« Върни се назад Публикувано на 04.05.2017 / 10:27

„ПЛАЗМОДИЙ – ПЕНКИЛЕР“. ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КОЙ ПИШЕ РОЛИТЕ НА ТОЗИ БЕЗДАРЕН, НО ПОСЛУШЕН АКТЬОР?

НЕНО ДИМОВНямам достатъчно силни и същевременно обидни думи, за да квалифицирам третото и най-нелепо натрисане на Борисов във властта. Безпринципност ли е истинската дума за тези патрЕОти, които обслужиха болното му его? Или тотална липса на експертност и визия за спасяването (не за развитието) на България?

Един пример ще опише всичко това. Министърът на екологията Нено Димов. Започнал от СДС, минал през Костов, акостирал временно при кукувицата Кунева, натрисането му за водач на листата в Сливен разцепи партията. После на заплата при мен – в ТВ 7 или в продуцентската ми компания (не помня вече) като „анализатор“ в едно женско предаване по молба на близки до Борисов. За кратко протестър от „умните и красивите“. После на заплата при самия Борисов като „десен“ анаЛизатор.

Сега пък министър на ресурсно министерство от квотата на Каракачанов, но изваден от джоба на премиера. Давате ли си сметка КОЙ пише подобните роли на този бездарен, но послушен и лансиран от режисьора актьор?

Тази бездарна личност и нейната безгръбначна, но безполезна второстепенна роля на „плазмодий- пенкилер“ описва всичко. Цялата срамна сделка.

Новината е, че мумифицирането на Борисов в този гротестен вид и с подобни балсаматори ще раздели народа окончателно и ще го извади на бунт срещу наглата гавра.

НИКОЛАЙ БАРЕКОВНиколай Бареков

«