« Върни се назад Публикувано на 05.11.2014 / 12:09

Пич си, Минеков, остани верен на себе си.

Владислав МинековПрофесор Минеков нарита шляканите „реформаторски“ задници. Напуска клиентелата на Б.Б. в РБ
„След разговор с председателите в РБ възнамерявам да прекратя своето кратко, безплодно и неуспешно политическо съпричастие. Компромисите, които направих, бяха напълно съзнателни. Вярвам в идеите и програмите, които създадохме. Нормалността има шанс, ако бъде пожелана. Напускам ви отчаян. Моля ви да ми простите.“.

Професор Велислав Минеков моли реформаторите да му простят. Кого молиш, професоре, тези, които са готови да приемат слугата на Илия Павлов-Зъбчето за министър, тях ли молиш, професоре?! Напразно се хабиш. Всуе. Шляканите „реформаторски“ задници са на хранилка в Свинарника на Боко и компания – такива като Вальо Златев, Шишко, Гочиту, Ицо Ядрения, Черепа и „вся остальная“.

„Олигархичните баланси“ на Боко са като да жонглира ехалето с жълто паве в едната ръка и с парче от взривени морени на Витоша – в другата. Взривяването на Народа предстои, професоре, тези се оляха, осраха и опикаха и сега се въргалят в шибаната си Кочина като ненаситни прасета. Бог да им е на помощ, когато се вдигне Народът.

Б.Б. се надяват на контролираните „протестъри“ – идея няма колко се е объркал, професоре. Пич си, Минеков, остани верен на себе си. Бъди здрав!

www.bgsniper.com

 

«