« Върни се назад Публикувано на 11.12.2014 / 20:29

Писанчев, верно ли си толкова „глупав“?! Доган ви мачка, вие се гърчите от години…

Владимир Писанчев„ДАНС не работи по издирването. ДАНС само помага при наличие на информация. Нямаме никакви данни до момента.“, редна пред репортери след заседанието на парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност председателят на ДАНС Владимир Писанчев. „Това не е наше разследване. Ако получим информация, веднага ще я дадем.“, дипли смешки председателят. Ало, Писанчев, инфото, което чакате да ви го ДАДАТ за Петко Сертов, от „информатори“ в плод-зеленчук ли ще го получите? Преди години Ахмед Доган така се беше изгаргарил с тв репортерка, питала го дали е доносник на ДС – „Вие да не мислите, че за домати ме питате?!“.

ДАНС изобщо не била овладяна от ДПС, бърбори Владимир Писанчев. Председателят се изцепва, че напоследък имало много твърдения за ДАНС, които той определя като „глупави“. Писанчев, Писанчев, верно ли си толкова „глупав“? Кой ще ти се върже на раздувките, че ДАНС не е овладяна от ДПС подир мощната подкрепа на Ахмед Доган за Иван Драшков, след като го натириха от Агенцията? Делян Пеевски кой го предложи за шеф на ДАНС? Доган ви мачка, вие се гърчите от години… Агентите на „библиотекарите“ кой ги води на „отчет“ – брат Стоян и брат Максим ли? Писанчев, за „Съседа“ от Рогачево чувал ли си в плод-зеленчука?
Писанчев, ти за офицерска чест нещичко да поназнайваш? Какво и кого да „овладява“ Сокола? Както Митьо Гестапото цитира Илия Павлов-Зъбчето – „Митко е ПРИНАДЛЕЖЕН човек.“. Кому принадлежат „неовладените“ от ДПС дансаджии?

www.bgsniper.com

 

«