« Върни се назад Публикувано на 22.04.2021 / 10:28

ПИСНА МИ! ЗАМИНАВАЙТЕ И ДА ИДВАТ СЛЕДВАЩИТЕ, БОРИСОВ ОТКРОВЕНО ВИ СЕ ПОДИГРАВА!

Ако, партиите „анти герб“ не намерят начин за комуникация и противодействие на тоя корупционно – административен мастодонт, по- добре, да разтурят седянката, мерси?

На мен ми писна, да слушам изявления и медийни участия, от които да разбирам, как всеки по отделно е по – велик от всички, но да не виждам, да се осъществяват разговори по общите теми, за които тези „всички“ са изпратени в това НС.

Омръзна ми да слушам за комисии, когато изпълнителната власт е в ръцете на Бойко Борисов и той се подиграва откровено на Парламента, събирайки и насъсквайки помиярите си по всяка нормалност.

Или се наговаряйте и го почвайте тоя мазен и страхлив крадец, или заминавайте и да идват следващите, търпението ми отдавна е изчерпано, а 12 години от живота ми в тоя гнусен провинциален неолит са огромна жертва!

Георги Дренчев

Бележка на Веселина Томова: Картинки от парламента тази сутрин: Арман гиби като диктатичен начален даскал назидава и пак площада, площада, площада… А кой торпилира площада бе? Тошко – високомерно его, надскачащо ръста му, раздава оценки кой колко минути да говорел, щото нататък никой не го слушал след 2-рата минута. Капонката и тя на всяка манджа мерудия и даже цитира Данчо Ментата, а Данчо Ментата обикаля като цветарка всите и се прави на капел -майстор на така наречената „опозиция“, изведнъж и той се пръкна революционер, след като коленичеше, молейки се пред Боко да му прости, че го нарича „мутра“. И си играем на „мораториума ни е по-добър от вашия“, докато ГЕРБ се бетонира тотално. Ай сиктир бе, ай сиктир! Ако питате нас, всите за уй не ставате.

«