« Върни се назад Публикувано на 20.12.2014 / 10:04

ПИСМО ДО ПЕТКО СЕРТОВ: ПЕТКО, НЕ СЕ ОСТАВЯЙ ДА „ТЕ ПРЕЗЕНТИРАТ”!

Петко СертовКъдето и да си, Петко Сертов, Тук или Отвъд, не се оставяй „да те презентират”!
На 15 –тия ден от изчезването ти – на Игнажден! – телевизионно нахлу в дома ми главният секретар на МВР – Светлозар Лазаров, „който работел с душа и сърце” и полази зрителите, които 15 -ти ден ги обгазяват умишлено колко „лично” си се изпарил.

На въпрос защо не е давал интервюта от времето на правителството на Орещарски, /в което МВР и службите бяха под пълен контрол на ДПС – Доган и Пеевски/, Светлозар Лазаров отговори по най-безумния начин, по който може да се изрази „професионално” ченге: „Защото по-скоро е имало събития, които НЕ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ПРЕЗЕНТИРАМ”.
Петко, ти ги знаеш тези типове, прекрасно си наясно що за „спецове” са – превърнаха те в „ПРЕЗЕНТАЦИЯ”!
„Ние не извършваме РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ на територията на Гърция”, изрече още главният секретар на МВР – Светлозар Лазаров.
Не си бил изчезнал пряко волята си.
Не си бил отвлечен.
„И бивши шефове на ДАНС допускат грешки…” – пак Лазаров.
„А какво значи двоен живот? Не искам да коментирам ЛИЦА, КОИТО НЕ ПРИСЪСТВАТ /това се отнася за теб, Петко!/, НЕ ИСКАМ ДА ВЛИЗАМ В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ…” – още от Лазаров.
Хем „лични причини”, хем „теми, които си консултирал” стоели зад изчезването ти.
Петко, а как си с „фалшивите самоличности”, за които се изцепи преди дни същият тоя Лазаров, работещ „от сърце и душа” и по операцията с другия Петко от Лясковец?
Лазаров щял да покаже „НОВ” ЗАПИС – как си карал колата си.
ПАК ЩЕ ТЕ „ПРЕЗЕНТИРАТ”. Другата седмица.
Жълтите медии на една Групировка отново трябва да бъдат ЗАХРАНЕНИ И НАХРАНЕНИ, за да бъде НЕГЛИЖИРАНО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА БИВШ ШЕФ НА БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, И ЗА ДА БЪДЕ ПРИНИЗЕНО ДО „ПЕТКО ПЛЕЙБОЯ”!
Беше ми казал, че: „ако си отворя устата, ще стане страшно!”.
ТЕ го знаят, Петко.
Винаги са го знаели.
Затова вместо теб направиха вътрешен министър Цветлин Йовчев.
„Гнус ме е вече да си влизам в служебния автомобил…” –помниш ли, Петко, за кого бяха тези думи, докато беше шеф на ДАНС -1?
Главният секретар на МВР преди дни каза и още нещо, което ВСИЧКИ ПОТУЛИХА И СРЕЩУ КОЕТО НИКОЙ НЕ ВЪЗРОПТА – че много съжалявал, че не можело да разгледат информацията в компютрите ти и т.н, защото нямало данни за извършено престъпление и няма образувано досъдебно производство по изчезването ти.
Чуваш ли, Петко, чуваш ли?
Тези „лазаровци” чували ли са за ОПЕРАТИВНО ДЕЛО В МВР?
Какво означава да „ТЪРСИШ” ИЗЧЕЗНАЛ, И ТО БИВШ ШЕФ НА ДАНС, И ОТ ПЪРВИЯ МИГ ДА ВНУШАВАШ И ДА ПЛАСИРАШ, ЧЕ ТОЙ ПРОСТО „ЗАМИНАЛ” „ПО ЛИЧНИ ПРИЧИНИ”?!
Какво означава в държава като нашата шеф на парламентарна комисия по националната сигурност да се изцепи, че имало много по-важни неща в държавата, за да се занимаваме с „някой, който заминал някъде”?
Какво означава НА ТРЕТИЯ ДЕН след изчезването ти аз да позвъня на ТВОЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН и да … ми вдигне съпругата ти? А през това време слуги-журналя на определени КРЪГОВЕ от службите и прокуратурата да заливат медийното пространство с „любовните ти безумия” и да те „самоубиват”?!
Където и да си, Петко, Тук или Отвъд, не се оставяй да те ПРЕЗЕНТИРАТ!
Ние, които години наред крещяхме, че в тази държава националната сигурност е продадена, предадена и е на дъното, пак започваме … отначало.
Твоето изчезване показа, че България НЯМА НИТО СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, НИТО МВР, а някакви презентационни образувания, които са потресаващи.
Другата седмица ще те видим на „запис”, „ако технически може да се изчистят нещата” /според Лазаров/, как си карал колата си. Уникално „разкритие”.
Презентационно.
Ако от някъде четеш, Петко, дай знак.
Знак ли казах?
Удари словесен шамар!
Шамар ли казах?
Мутрите им разбий словесно, Петко!
Защото това не е държава.
Защото службите на тази държава са фекално блато. В което вече си удавен.
ПРЕЗЕНТИРАНО.

Веселина Томова

 

«