« Върни се назад Публикувано на 24.02.2010 / 16:57

Писна ми да ме занимават само с подвизите на Цветанов

Хайде приключете с „Наглите", „Октопода" и октоподчета, дайте ни време да си отдъхнем и след това ни сервирайте „Факирите".

Някой преди време питаше „Кога работи Борисов като 24 часа е в ефир по телевизиите?" Аз сега искам да попитам „Кога работи Цветанов?"

И още:
"Има ли кой да дойде от полицаите, ако ме ограбват на улицата?
"Има ли кой да дойде от полицаите, ако ме изнасилват в парка?"
"Има ли кой да дойде от полицаите, ако ми крадат колата на паркинга, а аз ги гледам от балкона?"

Не, няма, защото всички полицаи са в спец-акция, за дребните битови неща – никакви ги няма. А ги няма, защото да спасиш някаква старица от измамване, или дете от изнасилване, не трупа рейтинг пред Европа, не трупа рейтинг и според Кънчо Стойчев и Андрей Райчев.

Писна ми, бе! Писна ми да ме занимават само с подвизите на Цветанов. Сякаш, освен престъпност, нищо друго няма в България…

Неблагодарна работа е журналистиката. Търсиш някаква новина, ровиш цял ден по сайтове и вестници, а отвсякъде ти се репчи самодоволната физиономия на МВР-министърът, който успял да арестува поредната порция мошеници, които след 24 часа отново са на свобода, просто защото или не са мошеници, или така са си изпекли работата, че не можеш в нищо да ги обвиниш.

Във всеки един момент, във всяка точка на България се случват и по-важни неща… няма как да ги видим и чуем за тях, защото цялото публично пространство е заето от Ал Бънди… пардон – Цветанов…

Мария Борисова
http://pisnani.com

«