« Върни се назад Публикувано на 20.08.2021 / 19:11

ПИТАЙТЕ БЕ, ГОВЕДА, ПИТАЙТЕ!

Даниел Митов: Ние от ГЕРБ поздравяваме президента Румен Радев, за започнатата процедура за закупуване на още 8 изтребителя Ф-16. От нас има още 63 депутата, които ще гласуват за това, новата сделка да стане факт.

Здравейте дебили – бледи симпатизанти и обикновени тапири, които все още веете знамената на другаря Румен Прокопиев, като единствен и незаменим родолюбец. Сега си представете само какви и колко държавни дългове щеше да ни натрупа за броени дни този същия Радев, ако сме президентска република. И дали вашите деца и внуци ще могат да платят? Мислете.

И всичките тези луксозни военни играчки, които няма да имат никаква добавена стойност за националната ни сигурност в следващите 50-100 години се правят на фона на тройно увеличение цената на тока /от същия този Радев/, на фона на крайната мизерия до която е доведен българския народ, на фона на тотална безработици, здравни кризи, липса на пари и прочее.

Другарят Радев си купува самолети, като солети!

Това се случва в най-бедната държава в ЕС, до нивото на африканска колония. В най-мафиотизирана държава. Наистина ли не разбирате какво се случва с България? – Събудете се. И разберете, че Борисов и Радев е все едно! И тези след тях също!

Все отбор майкопродавци – търговци в храма.

Мога да се обзаложа с който поиска, че броя на бягащите от войната в Афганистан хора, ще бъде в пъти по-малък от бягащите и избягалите от европейска България граждани. Причината е, че традиционната форма на война, отнема всъщност най-малко животи в сравнение с хибридните политико-икономически форми.

Затова ако искате да сте живи, гласувайте само от чужбина като бегълци от война, а България забравете. Тя ще се оправи и без личните или национални страхове на някои българи. Правила го е вече няколко пъти. И ще пребъде – въпреки нас.

Ще бягаме или ще воюваме, господа!? Като истински европейски талибани.

Поне един депутат ще се осмели ли да попита публично главния инструмент Гешев, дали има убити защитени свидетели по знакови дела, заради изтекла информация и с любезното съдействие на бюрото, което трябва да ги защитава.

Колко са убитите /има ли въобще живи/ и дали началници на това звено не са същинската мафиотска агентура? Кой е назначил тези лица? Конкретно, не по-принцип.

Питайте, бе, говеда, питайте! Не преживяйте на държавната хранилка, като дойни крави. После и друго ще ви кажа да питате. Ако въобще имате дупета за много сериозните работи.

Не за глупостите ви.

Николай Марков

«