.2014 / 22:15

ПЛАМЕН СТОЯНОВ – ДАМБОВЕЦА: ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е С ДВАТА КРАКА ВЪТРЕ ПО СЛУЧАЙ, ЗА КОЙТО ПРОКУРОР СИ НАПРАВИ ОГЛУШКИ!

 Подготвили сме изненада на предишните /б.р. – има предвид управлението на ГЕРБ, Цветанов, Борисов/, защото не знам дали изглеждаме много лесни, да се подготвят много сериозно, защото не сме такива лесни, колкото изглеждаме. По отношение на мен, това е само първата изненада, аз съм им подготвил още две-три сериозни изненади, които са с осем нули!Аз тук повече няма да внасям данъци за един малоумник, който да ми ходи с 50 човека охрана!

„Нула доказателства по операция „октопод”. Няма дело „октопод”, това завърши като операция „октопод”, дори нямаше и дело. Една година, служби, външно разузнаване, ДАНС, НАП, БОП и каквото се сетите още се занимаваше, на първата година смениха обвинението, което е абсолютно противозаконно, после още три години тормоз и накрая не могат да съберат и един косъм за повдигане на обвинение.

Това е резил, чиста проба порнография! Само по мен са работили два етажа – оборотите, инвестициите, които са над 300 милиона. Това е рекет от държавна организирана група! Идват в пет и половина сутринта, взимат ти 3 камиона с документи, не трийсет папки, а трийсет камиона с документи, тия малоумници ме върнаха 25 години в 1985 година, когато съм бил войник. И накрая не могат да повдигнат обвинение, представяш ли си?

Подготвили сме изненада на предишните /б.р -има предвид управлението на ГЕРБ, Цветанов, Борисов/, защото не знам дали изглеждаме много лесни, да се подготвят много сериозно, защото не сме такива лесни, колкото изглеждаме.

По отношение на мен, това е само първата изненада, аз съм им подготвил още две-три сериозни изненади, които са с осем нули!

В кабинета на прокурора, който ме разследваше, му разказах случай, с който Цветан Цветанов е загазил много здраво. Тоя случай по никакъв повод не беше повдигнат. Това е един много интересен случай, с който Цветанов е с двата крака вътре. И прокурорът си направи оглушки пред моя адвокат, пред свидетели, и така.

Всички хора, които са жертви на тази репресивна машина не само ще им помогнем с юридическа помощ и защита, но и като ги изтипосваме тези леваци, които превърнаха държавата в едни феодални царства. И ще ги изтипосаме с имената им и точно какво всеки е направил.

Тези хора продължават да управляват всичко. Кой? Аз ли ги карам тия да викат по 24 часа пред парламента? Аз ли ги карам да правят сглобки – лекичко нещо излиза в интернет, после подемат телевизиите и почват да облъчват? Управляват си още държавата и това е!

Аз знам къде отиде бизнес за милиарди и колко човека останаха на улицата, аз ли не знам?!

Аз отказвам повече да плащам данъци на тази държава. Изнесох си бизнеса не в една, а в няколко държави. И сега нашата държава ще я ползвам като трамплин – бачкането навън, тука ще ползвам само минимални данъци.

Аз тук повече няма да внасям данъци за един малоумник, който да ми ходи с 50 човека охрана! Откъде накъде ще давам партийни субсидии от 12 евро? В Германия е едно евро, и тука да е едно евро. Аз отказвам да давам пари на луди хора!”

Това заяви в „Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия Пламен Стоянов – Дамбовеца, оневинен напълно, без дори да има повдигнато обвинение по делото „октопод”.

Той е учредител на  „Движение за справедливост – РПГ“, което събира хора, пострадали от управлението на ГЕРБ. Заедно с него учредители са Николай Цонев, който бе проснат по очи от прокурор Роман Василев с думите: „На колене! Ти си абсолютен престъпник!” и после оневинен, и ген. Тончо Михайлов, който пък бе оневинен по делото образувано му, защото е задържал кум на Цветан Цветанов.

Ген. Тончо Михайлов, уволнен от Цветан Цветанов от ОДМВР-Стара Загора, заяви: “Ще извадим на показ поръчковите прокурори и следователи”.

Afera.bg

 

«