Публикувано на 28.06.2022 / 22:20

ПИТАМЕ ИДИОТА ПРОСТОТО КИРО ОТКЪДЕ, АДЖЕБА, ГИ ВЗЕ 70 РУСКИ ДИПЛОМАТИ, СЛЕД КАТО ОБЩО В БЪЛГАРИЯ СА 40!!!

Идиотът Простото Киро, който незабавно трябва да въдворен в лудница, или в ареста, изгонил 70 руски дипломата, рече самият той.

Нищо, че е в оставка, нищо, че и външният ни министър хабер няма, нищо, че изобщо никой няма хабер, освен шантавия Киро.

Ето и и отговор на външния министър относно броя на руските дипломати в България и то даден на десносектанта Иво Мирчев.

Откъде ги взе 70 на брой руски дипломати идиотът Киро, след като са … общо 40!

Докато нашмърканият кретен Простото Киро гони руски дипломати, менторът и бащицата му, който ни го набута – Радев маха гащи на сбирка на НАТО, където клеймят Русия.

Тия зорлем ще ни вкарат във война, ама може и да е за добро – да идва Путин и да ги прибира, че кафа от „евроатлантически“ подгъзурници!

Afera.bg

Коментари 30 за
“ПИТАМЕ ИДИОТА ПРОСТОТО КИРО ОТКЪДЕ, АДЖЕБА, ГИ ВЗЕ 70 РУСКИ ДИПЛОМАТИ, СЛЕД КАТО ОБЩО В БЪЛГАРИЯ СА 40!!!”

 1. Няма ли някой да му сложи дрегер за това което е нашмъркал ,вижте му зениците и докога без да го отстранят го оставят да говори, а пък да взима противо коституционни решения.Веднага ПО СПЕШНОСТ въдворяване в психиатрията.

 2. Този,както е тръгнал, ще закрие всички посолства, които не са натовски. Следете кои държави сами ще си закрият посолствата у нас и ще разберете,кога затриват държавата и я превръщат официално в плацдарм на НАТО.

  1. ОАЕ закриха посолството си у нас не отдавна. Добре е са мисли като „шейх.“ Не е само до нефт и петрол като относителна независимост и богатство, нали?

   1. Добре е да се мисли като „шейх“, имах пред вид. Шейхът мисли и прави за държавата си и използва природните ресурси за всички, превръща пустинята в градина. Ако някой лъже и краде, на дръвника. А държавник като нашите предатели да са го пребили с камъни и това би било милост, защото му се спестява срама по земята пред Бога. Имаме нужда от „шейхове“.

  2. И в НАТО се държат неадекватно, та какво остава да оспорят клаузи и тези. Само се навеждат, а тук викат до небесата, че са натовци. И какво от това? И как да понесем вашата безумност минуса да превръшате уж в плюс. Соломон Паси – пръв Натовец, възнаграден и за това с поста външен министър без една заслуга или спсобност за дипломация – опрости Иракския дълг към България. Кого пита? А, Паси е Натовец, значи може да ни ходи по главите, защитен е. Не е, но сугестира така. И влияе така пред лапни шараните у нас. За това и вместо да е ливидиран икато Български гражданин заради щети в огромен размер с Иракския дълг, той се вихри къде ли не. По „натовски“. Работата е, че не му затварят вратата и че го имат за нещо. Изменник и циник – „Майната му на Православието“ – се ликвидира минимум с игнориране. Не е само до НАТО. Юда.

 3. Без да е „просто на терсене“ аз съм радостен от случващото се. Най-после лайното на премиера така се размириса в това число и по света, че вече няма как да му се размине. Не мога да конкурирам професор Киров – премиерът ни в оставка е за незабавно заключване – или в панделата или в психиатрията. Все едно – оставен на свобода той е опасен за България. В случая има най-малко грубо нарушаване на служебните му задължения – т.е престъпление по служба. А нещо ми намирисва и на глава първа от НК. Пътник е а се гласи за втори мандат – тоя наистина е голям гьонсурат!

 4. Тия украински нацисти преебаха Русия и целия свят с тая инфлация и криза, а всички ги коткат и им помагат, като не искат да видят откъде идва истинския проблем. Проблема бил Русия, но не не не не е там проблема, осъзнайте се западни олигофрени. Докато търсите там проблема, ще страдате много. Почакайте, след три месеца наближава зимата, тогава може да задълбочите мисълта си. Какво да ги анализираме нашите управляващи, вкарват си само автоголове и преебават целия български народ. А вкарват си автоголове защото България не е никакъв фактор в тази криза. Просто запада ни използва за да „изстреля“ наглите си цели чрез нас.

 5. Кирето е тотално зомбиран, ако има гламави които не го сФащат, е къде е 4-ти километър .
  Евроатлантически Еничар !
  Лакеят Триморец – Румен Мустафа докара Триморието, сега ще докара и Четириморието, ами един Лакей и us Агент това го може .
  КУРнелката отдавна е доказала, че и за чеп на каца не става, защото заради синчето в Америка бастисва България .

  Русофобски нацизъм >> Управниците ни – предатели !
  Вредни за народа, позор за страната !
  България има нужда от мир, а не от фашизъм!

 6. Има стара българска комедия. Хванаха хамсия и от началник до началник стана кит. До колкото разбирам някой се е сетил да пита колко са руските дипломати. Въпросът е кога – преди или след като ги изгониха. След такова геройство Радев е между краля на Испания и Байдън. Той е героят на деня и не му се налага като обсебен фен да подскача и да се здрависва през масата с американския президент, унижавайки България. Сега остава с двете стари фрегати да нападнем Крим, че „преходът“ да ни се стори щастие, да забравим всички мизерии и престъпления, които ни стовариха безброй нещастници в годините. Не беше ли по-добре да наблегнем на принципа на реципрочност, на равен брой дипломати. Все пак България вече е американска, а не руска колония, нормално да има реципрочност. Пък и войната някога ще свърши… ако сме още тук ще трябва да живеем с Русия. Путин каза – за какво ни е свят без Русия?

 7. Значи Кирето е затънало до гушата в лaйнaтa, които изcpa, изяде и накрая с лaйнянaтa си уста разпръсна навсякъде около себе си. Кражбите и предателството към българският народ водят до действия против суверена само с една единствена цел, унищожаването му. Дали Кирето ще види власт? Отговорът е: Не! Дали той върна Бойко на бял кон? Отговорът е: Не, по простата причина, че него само Ердоган може да го върне във властта и то като валия на област Бугаристан.

 8. Oще какво падение трябва да преживее БСП, че да напусне този коалиционен бардак? Какво стана с червените линии – нито един патрон за Украйна, предателството на Македония и сега за десерт изгонването на руски дипломати. Буля Корнела докъде се докара с харвардския Боклук! Продаде всичко за жълти стотинки, и партията си, и левите идеи и доверието на хората. Още някой и друг ден на министерска позиция ще коства на БСП дори и 4-процентната бариера…

  1. Първо БСП -то – БКП -то не е никаква лява партия защитаваща работниците и селяните от капиталистическите олигарси . .Сегашната БСП е ляво либерална капиталистическа партия от Троцкистки тип .Така наречените крайно леви комунисти ,нямащи нищо общо със левите работнически партии . А Нинова е политически труп и със нейната партия вече е свършено .Тя 4 % те процента няма да мине ,но и нейното съществуване е обречено вече .И само много заслепени хора ще гласуват за политически трупове .

 9. Някой много иска да се присъединим към Украйна в борбата й срещу „терористична“ Русия!
  Ербап миниатюрни държавици на предната линия – Литва, България , следват Естония, Латвия…..
  ТОЗИ ИДИОТ ЩЕ ЗАКРИЕ БЪЛГАРИЯ!

 10. Кирчо „е в оставкa“? Не, уволнен е още на 22.06.2022 г.!
  Според Конституцията и чл. 111 (1) Правомощията на Министерския съвет се прекратяват:
  1. с гласуване на недоверие на Министерския съвет или на министър-председателя;
  След гласуването на вота на недоверие Кирчо и сие де юре са уволнени и лишени от правомощия, но де факто нагло и противоконституционно продължават да „управляват“…

 11. Каква ще е българската позиция на срещата на НАТО, отново ли ще бъдем от групата на ястребите. ПростоКиро днес го видяхме да търси индулгенции от началниците си. В Мадрид ситуацията е доста напрегната, да очакваме ли Радев да козирува на глобалистите и да вкара страната в поредната национална катастрофа, която може да ни изтрие от картата на света като държава. От последната среща на Триморието се разбра, че са приели Украйна за член. Който иска да защищава „демокрацията“ в Украйна прав му път и еднопосочен билет, ще му купим, но България не трябва да участва в тази авантюра.

  „Германия и Франция на срещата на върха на НАТО ще настояват за запазване на Основополагащия акт Русия-НАТО от 1997 г., въпреки че той не е споменат в окончателното изявление, пише Welt.

  Според него източноевропейските страни настояват документът да бъде унищожен, докато Германия и Франция са на противоположна позиция.

  Германия, Франция и Италия също призоваха за по-мек език по отношение на Китай, противно на желанието на САЩ и Великобритания открито да заявят, че Китай представлява рискове за сигурността поради „проекция на сила чрез икономически средства“. Китай ще бъде споменат в изявлението като „предизвикателство за нашата (НАТО) сигурност, интереси и ценности“, пише Welt.“

 12. Ааа, „Афера“, за бащицата Мунчо споменахте, ама забравихте най-важната фигура в това мило „семейство“ – майчицата на кирчо-кокорчо-лореалските идиоти. Това е другарката Херка Мустафова, дето шефа й дедо Бидон я отзовава и засилва нейде къмто африканските държави. Щот бил недоволен там нещо от нея.
  А кой ще плати масрафа на Мунчото и Херката, дето ни ги натресоха тия кретени? Е, как кой, иска ли питане – това ще е простата, малоумна, ултра страхлива, необразована, овча, робска, българска рая. Рая, която зимъска, ноември-декември ще я ебат направо през гащурките – хляб от по 6-7лева, бензин от по 8-10лева, а пък храни, меса, млечни продукти, плодове и зарзават, раята ще си ги гледка само по витрините на магазините, щот няма да мое да си ги купи. И пак ще си мълчи и страхливо ще се спотайва по дупките си и само жално, по овчи ще блее – бееее, бееее…

 13. Тъп, но вреден. Останалите 30 са тези, които му се крият под леглото

 14. Петков е зависим от страсти. Страстта е порок. Системната страстност на измяната бе и е в действие. За маска послужи и думата „родина“, т.е. страстно очерняне на Родината. Вижте във видеото в You tube – link. Страстта е негативна защита на вината. Слова по темата от преди девет години, в периода на протеста от Юли, две и тринадесета, които, според мен, са актуални и днес:

  О, клета страстност – дяволска измама,
  о, клета корист – болшевишко семе,
  о, клета продан – Братова жарава –
  на себе си си враг, не сал’ на Племе.

  Еничарство днес

  Погроми от Юдейско упражняване,
  погроми от Каин-овска гавра,
  погроми – беззаконно в – законяване,
  погроми за успехи на печалба.

  Печели се – с измама и коварство,
  печели се – с подвеждане и крясък,
  печели се – със удар и с лихварство –
  еничарството – мода е и блясък.

  Еничарско мнгообразие

  Бездушни, глухи, нагли-все себични
  безродници – разцъфнали еничари
  на Юдите със сребърници – лични
  безродници – със партии наричани.

  Еничар със еничар – многостранност
  на болшевизма – трайната прокажност,
  и за капак – в демократична мазност –
  претенция развиват над продажност.

  И мазнотата – тяхната емблема –
  над продан се полюшва с тяхна гордост
  и за капак – без Левски са в тандема –
  със стари еничари – в нова подлост.

  1. Колега Илиева. от братовчед ми, който е ветеринарен доктор знам, че и най-страстния котарак се успокоява след връзването на семенните каналчета със здрав конец.
   За кир4у не си заслужава да се хаби скъп конец, а по стара народна рецепта …две половинки от от единична тухла, прас…и край на похожденията, и Еърбъс-а ще направи икономии .
   А и защо МС трябва да вони на сперм@?

 15. Данните за руските шпиони били докладвани на Киро Простото от българските специални служби. Оттук може да се направи извода за професионалното ниво на тези служби.
  Експерт до експерта мила моя майнольо. Тъпак до тъпака.

 16. На Киро – ПРОСТИЙ , само да му припомня една Народна мъдрост : „Който не може, да целува Ръка ….целува ГЪЗ“! 😉

 17. идиот????
  Значение
  мн. идио̀ти, м.
  1. Човек, който страда от вродено слабоумие.
  2. Разг. Глупав, тъп човек.
  прил. идио̀тски, идио̀тска, идио̀тско, мн. идио̀тски.

  Да коментираме такива ХОРА след като Медицината и Писатели са си Казали …ДУМАТА!?!?!?
  Полезните ИДИОТИ са Полезни но НЕ и за тези за които УЖ се ГРИЖАТ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *