Публикувано на 09.04.2021 / 16:47

ПИНИЗЪТ Е ПРЕЛЕСТЕН, ПРОСТО! ДАЛИ ЩЕ Е СПОНТАННО ИЛИ НАМЕСТЕНА СХЕМА ОТ ПРЕДИ ТОВА?

Пинизът е прелестен, просто!

Слави, ах, самураят, мълчалив, уж загадъчен, примерно, обявява, че прави кабинет. Ах, сам го прави, представете си без никой Отзад, който да го реди.

ДПС викат ура и го подкрепят, просто защото са отговорни, ах, ГЕРБ и те подкрепят, защото са отговорни, ах, опозиционерите го подкрепят и те, дори и отчасти, защото и те, ах, отговорни.

Тук, примерно, може да изгрее звездния миг на БСП, които да се заинатят и да не го подкрепят, ах.

И всичко това ще изглежда привидно уж спонтанно направено, вследствие единствено от резултатите на изборите.

А дали? Дали ще е спонтанно или наместена Схема от преди това? Казва ли ти някой…

Веселина Томова

Коментари 31 за
“ПИНИЗЪТ Е ПРЕЛЕСТЕН, ПРОСТО! ДАЛИ ЩЕ Е СПОНТАННО ИЛИ НАМЕСТЕНА СХЕМА ОТ ПРЕДИ ТОВА?”

 1. S дръндарския циганин бяхме в една килия ,нали така ,хахаха. Кой те извади от лайната ,хахах , а кой те направи мъченик ,а Ахмед ,хахах? Не искаш да ме видиш,хахаха. Защо ,смяташ ,че си по-глупав от мен , хахаха, ще видим .

  1. Deветдесетте години излизаме от затвора , Владо Тодоров шев Първо главно на ДС вика , на теб това , на него друго ,хахах. Е при мен са списъците ,хахаха.

   1. И ,какво стана после,хахаха,кой,къде отиде-ти,Владо,хахаха,в смисъл,кой е извадения от затвора?,хахаха…..,кажи де,хахаха

 2. Ахмед Демир Доган се казва големият победител от последните парламентарни избори, а партията на Слави Трифонов е инструментът.

  Това трябва да се казва и да се повтаря стотици пъти, докато големи общности от суверена изтрезнеят след последните избори, които част от сънародниците ни объркаха с чалга концерт. Защо е възможно и как българският избирател отново настъпи мотиката?

  Много малко медии, журналисти, политолози, антрополози и всякакви си там наблюдатели на процесите надушиха или пък предупредиха какъв пореден политически турлю гювеч ни забъркват в Сараите.

  Междувременно първите информации, че Слави е постоянен гост на Доган се появиха още миналата пролет, но малцина обърнаха внимание на това и още по-малко бяха онези, които си спомниха за това дълго продължило ухажване на изборите на 4 април.

  А истината е, че в свободното си време през последните две години Ахмед Доган работеше върху нов лабораторен експеримент, чиято първа фаза завърши успешно с обявяването на официалните резултати от парламентарните избори. Днес се оказва, че почетният председател на ДПС е вкарал две партии в Народното събрание, подкрепяйки ги през обръчите си от фирми финансово, и сега разполага с 81 депутати.

  https://narod.bg/2021/04/10/%d0%b6%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d1%85%d0%bc%d0%b5%d0%b4-%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%b0%d0%bd-%d1%81-2-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%b8-%d0%b2-45/

 3. Няма такава държава като Демократична България,в която Има Такъв Народ,който вика – Изправи се Мутри Вън и чака БСП да ,,тушира“ емоцията !

  1. Няма такава държава пълна с дебили, пардон граждани за европейско развитие на България.

 4. Ние сме си малък, но пък много прост народ…..не, че големите са много по-умни де. На дългия дали му светна лампичката, че влезе в украинския модел и го чака съдбата на Зеленския….даже и шоуто му ще изчезне до 2-3 години. Много гадатели четох последно време, но май никой не излезе сапиенс. Не бъдете наивни аборигени…цветните стъкълца които ви изсипват в съзнанието са точно това което са…и Колумб ги е раздавал навремето.

 5. Комунистическите троли да се омитат във фрог нюз и да се намерят в ауспуха на курнела и маяма, там е за тях.
  Мутри, вън!

 6. Абсурд! Няма такава държава! На къде отиваме? Как може да се случва това? Един отчаян нефелник, пълен профан и патологичен дебил най-нахално продължава да ни се плези и да ни се присмива като 12 г. си прави каквото му скимне без дори да се замисли. А сега друг един – по качества, образование, политически опит, дори и бегла визия за бъдещето на страната – негов близнак ни го обявяват за номер 2 и ни го гласят за поредната метреса в леглото на купилия си отново первото място. И тоя бивш кукувец,, (останал по акъл все същото куку), преквалифицирал се в щоумен, в момента разиграва театър като се крие в Боровец и чака да му се вдига цената, докато останалите се щурат на кого да се самопредлагат.

  1. През 2017 година на парламентарните избори за ГЕРБ са гласували 1200000 /приблизително/избиратели. На тези избори за ГЕРБ са гласували около 800000 за ИТН 400000. Ако на следващите избори се появи например Азис, сигурно ще бъдат в някакво съотношение 600000 към 300000 към 300000. Това са едни и същи хора и те определят правилата на играта.
   .

 7. THE QUEEN
  2021.04.09 19:29
  Рейтинг: 131296
  Ами той и онзи Върхът на Иглата дето е казал „Аз карам влака “ с „фабриката за мечти“ и с Тенекиения Дворец в Левски-Г е вътре в НС в ‘СБИРЩИНАТА- СКУПЩИНАТА’ за пари .Цитат–„То е защото спазвам законите на шоубизнеса. А там се казва следното: .Колкото си по-далеч, толкова си по-желан. Колкото си по-недостижим и по-малко се знае за теб, толкова си по-интересен.Ако гледам на себе си като на популярно лице или като на продукт на шоубизнеса, ако такъв съм усмихнат и любезен спрямо всички, или пък сядам на всяка маса, общувам с всички, които искат да общуват с мен в един момент ще се ОБЕЗЦЕНЯ, ще се ПРЕЕКСПОНИРАМ, при мен ще настъпи ИНФЛАЦИЯ. На никого не му е известно, че на Мадона МИРИШАТ КРАКАТА. Ако вие не я познавате отблизо, няма да знаете личните недостатъци . Съзнавам дълбоко, че каквото и да си говорим, аз и моят екип работим във ФАБРИКА за МЕЧТИ. И за ПАРИ. Не знам в света дали има фабрика, която да не работи за пари.А „ФАБРИКАТА за МЕЧТИ работи с НАИ-МНОГО ПАРИ.“
  .Нали още Маркс е казал пари-стока-пари-прим.. Аз сам щях да се откажа от екрана. АМА ВСЕКИ, КОИТО ВЗЕМЕ ВЛАСТТА, СТАВА МНОГО ВЕЛИК. Какво ти каза навремето Жан Виденов, когато изпя Пътнико виден, пътнико off? Знам, че след предаването е казал: Не ги спираите тези момчета. Оставете ги да правят, каквото си искат!. Тогава през цялото време поддържахме контакт с БСП и със самия Жан Виденов. Отправяики явни послания за сваляне на правителството от националната телевизия, която беше тяхна, пак имахме връзка с Клара Маринова.

 8. Баси ,измислих новата партия !
  ,,ГЕРБ има такъв народ,ама е малко улав“

  1. Ми то направо си спечелил изборите. Нали се сещаш, че дебили те са 80%. Поне Професор Христов така казва. Ама гледайки изборните резултати, ми се струва занижен процента.

 9. Може на някой да се стори интересно що за човек е Върхът на Иглата който кара в момента влака и да реши да го прочете за да разбере какви са тия новите който от над 25 години се гаврят с всички останали Българи от малкия екран (телевизора) безнаказано и по специално Лидерът им който е последователен и праволинеен към чекмеджето. на Боко Тиквето от Банкя Идеалния който казва , че с партията ГЕРП-Б са Върхът на Сладоледа.

  https://www.segabg.com/touche/tush-04-08-2021

  http://epicenter.bg/article/Slavi-Trifonov-prez-1998-g–Az-sam-varhat-na-iglata/245840/11/0

 10. Слави 20 години тъпче на едно място като професионалист.
  Столчето.
  Оркестърът.
  Балерините.
  Ванката.
  Само гостите на диванчето се менкат.
  Ако така е и в политиката……

 11. още не е „стоплила“ каква е „схемата“.Тежка и непосилна задача за овчите мозъци на БГ-овцете, стригани, доени и ебани от де кой мине замине от 1989г. насам.
  Боко Тиквата не повтаря два пъти с една и съща своя патерица.
  След като употреби една политическа сила/партия като своя патерица, после я изплюва и захвърля и съответната патерица заминава в небитието – т.е. отива на политическото бунище.
  Да си спомним как употреби като своя патерица деформаторите на Мадам Yes(онази с кривата уста), употреби и Гоцето с неговата бутикова партия и ги изплю.
  В резултат – и Гоцето и Мадам Yes са вече политически трупове.
  След това употреби и Шкембето Войвода, Валерко Винкела, Магарешки и Белата Златка с безумния поглед.
  Изплю и тях.И в крайна сметка всички те са също политически трупове в момента.
  Към днешна дата като нова патерица на Тиквун се очертава партията на Славунчо от Учиндол.И Славунчо го чака същото, т.е. политическото бунище.
  Защо обаче учиндолеца клекна на Тиквата?За пари?Не, не е за пари макар, че Славун е доста алчно момче.
  В случая Тиквоча натисна най-чуствителната струна в душицата на Славчо – неговото много болно его, болна амбиция, тщестлавие и жажда за слава и власт.
  И те така – стигна се дотук.Предстои много интересно развитие на събитията.И въобще не си мислете, че Боко Тиквата ще сдаде властта – просто прави стъпка назад и встрани за да направи три-четири стъпки напред.
  Бокича е скроил голям кур-капан на всичко и на всички…
  И не забравяйте простата аритметика: 75+51=126(каквото и да означава това число).

 12. Какъвто и кабинет да се формира, ще е обречен още в зародиш.Тия няколко дни след изборите показаха, че нормално правителство не може да има.
  Ако Чалгаря представи кабинет, със сигурност ще го подкрепят и трите мафии и ще се стигне до порнография да има 200 подкрепили депутати.

 13. Абсолютна схема. Слави е новият Бойко. И тъй като в парламента абсолютно никой не ще нови избори, търсят само как да го нагласят като „кабинет на опозицията“. А после той може да си играе с всеки, дори с ГЕРБ 🙂

 14. Свидетели сме на козметични промени в туземната колониална администрация на подмандатната на чичо САМ територия, нали?

 15. Веси, най-вероятно наместена СХЕМА отпреди това. Ще гледаме от първия ред, както и преди 32 год., както и като дойде царя, както и преди 12 год…като дойде Боко.

  1. То наистина ние само гледаме ли, гледаме… и чакаме Месията! Никой никого не харесва, всеки плюе по всеки, критикуваме, мразим, не знаем какво искаме. Хайде, г-жо Томова, като толкова и вие не харесвате никого, дайте акъл или пък предложение, поне едно – какво да се направи, че нещата у нас да започнат поне от малко да се променят към по-добро?

 16. .
  THE QUEEN
  2021.04.09 09:33
  Рейтинг: 131084
  Пускам и копирам поста защото отново е актуален .На вниманието на сценаристите от Тенекиения Дворец в Левски-Г ( така Сашо и нарича телевизията 7/8 )

  THE QUEEN 2021.04.08 21:01
  Слушайте внимателно ! Бойко връща мандата , Славчо връща мандата ,
  Третия мандат пропада отива се директно на нови избори ГЕРБ печели отново с малко измамата на МишоКа , Слави ИТН отново е втори , но вече имат имат над 55 %
  Всички останали са раздробени и под 50 % с малки проценти.И следва любимата фраза на Бойко и Славчо
  *Така ни подреди народа .Суверена така реши’ .Глас народен глас Божий!*
  и първия и втория се прегръщат и правят коалицията по волята на Суверена С чучело премиер тип ОРЕШАРСКИ излъчен ‘уж’ от квотата на ИТН защото Бойко отстъпва мандата .

  Нови избори за трети път, през тази година няма да има..

  При служебно правителство се получава патова ситуация , ако не се сменят шефовете на РДВР и ОДМВР и ако не се промени изборния кодекс и не се смени ЦИК и Информационно ФАЛШИФИЦИРАНЕ с „професора с дамаджаната пияндурника МишоКа. „Готвят се отново за пореден път да ви сготвят по класическата схема Волята на суверена любима на Баце и Гологлавия от 7/8.Суверена та Суверена и старата песен. на нов глас
  СУВЕРЕНА…СУВЕРЕНА…СУВЕРЕНА…
  НАРОДА ТАКА НИ ПОДРЕДИ..ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС БОЖИЙ

  1. Във Фрогнюз разчистиха тоя малоумник, който по 19 часа на денонощие ръсеше подобни идиотизми, сега е полазил тук.

   1. Абдала дето се завира в аспусите с лайната , ти не разбра ли , че Хитър Петър е националния герой на България и е безсмъртен .Има като котките по сто живота и винаги възкръсва като птицата Феникс при необходимост. Ама това не е за прости баламурници които ходят да опознават аспуха на Боко Тиквата от Банкя и прасетата в кочината….

 17. Чисто хипотетично;) ами ако Герб направят коалиция с БСП?! Тогава к“во? Вярно ,три гласа не им стигаха,но за толкова ще се намерят „независими“.

 18. Тези чалга (новите) министри дали вече са кастрирани – обрязани, както им обещаха турците ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *