« Върни се назад Публикувано на 19.06.2014 / 19:13

ПИК-ОВА МАЛОУМЩИНА, НАРЕЧЕНА ЖУРНАЛИСТИКА: „ОТКРИХА ОГЪН ПО ПРОКУРОР НА БУРГАС! ЖИВ Е!”. А ТО ИЗОБЩО НЯМА СТРЕЛБА!

Сайтчето на претендиращия за „журналистически авторитет” Недялко Недялков написа изумително малоумно заглавие: „Извънредно! Откриха огън по окръжния прокурор на Бургас! Жив е! (обновена)”. Ето и цялата потресаваща дописка:

Неизвестни са стреляли по стъклото на колата на бургаския окръжен прокурор Ангел Георгиев, предаде БНР. Магистратът е жив, но уплашен.

Ангел Георгиев е главен обвинител по делото за убийството на собственика на фирма за строителни материали Стоян Стоянов. Петима са подсъдимите за престъплението, извършено през 2008г. Преди половин час в Бургаския окръжен съд започнаха пледоариите на адвокатите по случая.

Оръжният прокурор Ангел Георгиев поиска доживотен затвор без право на замяна за петимата обвиняеми.

Полицията издирва бандита, който е стрелял по автомобила на прокурор Георгиев.

Основната версия, по която работи полицията е, че стрелбата по магистрата е имала за цел да го сплаиши.

„Най-вероятно някой е стрелял по колата ми с въздушна пушка. Може да е случайно съвпадение с делото“, коментира Георгиев пред „Флагман“.

Преди минути той излезе от съдебна зала, където вървят пледоариите на защитата по делото „Гранити“.”

Вай,  вай, „откриха огън по окръжния прокурор на Бургас! Жив е!”, гърмят тъпоумно пик-овците на Недялко Недялков.

Дори и ученик от трети клас от помощното училище не може да напише такава глупост. Първо, защото никой не е откривал никаква стрелба срещу прокурора. Камо ли с „въздушна пушка”, както самият той, който очевидно е достоен за дописник на жълтото сайтче на Недялков, отбелязва. В такъв стил впрочем е и обвинителния му акт по делото „Гранити“.

Че е жив, жив е, то е ясно. Още повече, че е в бил в съдебната зала и изобщо никъде не е ходил, където се е „стреляло”. А всъщност никъде не се е стреляло, стана ясно и от МВР.

Просто на достойния за дописник на жълтото сайтче на Недялко Недялков прокурор му се обадили, че не на морето, а по колата му имало дупчица и типично в „бопаджийски” стил стана „стреляха по прокурор и е жив!”.

Тъпо активно мероприятие в стил „цоновски антимафиоти“.

Извънредното в цялата тази порнография е, че това жълтакавите недялковци го имат за „журналистика”. А си е чиста диария. Без никакво извинение.

Afera.bg

 

 

«