« Върни се назад Публикувано на 15.02.2014 / 9:00

ПИТАМ АЗ, ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ПРОСТИ, ЧЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?!?

 

Едва ли има по-голяма простотия от тази, нашата, българската, поради която ще сме на същото това дередже, срещу което уж негодуваме… И ще продължава да ви манипулира всеки, който, откъдето се сети! А знаете ли защо? Защото сме генетично увредени, след като непрекъснато си въобразяваме, че сме били роби!…

Драги ми сънародници, с извинение, дотогава, докато се чувствате безкрайно успокоени затова, че сте били под „турско робство“, всеки, който си поиска да ви манипулира, ще го прави успешно! Мъчно ми е за всички вас, ама няма спасение от комплексите!

Уважаеми дами и господа, нито вие, нито вашите деди и прадеди са били роби! И ще станете горд народ и нация само тогава, когато осъзнаете този простичък факт!
Това е положението, драги ми народе!

Ще ви кажа само още няколко думи, пък вие си мислете, ако можете, разбира се…Във всеки Закон за изборите досега изрично е споменато, че агитация се прави само на български език! И при всяко обсъждане хората на Ахмед Доган са се противопоставяли, и никога не е било приемано да се прави агитация на друг, освен на български език! И при всеки опит ДПС да прокара нещо различно, се е надигала „революционна българска освободителна вълна“! И в същото време, във всяка предизборна кампания се е говорило и на турски език! И никога не е имало санкции, ама никога! Е, питам аз, толкова ли сте прости, че не мога да разбера?!?

Тъпотия, ама много голяма тъпотия, все пак!

Проф. Людмил Георгиев

«